Neris Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ze śmieci też się cieszyli, szczególnie mój IDOL:) Quote
Iljova Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 sleepingbyday napisał(a):nie - że uważaja, ze takie rzeczy się własnie robi - oni z kurczaka raczej zadowoleni są No z tym się zgodzę im napewno to pasuje ;-) Quote
Abrakadabra Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 No i wyszłam na potwora, który karmi czworonogi śmieciami.... Quote
Abrakadabra Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) [quote name='sleepingbyday'] RACZKOWSKI RZĄDZI :-)! Hahhaaaaaa!!!! Ola! Ten widoczek to niemalże zdjęcie z mojego domu :evil_lol:... Osobiście jestem pedantką, ale mam jeden dziwny nawyk z workiem na śmieci ( i z zakupami), bezczelnie wykorzystywany przez Amora. Mam nadzieję, że dotychczasowe przygody (zwłąszcza te mrożące krew w żyłąch) nauczą mnie panowania nad głupimi przyzwyczajeniami, bo naprawdę pies mi zejdzie któregoś dnia... Edited March 30, 2012 by Abrakadabra Quote
Iljova Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Ale widok Abra to rysunek robiony u Ciebie ;-) ? Quote
Neris Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Iljova napisał(a):Ale widok Abra to rysunek robiony u Ciebie ;-) ? Niee, za mało liliowego:) Abra ma w mieszkaniu wystrój w odcieniach lila. Quote
Iljova Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 No ten co rysował nie lubi odcieni lila więc narysował w takich jakie mu pasowały:evil_lol: Quote
Neris Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Iljova napisał(a):No ten co rysował nie lubi odcieni lila więc narysował w takich jakie mu pasowały:evil_lol: No i yorka na pudelka zamienił, reszta się zgadza :) Quote
Abrakadabra Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 No :) U mnie fiołkowo-kremowo-szary króluje. Ale wydźwięk merytoryczny zamieszczonej przez SBD ilustracji całkowicie pokrywa się atmosferą, panującą w mym domu. Quote
Abrakadabra Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Iljova napisał(a):No to wszystko jest ok. :-) SUPER !!! I tym akcentem przeszłyśmy niemalże niezauważalnie do pytania: "Neris? Co u Diary?" Quote
Iljova Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Pewnie to co zawsze ;-) (chyba nie wymyśliła nic nowego) Quote
Neris Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 No przecie gadałyśmy o niej przez telefon godzinę temu... Quote
Iljova Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Wiesz przez godzinę mogło sie wiele wydarzyć ....;-) Quote
Abrakadabra Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Neris napisał(a):Cisza nocna jest! To jest CICHO. Neris? Nie odbierz tego źle, ale czy możesz to udowodnić ;) Quote
Iljova Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Abra jedź do Neris to się przekonasz ;-) Podobam się Wam w takiej scenerii? Quote
Neris Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Faktycznie, zdarzyło mi się myśleć o utopieniu Buraka... Jak Abra tu nadjedzie, po ciszy nocnej nie będzie śladu! Quote
Abrakadabra Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Iljova napisał(a):Abra jedź do Neris to się przekonasz ;-) Podobam się Wam w takiej scenerii? Iljova, ja do Neris jeżdżę od czasu do czasu.., i krzywdy nie dam jej zrobić:) Własną piersią obronię ! Oooożeszzzzzzzzzzzzz!!! Diara na tym obrazku wymiata.... Dzięki Tobie znowu nabrała swoistej tajemniczości :) Ilonka! Dzięki za te fotograficzne wariacje :loveu: Quote
Iljova Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 fajnie że się podoba, ja lubię robić tego typu rzeczy :) i dobrze się bawię :) Quote
Neris Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Abrakadabra napisał(a):Iljova, ja do Neris jeżdżę od czasu do czasu.., i krzywdy nie dam jej zrobić:) Jeździ i nawet przywozi dary! Abrakadabra napisał(a): Własną piersią obronię ! Zostanie Ci jedna :roll: i będziesz chodzić przechylona... Quote
Recommended Posts