Neris Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Abrakadabra napisał(a):Malagos :) Jeśli obetniemy jej nóżki i zrobimy kucyka, to może robić za Yorkshiere terierka :) Kucyka z czego, z tych nóżek? Quote
cancer43 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Abrakadabra napisał(a):Neris - ani mi się waż! malagos napisał(a):Obetnij jej ogonek, będzie dużym terierkiem :) Abrakadabra napisał(a):Malagos :) Jeśli obetniemy jej nóżki i zrobimy kucyka, to może robić za Yorkshiere terierka :) Tak sobie poczytywałam ten wątek ,bo to miło i sympatycznie i wesoło,ale widzę że same utajnione sadystki tu są.Same se obcinajcie co nieco albo możecie sobie co nieco ogolić a biedną psinę byście zostawiły w spokoju !!!! Quote
Neris Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 cancer43 napisał(a):Tak sobie poczytywałam ten wątek ,bo to miło i sympatycznie i wesoło,ale widzę że same utajnione sadystki tu są.Same se obcinajcie co nieco albo możecie sobie co nieco ogolić a biedną psinę byście zostawiły w spokoju !!!! Ciągnie swój do swego.... Quote
Iljova Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Wy uważajcie żeby Lwia Paszcza Was nie dorwała wtedy Wy będziecie ogolone przycięte tu i ówdzie ..... Quote
Neris Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 W sumie... jakby ktoś mi obciosał zadek to mogłabym na to pójść. Quote
malagos Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Neris napisał(a):W sumie... jakby ktoś mi obciosał zadek to mogłabym na to pójść. A mi obciał kłaczki tu i ówdzie........ Quote
cancer43 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Zapraszam wszystkie,którym trzeba coś skorygować - załatwi się hurtem .Już się na to cieszę!!!!! A biedną psinkę proszę zostawić w spokoju. Quote
Iljova Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Jeszcze roz coś kieroś napisze że Diaruni chce coś łobciąć to jak pizna w łeb to wylecom te pierońskie pomysły cołkiem roz na zawsze ..... Quote
cancer43 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Iljova napisał(a):Jeszcze roz coś kieroś napisze że Diaruni chce coś łobciąć to jak pizna w łeb to wylecom te pierońskie pomysły cołkiem roz na zawsze ..... Oj tak,tak !!! Jak to dobrze że Diara ma też normalnych admiratorów !!!! Quote
Neris Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Pytanie, gdzie tu norma... Czekamy na kiltix z allegro, wyszło z wysyłką po 49,98zł za sztukę. Quote
Abrakadabra Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Iljova napisał(a):Jeszcze roz coś kieroś napisze że Diaruni chce coś łobciąć to jak pizna w łeb to wylecom te pierońskie pomysły cołkiem roz na zawsze ..... Iljova... Ty to potrafisz ustawić towarzystwo do pionu...:loveu: Ja osobiście obiecuję i przyrzekam, że już nigdy, przenigdy nie wpadnę na żaden "nowatorski" pomysł stylizacji :evil_lol: Diary na rasowego psa. Neris, czy ta obróżka na pewno będzie OK? Przelewać kasę? Cancer - zostań z nami :) Quote
cancer43 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Zostanę,podoba mi się Diara i podoba mi się u was.....na razie.....bo jeszcze i mnie zechcecie cos uciąć ......... Quote
Neris Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Już masz naobcinane, na razie wystarczy. Abro! Wczoraj mi w trakcie rozmowy siadł telefon, dzisiaj ciągle mi mówi "abonent jest czasowo niedostępny". Co robisz? Quote
Iljova Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Pewnie abra się wczoraj wkurzyła i wywaliła telefon przez okno ;-) Quote
Abrakadabra Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Iljova napisał(a):Pewnie abra się wczoraj wkurzyła i wywaliła telefon przez okno ;-) Ejjj... No co Wy? Wczoraj coś przerwało, ale winę zwalam na zasięg u Neris. Dzwoniłam wielokrotnie i nie było zasięgu. Telefon mam w ciągłej dostępności, bo niestety muszę :) Neris.... przemyśl pleaseeee moje wczorajsze pytanie.. Znajdziesz miejsce dla Dziadzia? Oczywiście o ile Mru zgodzi się płacić. Mam doła na maxa. Quote
Abrakadabra Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 cancer43 napisał(a):Zostanę,podoba mi się Diara i podoba mi się u was.....na razie.....bo jeszcze i mnie zechcecie cos uciąć ......... Podoba Ci się Diara :crazyeye:??? Quote
Abrakadabra Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Iljova napisał(a):Oooo ... jak szybko się pojawiłaś Wylewam łzy nad Diarą, Lutkiem i moją karierą zawodowa... EDIT: Oczywiście zapomniałam o moich własnych psach. Quote
Iljova Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 No niestety w dzisiejszym świecie to właśnie taki rodzaj niewolnictwa :( Quote
sleepingbyday Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Abrakadabra napisał(a):Podoba Ci się Diara :crazyeye:??? abra, załamujesz mnie. diara jest naprawdę ładnym psem. a jeszcze chciałam napisac, żebyście nie żałowali abry, niewolnictwo ma na własną prosbę, a chyba rok jej dziamgałam nad uchem w pewnych kwestiach. i teraz zamierzam ją zawstydzać publicznie! nawet filmu z bazarku nie dostała, bo nie zasłużyła! Abra, kiedy jedziemy do klembowa? jutro czy w niedzielę? Quote
Iljova Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 :shake:O proszę .... Abra i co Ty na to ??? :p A ja cały czas uważam że Diara jest śliczna :loveu: Quote
malagos Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Abra, głowa do góry! Jesteś silna i poradzisz sobie! Kurcze, szkoda ze ja tak gapa samochodowa, nie jeżdżę ( w sumie i nie mam czym....), i że schroniska jakoweś ode mnie daleko, i wolontariuszy w mojej okolicy nie ma zupełnie..... nie narzekam, ze nie ma co robic, swoje 4 kundle, jeszcze Noc na dt, dwa koty, 5 żółwi, 2 papugi i ogród.......Tylko tak o psach pogadać nie ma z kim............ Quote
Recommended Posts