Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Malagos :)
Jeśli obetniemy jej nóżki i zrobimy kucyka, to może robić za Yorkshiere terierka :)

Kucyka z czego, z tych nóżek?

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Neris - ani mi się waż!

malagos napisał(a):
Obetnij jej ogonek, będzie dużym terierkiem :)

Abrakadabra napisał(a):
Malagos :)
Jeśli obetniemy jej nóżki i zrobimy kucyka, to może robić za Yorkshiere terierka :)

Tak sobie poczytywałam ten wątek ,bo to miło i sympatycznie i wesoło,ale widzę że same utajnione sadystki tu są.Same se obcinajcie co nieco albo możecie sobie co nieco ogolić a biedną psinę byście zostawiły w spokoju !!!!

Posted

cancer43 napisał(a):
Tak sobie poczytywałam ten wątek ,bo to miło i sympatycznie i wesoło,ale widzę że same utajnione sadystki tu są.Same se obcinajcie co nieco albo możecie sobie co nieco ogolić a biedną psinę byście zostawiły w spokoju !!!!

Ciągnie swój do swego....

Posted

Iljova napisał(a):
Jeszcze roz coś kieroś napisze że Diaruni chce coś łobciąć to jak pizna w łeb to wylecom te pierońskie pomysły cołkiem roz na zawsze .....

Oj tak,tak !!! Jak to dobrze że Diara ma też normalnych admiratorów !!!!

Posted

Iljova napisał(a):
Jeszcze roz coś kieroś napisze że Diaruni chce coś łobciąć to jak pizna w łeb to wylecom te pierońskie pomysły cołkiem roz na zawsze .....

Iljova... Ty to potrafisz ustawić towarzystwo do pionu...:loveu:
Ja osobiście obiecuję i przyrzekam, że już nigdy, przenigdy nie wpadnę na żaden "nowatorski" pomysł stylizacji :evil_lol: Diary na rasowego psa.

Neris, czy ta obróżka na pewno będzie OK? Przelewać kasę?
Cancer - zostań z nami :)

Posted

Już masz naobcinane, na razie wystarczy.

Abro! Wczoraj mi w trakcie rozmowy siadł telefon, dzisiaj ciągle mi mówi "abonent jest czasowo niedostępny". Co robisz?

Posted

Iljova napisał(a):
Pewnie abra się wczoraj wkurzyła i wywaliła telefon przez okno ;-)

Ejjj...
No co Wy? Wczoraj coś przerwało, ale winę zwalam na zasięg u Neris. Dzwoniłam wielokrotnie i nie było zasięgu.
Telefon mam w ciągłej dostępności, bo niestety muszę :)

Neris.... przemyśl pleaseeee moje wczorajsze pytanie..
Znajdziesz miejsce dla Dziadzia? Oczywiście o ile Mru zgodzi się płacić.
Mam doła na maxa.

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Podoba Ci się Diara :crazyeye:???

abra, załamujesz mnie. diara jest naprawdę ładnym psem.

a jeszcze chciałam napisac, żebyście nie żałowali abry, niewolnictwo ma na własną prosbę, a chyba rok jej dziamgałam nad uchem w pewnych kwestiach.
i teraz zamierzam ją zawstydzać publicznie! nawet filmu z bazarku nie dostała, bo nie zasłużyła!

Abra, kiedy jedziemy do klembowa? jutro czy w niedzielę?

Posted

Abra, głowa do góry! Jesteś silna i poradzisz sobie!
Kurcze, szkoda ze ja tak gapa samochodowa, nie jeżdżę ( w sumie i nie mam czym....), i że schroniska jakoweś ode mnie daleko, i wolontariuszy w mojej okolicy nie ma zupełnie..... nie narzekam, ze nie ma co robic, swoje 4 kundle, jeszcze Noc na dt, dwa koty, 5 żółwi, 2 papugi i ogród.......Tylko tak o psach pogadać nie ma z kim............