agusiazet Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Dobrze, że już po. Jak sunia się czuje? Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 eee, to cysta jest tylko, na bank!!! tfu, tfu w niemalowane. Quote
Neris Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Też mam nadzieję, że to cysta, aż mi stanęło serce jak Abra zadzwoniła. Abra niestety nie ma znowu kompa... Diara jest w lecznicy, zostanie tam kilka dni, świeżo po sterylce nie nadaje się do budy. Quote
Iljova Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Diaruniu kochana :) będzie dobrze wszystko się zagoi i będzie dobrze ... Quote
Abrakadabra Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 (edited) [quote name='Iljova']Diaruniu kochana :) będzie dobrze wszystko się zagoi i będzie dobrze ... Na razie wszystko bardzo ładnie się goi. Oby ten guz okazał się zwykłą cystą, którą nie należ się przejmować... Wyniki histo-pato będą za kilka dni. Diara ma apetyt, ale nie zjadła żadnego psa w lecznicy :) ogranicza się do karmy :) Wprawdzie miała ochotę stanąć w szranki z Taranem (zaraz po przywiezieniu), ale szybko odpuściła temat :) Neris - szykuj się na niedzielę na powrót Oszołoma! Edited February 10, 2012 by Abrakadabra Quote
Iljova Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Cześć Oszołomki ;-) To Diarusia w niedzielę wraca.... Neris i znowu będziesz miała wesoło :-) dzięki Diarze masz okazję przeżyć przygodę życia ;-) Quote
Abrakadabra Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No i wróciła.... Najpierw wyglądała tak, jakby była zdegustowana :evil_lol:.... potem przez kilka sekund na jej pysku malowała się nostalgia i melancholia... Na szczęście humor szybko jej się poprawił: Quote
malagos Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 kolorem pasuje do tego fajnego wesołego przybytku z lalką na dachu :) Quote
Iljova Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ten jej pycholek ma pierwszym zdjęciu wygląda obłędnie ;-) super zdjęcia :) a kubraczek mogę kolor się zupełnie nie podoba, ale jeśli Diarusi odpowiada to ok, Quote
sleepingbyday Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 hehe, do gustu ej nie przypadło na początku, faktem jest ;-) Quote
Abrakadabra Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Iljova']Ten jej pycholek ma pierwszym zdjęciu wygląda obłędnie ;-) super zdjęcia :) a kubraczek mogę kolor się zupełnie nie podoba, ale jeśli Diarusi odpowiada to ok, Hiiihhiiiiihiii :) Dzisiaj rano okazało się, że jednak panience nie odpowiada :evil_lol:. Neris zastała ja w kojcu całkowicie rozgogoloną, z szelmowskim wyrazem pyska. Kaftanik został sponiewierany, zdeptany i wymieszany ze słomą ... Radość Diary nie trwała długo, bo wspólnie z Neris uznałyśmy, że ją "złamiemy", a co? To znaczy Neris ją "złamie", bo ja to sobie mogę... po drugiej stronie telefonu... Aga wtłoczyła ją w kubrak raz jeszcze :) Jutro się okaże czy odpuściła... Czy w ogóle tak zachowuje się baba po operacji??? Z jednym z wielu "narzeczonych" :) - niejaki Poker... Brunet. Quote
malagos Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 sleepingbyday napisał(a):łamaczka serc ;-)? no coś Ty, w czerwonej sukni z dekoltem?? Jakos inaczej takie damy sie nazywają.....:) Quote
Iljova Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Jak Diarusia dzisiaj w kubraczku była czy bez ? :) Sbd, Malagos co wyście brały lub piły ? ;-) Quote
Abrakadabra Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) Iljova napisał(a):Jak Diarusia dzisiaj w kubraczku była czy bez ? :) Sbd, Malagos co wyście brały lub piły ? ;-) Iljova - dzisiaj była w kubraku :evil_lol: Malagos! Brawa dla Ciebie! Normalnie nie wierzę :crazyeye: Malagos "frywolna" coraz częściej mi się jawi :evil_lol: SBD, jak zwykle: dziennikarska i polityczna analiza..:evil_lol: Edited February 14, 2012 by Abrakadabra Quote
malagos Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Abra, JA frywolna?? W moim podeszłym wieku??? Na grobem człowiek stoi, a tu małolaty dokuczają, mamusiu....... A co z kompem Neris? Kaput na amen? Quote
Iljova Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 malagos napisał(a):Abra, JA frywolna?? W moim podeszłym wieku??? Na grobem człowiek stoi, a tu małolaty dokuczają, mamusiu....... A co z kompem Neris? Kaput na amen? W podeszłym wieku ??? To masz już te 120 lat ?!?!?! Quote
malagos Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Taa, jak Matuzalem........ Ciekawe, czy nam Neriski nie zasypalo, tam jest sympatyczne zadupie...... Quote
Neris Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Diara niestety codziennie odstawia striptease, rano zastaję ją BEZ ubrania. SUkienka jest zmemłana w kłębek i wala się po kojcu. Nie wiem, czy będzie co oddawać... Nerisa zasypało po kolana, nie ma wody ani kompa. Dzisiaj w gościach... Quote
Abrakadabra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Neris napisał(a):Diara niestety codziennie odstawia striptease, rano zastaję ją BEZ ubrania. SUkienka jest zmemłana w kłębek i wala się po kojcu. Nie wiem, czy będzie co oddawać... Nerisa zasypało po kolana, nie ma wody ani kompa. Dzisiaj w gościach... Może kubraka nie da się uratować..., trudno. Ale czy ona nie rozbiera się ze szwów? Quote
Iljova Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Mam nadzieje że to tylko to czerwone ubranko rozbiera (bo jej kolor się zupełnie nie podoba) czytała też pewnie co tu było pisane przez pewne osoby i to są efekty ;-) Szwów chyba nie rusza ?! Quote
malagos Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Neris, trzymaj się, wiosna niedaleko....... Jak Ty sobie radzisz, dziewczyno......... Quote
Neris Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 malagos napisał(a):Neris, trzymaj się, wiosna niedaleko....... Jak Ty sobie radzisz, dziewczyno......... Dzieki Malagos... Jak szybko nie nadejdzie odwilz, bedzie masakra, bo zamarzlo poza domem. Mam za to Nokie, ktora widzi dogo :) Quote
Recommended Posts