Abrakadabra Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 tripti napisał(a):Abra - czekam na dane :) Tripti - prześlę Ci jutro, OK? Dziś mam mega doła... 2 dni spędziłam w drodze, a o po dzisiejszym (trzecim) dochodzę do wniosku, że muszę przystopować. Quote
Iljova Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Dobra przyznać się bez bicia która zeżarła pół dogo ? Quote
Abrakadabra Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Iljova napisał(a):Dobra przyznać się bez bicia która zeżarła pół dogo ? Haaahaaaa! Jam niewinna ;) Jestem na diecie... Neris, Diara - szykujcie się na mały nalocik :cool3:. Quote
Abrakadabra Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) No i po "wizytacji" ... Muszę przynać, że Diara to teraz naprawdę kawał baby! Tylko pod względem hmmm... "urody" nic, a nic się nie zmieniła :evil_lol: Edited April 14, 2012 by Abrakadabra Quote
cancer43 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Abra,odnośnie urody - czep się tramwaju a nie niewinnej psicy.Zobaczyć takie uśmiechy jak na zdjęciach powyżej - bezcenne !!!! Quote
Iljova Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 cancer43 napisał(a):Abra,odnośnie urody - czep się tramwaju a nie niewinnej psicy.Zobaczyć takie uśmiechy jak na zdjęciach powyżej - bezcenne !!!! No właśnie Abra czego się czepiasz ciągle Diary ....wow!!! ja już wiem dlaczego bo Diara ładniejsza od Ciebie ? :evil_lol: Quote
Neris Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 W ogóle nie jest kawałem baby, jest chuda, czuć żebra! Widać po zdjęciach, że jest jakaś apatyczna...:( Dzisiaj specjalnie na przyjazd Abry jej urocza podopieczna wpadła w krzaki i wypadła dość zadowolona, niosąc w zębach i na łopatce papier toaletowy wraz z zawartością. Uprałam ją na ile mogłam, ale całować się nie pozwoliłam... Dolne zęby, a szczególnie "dwójka" wygląda źle, widać jej przekrój, trzeba by zapytać weta czy jej to nie boli? Dzisiaj czyszcząc jej gębę z g... lepiej to zobaczyłam. Quote
Abrakadabra Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Iljova napisał(a):No właśnie Abra czego się czepiasz ciągle Diary ....wow!!! ja już wiem dlaczego bo Diara ładniejsza od Ciebie ? :evil_lol: Bo ja się urodziłam mądra i inteligentna, a nie ładna :lol:... Nie można mieć wszystkiego, co nie? Już daję jej spokój :evil_lol:. Quote
sleepingbyday Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 dorota jest w stresie, co chcecie. ja zeżarłam pół dogo, przyznaje. i troche mnie mdli.... ;-) Quote
Abrakadabra Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='sleepingbyday']dorota jest w stresie, co chcecie. ja zeżarłam pół dogo, przyznaje. i troche mnie mdli.... ;-) Mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy :) Quote
Abrakadabra Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Jesooo... przez te techniczne zawirowania zniknęły bardzo istotne kwestie, dotyczące budżetu Diary i wsparcia finansowego, ze strony... Bianka0 - 100z zł:loveu: Tripi - 50zł(spadek po Ince i Bawarce) :loveu: Esperanza - 300zł :loveu: Dziewczyny :loveu: dziękuję w imieniu "oszołomka"!!! Quote
Iljova Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 sleepingbyday napisał(a):dorota jest w stresie, co chcecie. ja zeżarłam pół dogo, przyznaje. i troche mnie mdli.... ;-) :crazyeye:To teraz już wiemy kto zawinił i zeżarł..... Ale można ewentualnie potraktować Cię ulgowo bo przyznałaś się sama do winy :roll: pomyśleć trzeba nad karą :diabloti: Quote
cancer43 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Iljova napisał(a)::crazyeye:To teraz już wiemy kto zawinił i zeżarł..... Ale można ewentualnie potraktować Cię ulgowo bo przyznałaś się sama do winy :roll: pomyśleć trzeba nad karą :diabloti: To co,za karę do sypialni Neriski ? Quote
sleepingbyday Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 matko, a dlaczego to jest kara? co sie takiego dzieje w twojej sypialni, neris?? zaczynam się bać..... Quote
Abrakadabra Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 cancer43 napisał(a):To co,za karę do sypialni Neriski ? Boshhhheeee! O co chodzi? Czy jest coś o czym powinnyśmy wiedzieć? O czym wiecie Wy, a My nie? Quote
cancer43 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Abrakadabra napisał(a):Boshhhheeee! O co chodzi? Czy jest coś o czym powinnyśmy wiedzieć? O czym wiecie Wy, a My nie? Bo Neriska na którymś wątku napisała że pies za karę spał w jej sypialni !!!!!! Quote
Iljova Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Tak właśnie napisała, więc może Neris sama wyjaśni ;-) Quote
sleepingbyday Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 strrrraszna kara. aż mnie ciary przeszły. Quote
Abrakadabra Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Neris, trzymaj się... strasznie Ci współczuję... Quote
Neris Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Chciałabym, żeby całego ostatniego tygodnia nie było, żeby się nigdy nie wydarzył... Quote
Abrakadabra Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Niestety, takie jest życie... Żeby trochę ocieplić atmosferę: Kto znajdzie różnice? Październik 2011 Kwiecień 2012 Quote
cancer43 Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='Abrakadabra']Niestety, takie jest życie... Żeby trochę ocieplić atmosferę: Kto znajdzie różnice? Październik 2011 Kwiecień 2012 O Bossszzeee !!! Ale biedactwo spuchło !!!! W pszczoły wpadła ?????? Quote
Abrakadabra Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 cancer43 napisał(a):O Bossszzeee !!! Ale biedactwo spuchło !!!! W pszczoły wpadła ?????? Mówiłam, że to teraz "kawał baby" :evil_lol: Cancer, to nie pszczoły... Poprawiła się dziewczyna na garnuszku u Neris! Quote
Recommended Posts