Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże, nawet nie potrafię sobie wyobrazić, że odwoże tego psa do scvhroniska i patrzę mu w oczy:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: . Co to za pies! Naprawdę, kto go nie widizał, ten nie ma pojęcia, jak on jest IDEALNY!!!!!

Eloise, skoro jesteś w sieci, wysyłam zdjęcia, ok?

Posted

niestety, nie mam możliwości zamieścić, nie jestem u siebie, nie mam warunków :(
wiecie co... jak już Łatek się zebrał, wrócił do życia i zdrowia, to myślałąm, że EXPRESEM ZNAJDZIE SIĘ DOM!!!
Łatek to ideał!!!!
[SIZE=2]Czy nikt tego nie widzi??????
tyle psów znajduje domy!
a on jest IDEALNY!!! zero skrzywień typowych dla psów po przejściach!
on jest taki idealny,że nawet z uśmiechniętą paszczą wchodzi do weterynarza!!!!

[SIZE=5]Łatek szuka domu i wierzy, że do wtorku będzie się wylegiwał we własnym łóżku z własnym człowiekiem!!!!

Posted

:oops2: shami, juz zaczęłam wysyłać do Aga_Mazury, ale wielkie dzięki:).

Może jak zobaczycie te zdjęcia, to, jak przytył, wypiękniał i jak się bawi, to może coś się ruszy:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

co do WOTu - auto proponuja w Mapie Pomocy Dogo rozne osoby
moze wyszukajcie ursynowian, najlepiej, bo raczej trudno jechac z legionowa do warszawy i wracac do legionowa..na 9 ta rano do centrum
sporo osob proponowalo transport

moze claud ma transport? wyslijcie pw...nie wiem czy wpisana do mapy lecz z pewnoscia z ursynowa, cos wysylalam z bazarku stad ta pewnosc

Posted

Moim zdaniem Iwanka przesadza. On naprawdę lubi psy. Nigdy nie widziałam, żeby nie zaczepiony próbował atakować lub nawet warczeć..

A'propos Iwanki.Rozliczyłam się z nią zam dotychczasowy pobyt Łatka. Dzis dostał ostatni zastrzyk z antybiotykiem. Doliczajac badanie kału i kurczaka oraz loperamid - wyszło ok.130 złotych. Dałam jej 150 zł. Jesli do wtorku, to nie wystarczy, oczywiście dopłacę.W tej chwili pieniądze nie sa potrzebne!!!! POTRZEBNY JEST DOM!!!!!!

Posted

jeśli nic nie znajdziecie to ja mogę do 3 dni przetrzymać- awaryjnie- w spartańskich warunkach (jeden pokój) ale zawsze to lepsze niż schronisko. Mam psa, który toleruje wszystko i bardzo lubi się bawić. Nie mam możliwości rozdzielenia, więc tylko pod tym warunkiem.

Posted

O jaki transport chodzi i gdzie?Ja mogę z łatkiem pojechać ale niestety autobusem.Psiak by się rozerwał ;) Jakby trzeba było że pieska trzeba gdzieś zawieść polecam się.

Posted

pixie napisał(a):
co do WOTu - auto proponuja w Mapie Pomocy Dogo rozne osoby
moze wyszukajcie ursynowian, najlepiej, bo raczej trudno jechac z legionowa do warszawy i wracac do legionowa..na 9 ta rano do centrum
sporo osob proponowalo transport

moze claud ma transport? wyslijcie pw...nie wiem czy wpisana do mapy lecz z pewnoscia z ursynowa, cos wysylalam z bazarku stad ta pewnosc

Podalam linka romence z prosba o zabranie Lacia do WOT. Pewnie tutaj zajrzy i da odpowiedz.:lol:

Posted

romenka napisał(a):
O jaki transport chodzi i gdzie?Ja mogę z łatkiem pojechać ale niestety autobusem.Psiak by się rozerwał ;) Jakby trzeba było że pieska trzeba gdzieś zawieść polecam się.

Prosze romenka szybsza ode mnie, mala diabliczka kochana:evil_lol: