eloise Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 cholercia... czyli WOT ew w sobotę..., już zmieniam Quote
Kasia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 eloise, a czy Łatek jest ogłoszony na allegro? jeśli nie to moze warto go tam umieścić, jak myślicie? Quote
eloise Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 już jest na allegro i na 16 różnych forach Quote
iza_szumielewicz Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Boże, nawet nie potrafię sobie wyobrazić, że odwoże tego psa do scvhroniska i patrzę mu w oczy:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: . Co to za pies! Naprawdę, kto go nie widizał, ten nie ma pojęcia, jak on jest IDEALNY!!!!! Eloise, skoro jesteś w sieci, wysyłam zdjęcia, ok? Quote
eloise Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 niestety, nie mam możliwości zamieścić, nie jestem u siebie, nie mam warunków :( wiecie co... jak już Łatek się zebrał, wrócił do życia i zdrowia, to myślałąm, że EXPRESEM ZNAJDZIE SIĘ DOM!!! Łatek to ideał!!!! [SIZE=2]Czy nikt tego nie widzi?????? tyle psów znajduje domy! a on jest IDEALNY!!! zero skrzywień typowych dla psów po przejściach! on jest taki idealny,że nawet z uśmiechniętą paszczą wchodzi do weterynarza!!!! [SIZE=5]Łatek szuka domu i wierzy, że do wtorku będzie się wylegiwał we własnym łóżku z własnym człowiekiem!!!! Quote
Aga_Mazury Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 iza prześlij do mnie [email protected] Quote
iza_szumielewicz Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :oops2: shami, juz zaczęłam wysyłać do Aga_Mazury, ale wielkie dzięki:). Może jak zobaczycie te zdjęcia, to, jak przytył, wypiękniał i jak się bawi, to może coś się ruszy:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
eloise Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 licze na to, że jutro dowiem się o domu :loveu: Quote
iza_szumielewicz Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 W historii tego psa jest tyle zwrotów, że naprawdę to nie sprawa dla zawałowców. Co się polepszy, to się spieprzy.:-( :-( Quote
eloise Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 a to co się spieprzyło teraz obróci sie w same cuda :) znikam! do jutra kochane! będę późno! Quote
iza_szumielewicz Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Łatusiu, pokaż się tu jak najpiękniej! Walcz o szczęście!!!!!!:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
pixie Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 co do WOTu - auto proponuja w Mapie Pomocy Dogo rozne osoby moze wyszukajcie ursynowian, najlepiej, bo raczej trudno jechac z legionowa do warszawy i wracac do legionowa..na 9 ta rano do centrum sporo osob proponowalo transport moze claud ma transport? wyslijcie pw...nie wiem czy wpisana do mapy lecz z pewnoscia z ursynowa, cos wysylalam z bazarku stad ta pewnosc Quote
Aga_Mazury Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ale mnie Ciotka zasypałaś tymi fotami ;) ślicznoty ;) Quote
Aga_Mazury Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a teraz domki prosze się nie bić :) Śliczny Łatek czeka na dom :) Quote
iza_szumielewicz Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Aga_Mazury:Rose: :Rose: :Rose: . Bardzo dizękuję! No i sami powiedzcie - nie jest wspaniały? Wygląda coraz lepiej, prawda? Quote
iza_szumielewicz Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Moim zdaniem Iwanka przesadza. On naprawdę lubi psy. Nigdy nie widziałam, żeby nie zaczepiony próbował atakować lub nawet warczeć.. A'propos Iwanki.Rozliczyłam się z nią zam dotychczasowy pobyt Łatka. Dzis dostał ostatni zastrzyk z antybiotykiem. Doliczajac badanie kału i kurczaka oraz loperamid - wyszło ok.130 złotych. Dałam jej 150 zł. Jesli do wtorku, to nie wystarczy, oczywiście dopłacę.W tej chwili pieniądze nie sa potrzebne!!!! POTRZEBNY JEST DOM!!!!!! Quote
pidzej Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jeśli nic nie znajdziecie to ja mogę do 3 dni przetrzymać- awaryjnie- w spartańskich warunkach (jeden pokój) ale zawsze to lepsze niż schronisko. Mam psa, który toleruje wszystko i bardzo lubi się bawić. Nie mam możliwości rozdzielenia, więc tylko pod tym warunkiem. Quote
romenka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 O jaki transport chodzi i gdzie?Ja mogę z łatkiem pojechać ale niestety autobusem.Psiak by się rozerwał ;) Jakby trzeba było że pieska trzeba gdzieś zawieść polecam się. Quote
dusje Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 pixie napisał(a):co do WOTu - auto proponuja w Mapie Pomocy Dogo rozne osoby moze wyszukajcie ursynowian, najlepiej, bo raczej trudno jechac z legionowa do warszawy i wracac do legionowa..na 9 ta rano do centrum sporo osob proponowalo transport moze claud ma transport? wyslijcie pw...nie wiem czy wpisana do mapy lecz z pewnoscia z ursynowa, cos wysylalam z bazarku stad ta pewnosc Podalam linka romence z prosba o zabranie Lacia do WOT. Pewnie tutaj zajrzy i da odpowiedz.:lol: Quote
dusje Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 romenka napisał(a):O jaki transport chodzi i gdzie?Ja mogę z łatkiem pojechać ale niestety autobusem.Psiak by się rozerwał ;) Jakby trzeba było że pieska trzeba gdzieś zawieść polecam się. Prosze romenka szybsza ode mnie, mala diabliczka kochana:evil_lol: Quote
Recommended Posts