Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dusje napisał(a):
Poscik 900 romenko, masz racje:evil_lol:

:eek2: niedługo już mnie przegonisz ;) ale wiem czemu :buzi: Kochana dusje:loveu:
A propo i co z Łatkiem??zaraz idę spać ale w razie co piszcie na pw ja się polecam.
Łatku trzymaj się.

Posted

romenka napisał(a):
:eek2: niedługo już mnie przegonisz ;) ale wiem czemu :buzi: Kochana dusje:loveu:
A propo i co z Łatkiem??zaraz idę spać ale w razie co piszcie na pw ja się polecam.
Łatku trzymaj się.

romenko to moze daj znac na pw Izie Szumielewicz, jesli nie doczyta sie twojej propozycji to przynajmniej tam bedzie wiedziala:lol:

Posted

dusje napisał(a):
romenko to moze daj znac na pw Izie Szumielewicz, jesli nie doczyta sie twojej propozycji to przynajmniej tam bedzie wiedziala:lol:

Dobrze już piszę.Jestem jakaś mało prztomna po dzisiejszych przeżyciach :-(

Posted

romenka napisał(a):
Dobrze już piszę.Jestem jakaś mało prztomna po dzisiejszych przeżyciach :-(

Dziekuje ci pieknie i tu przepraszam za offa, ale wszystkim chcialam oznajmic, ze nasza romenka spodziewa sie dzidziusia:klacz: romenko jeszcze nie mialam okazji zlozyc ci gratulacji, wiec tu najlepsze zyczenia dla ciebie taty i malenstwa, niech sie pieknie nam urodzi i zdrowo chowa:multi:

Posted

i pw pooooooszło:evil_lol:
A ja jeszce na dobranoc podnoszę ŁAtka i może ktos z samochodem by się nawinął bo tu coś mi się zdjae chodzi o czas.Jeśłi nie to jeszcze raz piszę :polecam się zawieść Łatka tylko podać mi prosze adres i godzinę :evil_lol:

Posted

dusje napisał(a):
Dziekuje ci pieknie i tu przepraszam za offa, ale wszystkim chcialam oznajmic, ze nasza romenka spodziewa sie dzidziusia:klacz: romenko jeszcze nie mialam okazji zlozyc ci gratulacji, wiec tu najlepsze zyczenia dla ciebie taty i malenstwa, niech sie pieknie nam urodzi i zdrowo chowa:multi:

:grin: :megagrin: Dusie rośmieszyłaś mnie niesamowicie ale dobrze mi to zrobiło :evil_lol:
Dziękuje za gratulacje :loveu: i oby dzieciątko się zdrowo chowało narazie w brzuszku a potem po za nim;) i oby sił na wszytko starczyło to już sobie sama życze.
A tak na marginesie ja ci powiedziałam o dzidzi czy wyczytałaś na wątku:razz: ?? Chyba nie maiłyśmy okazji rozmawiać na tematy moje więc z wątku wyczytalaś:evil_lol:

Posted

romenka napisał(a):
:grin: :megagrin: Dusie rośmieszyłaś mnie niesamowicie ale dobrze mi to zrobiło :evil_lol:
Dziękuje za gratulacje :loveu: i oby dzieciątko się zdrowo chowało narazie w brzuszku a potem po za nim;) i oby sił na wszytko starczyło to już sobie sama życze.
A tak na marginesie ja ci powiedziałam o dzidzi czy wyczytałaś na wątku:razz: ?? Chyba nie maiłyśmy okazji rozmawiać na tematy moje więc z wątku wyczytalaś:evil_lol:

no to i ja POGRATULUJE...widzicie Bozia w dzieciach wynagradza ;)
w takim razie romenko pewnie trojaczki będą jak nic ;)

Łatku....a Ty domku wypatruj :)

Posted

w watku Rudiego z Placu Trzech Krzyzy pojawila sie dzis alternatywa - dla Onka domek tymczasowy lub hotelik tj pokoj w mieszkaniu dwupokojowym...podawalam wczesniej link do tego watku - moze jesli Rudi sprawdzi sie w licznym kocim towarzystwie i jednopsim do niedzieli ten hotelik / wlasciwie mieszkanie.. ktorym mieszka juz jeden psiak, moglby byc, chocby tymczasowym domkiem dla latka - doba 8 zlotych i rekomendacje gamon co do tego mieszkanio-hoteliku
tyle ze dojazd nieco skomplikowany - gdzies z piasecznem

Nie wiem wiele wiecej -sygnalizuje jednak, ze taka mozliwosc sie pojawila
Rudi z placu Trzech krzyzy juz od jutra nie ma gdzie mieszkac, wiec o ile sprawdzi sie w mieszkaniu n zoliborzu zwolni sie to drugie miejsce, zarezerwowane tylko do jutra - moze uda sie je zaklepac do niedzieli

jesli niewiele z tego rozumiecie - czemu sie nie zdziwie, bo jak w kalejdoskopie sie to dzis zmienialo...przejrzyjcie doslownie ostatnie dwie strony tj dzisiejsze posty i wszystko bedzie jasne
na razie nic wiecej nie widze

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38044

Posted

Romenko, gratuluję brzuszka!:loveu: I dzięki za chęć podwiezienia Łatka do WOTu. Już Ci wszystko napisałam na priva.

Tak na przyszłość do wiadomości wszystkich:

Psy filmowane są w soboty PUNKTUALNIE o 09.00 przed siedzibą WOTu przy ul. Jasnej 14/16 koło Poczty Głównej. Do psa trzeba dołączyć jego krótki opis. Można go przesłać mejlem pani Hannie Boruckiej (tel.kom: 0602 639 167) na adres: [email protected]

Krótki felietonik o bezdomnych pieskach ukazuje się tuż po programie "Mój pies i inne zwierzaki" w WOT (pierwsza emisja w niedzielę o 08.45, ale są powtórki w pn. i/lub wt.)

Opis Łatka właśnie pani Hannie wysyłam. Oby to pomogło!!!!

Posted

Opis Łatka do WOTu wysłany!

Załączyłam propozycję reportażu o znieczulicy wobec tragedii psów. Podałam przykłady. Wysłałam foty ( Aresa - tego od wnyków). Może zdecydują się coś zrobić? Mogę pomóc. Wy pewnie też, no nie?

Posted

iza_szumielewicz napisał(a):
Tak. Trzeba go odwieźć do Iwanki!!!!

OKi:evil_lol:
Pytam się na wszelki wypadek bym znów coś nienakręciła niepotrzebnego:evil_lol:
A i dziękuje Izo za gratulacje :loveu:

Posted

ta nasza romenka, ta diabliczka kochana jest zawsze gotowa do pomocy:multi: romenko uwielbiam cie i boje sie ze juz jestem w tobie zakochana:evil_lol: no no prosze tu mnie zle nie odbierac:evil_lol: a raczej tego co napisalam. Dzieki serdeczne romenko za szybko odzew i co wazniejsze - konkretny. Moze dzieki tej wyprawie do WOT Latek znajdzie swoj domus.

Posted

Izo- na AFN kolejne 33 zł- dla Łateczka- dziękujemy wpłacającym!!!
u mnie za kalendarzyki 11 zł- jeżeli Cię to ratuje i potrzebne na już- wyślij mi PW z numerem konta- przeleję... zawsze to 11 zł...

Nie wiem jak mogę Wam jeszcze pomóc- bazarek- zero zainteresowania...
z podpisu wywaliłam galerię mojego bandoga- a wrzuciłam apel o Łatku!
nic więcej nie mogę... ehhhh... jak ja bym chciała mieszkać u Was- a nie w jakimś zapyziałym jastrzebiu... działania pośrednie nie satysfakcjonują mnie wcale:shake:

ŁATEK SZUKA DOMU!!!

Posted

Mam pomysl:multi: :multi: :multi:
Czy przy okazji przedstawienia Latka w WOT nie mozna by bylo zaapelowac do ludzi kochajacych zwierzeta i majacych mozliwosci DT dla sierot o zglaszanie sie na dogo lub pod jakikolwiek adres? Nie wszyscy wiedza o istnieniu tego forum, wiele osob nadal zyje bez internetu ale TV ogladaja:lol:

Posted

dusje napisał(a):
ta nasza romenka, ta diabliczka kochana jest zawsze gotowa do pomocy:multi: romenko uwielbiam cie i boje sie ze juz jestem w tobie zakochana:evil_lol: no no prosze tu mnie zle nie odbierac:evil_lol: a raczej tego co napisalam. Dzieki serdeczne romenko za szybko odzew i co wazniejsze - konkretny. Moze dzieki tej wyprawie do WOT Latek znajdzie swoj domus.

dusje juz się czerwona zrobiłam ze wstydu :oops: :evil_lol: Bez przesady z tym pomaganie,Ja na dogo akurat najmniej pomoglam bo nie mam warunków ale z takim problemem jaki Łatek ma(żaden problem dla mnie:lol: ) moge pomóc.To dzięki tobie tak naprawdę bo ja nie doczytałabym że Iza potrzebuje by ktos Łatka zabrał na WOT a Ty mi dalaś cynk i dlatego stalo się tak jak się stalo i tylko sobie możesz pogratulować:buzi:
O jej cos mi te emotki szwankują ale już wszyatko poprawiłam :)

Posted

Dusje, fajny pomysł.:loveu: Już napisałam w tej sprawie do pani Boruckiej z WOTu.

I oto chodzilo Iza, dzieki serdeczne, mysle ze jesli w calym kraju w TV regionalnych daloby sie taki apel zamiescic to kto wie czy nie znalazlyby sie kolejne dogomaniackie duszki z dusza i sercem. Ciekawska jestem wiec po info o tym, ze pracujesz w Zetce, pozwolilam sobie wskoczyc na chwile na stronke twojego radia i poczytalam co nieco o Pani Izie:lol: Super!!! Na obczyznie nie mam zbyt wiele czasu na sluchanie polskiego radia/ radio/ kiedys niedopuszczalna odmiana tego wyrazu, dzisiaj pewnie luzik/ ale z dawnych czasow pamietam program"Rozmowy noca"bodajze na trojce. Temacik bezpanskich psiakow i kotow wlasnie tak noca z pewnoscia przyciagnalby wielu sluchaczy radia ZET.Moze Iza zasugeruje cosik komu trzeba?:lol: romenko, ja juz nic nie mowie bo zbanuja mnie na wieki, ale wiesz ze sympatia moja dla ciebie jest szczera i taka az do nieba

Posted

Kochana dusje! Robię, co mogę, zeby przemycać w Radiu zet psie tematy, ale to nie takie łatwe, jak się wydaje. To radio komercyjne. Nie ma jako takich audycji gadanych oprócz janusza Weissa (zresztą wielkiego milośnika zwierząt). W nocy tylko muzyka. Gra komputer!!! Wszystko jest planowane stricte według badan słuchalności. Na szczęscie, z ostatnich badań profilu słuchacza radia zet wynika, ze przeciętny nasz słuchacz 25-44 lata ma w domu psa lub kota, więc eraz chcę to wykorzystać. mam pewien projekt, ale nie chcę o nim pisac tutaj i teraz, póki nie dowiem się, czy w ogóle jest możliwy do zrealizowania.
O, tak to, niestety, wygląda......

Podobnie jestnp. w progrmaie TVN "Uwaga". Tam redakcja chwyta tematy typu: poparzona dizewczynka w obecnosci pijanej matki, ale już pies we wnykach albo konający na trawie nikogo nie rusza.:shake:

Posted

Kochana dusje! Robię, co mogę, zeby przemycać w Radiu zet psie tematy, ale to nie takie łatwe, jak się wydaje. To radio komercyjne. Nie ma jako takich audycji gadanych oprócz janusza Weissa (zresztą wielkiego milośnika zwierząt). W nocy tylko muzyka. Gra komputer!!! Wszystko jest planowane stricte według badan słuchalności. Na szczęscie, z ostatnich badań profilu słuchacza radia zet wynika, ze przeciętny nasz słuchacz 25-44 lata ma w domu psa lub kota, więc eraz chcę to wykorzystać. mam pewien projekt, ale nie chcę o nim pisac tutaj i teraz, póki nie dowiem się, czy w ogóle jest możliwy do zrealizowania.
O, tak to, niestety, wygląda......

Podobnie jestnp. w progrmaie TVN "Uwaga". Tam redakcja chwyta tematy typu: poparzona dizewczynka w obecnosci pijanej matki, ale już pies we wnykach albo konający na trawie nikogo nie rusza.:shake:

Fajnie ze dzialasz Iza, wiem ze nie latwo jest przekonac do pomyslow ktore z pewnoscia mialyby wziecie na antenie. Ogladam TV Polonia dosc regularnie i ich program "Porozmawiajmy" Tam rowniez kiedys pojawil sie temat zwierzakow domowych aczkolwiek dotyczyl psow naszych, tych ktore sa z nami i tych ktore juz za TM. Bylam zaskoczona bardzo przyjemnie zreszta, bo jest to program na zywo a telefony urywaly sie....UWAGA to chyba nie ten adres rzeczywiscie, tam pseudoambicje i pogon za sensacja biora gore, niestety. Zycze ci powodzenia w realizacji twojego projektu Izo:lol: Pozdrawiam serdecznie

Posted

pixie.. piszę też tutaj bo nie wiem czy wejdziesz na 17 psów z koszmaru... wycofano mi aukcje z allegro- naklejki kubusiowe!!! z których miało być coś na Łatka!!! nie wiem komu coś nie spasiło i co było niezgodnie z regulaminem...:angryy:
fak!!
kopiuję ci treść maila...
Witamy,
Z przykrością informujemy, że następujące aukcje/przedmioty zostały usunięte przez pracownika Allegro:
CHARYTATYWNA-ŻEGNAY ORLEN! za ŚMIERĆ KUBUSIA!! (155427276)
CHARYTATYWNA-ŻEGNAY ORLEN! za ŚMIERĆ KUBUSIA!! (155431472)
BESTIALSKO SKRZYWDZONA MŁODA SUCZKA! PRZYGARNIJ!! (156496475)

Wszystkie opłaty za te aukcje/przedmioty zostały automatycznie zwrócone.
Usunięte aukcje/przedmioty (lub ich opisy) były niezgodne z zasadami, które obowiązują na Allegro.

Nasze działania opierają się głównie na zgłoszeniach od Użytkowników oraz firm i instytucji, których część uczestniczy w Programie Współpraca w Ochronie Praw. Chcielibyśmy kontynuować współpracę z Tobą, ale ponowne wystawienie tego typu towaru lub inne naruszenie zasad może spowodować trwałe zawieszenie dostępu do Allegro
--
Z poważaniem,
Zespół Allegro
Dział Weryfikacji