Jump to content
Dogomania

Mała stara sznupka - zaćma, jaskra, głuchota i... kochane psie serduszko - MA DOM

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
tak - własnie walczymy z żarciem, tylko ona nie widzi, że coś leży przygotowane, a jak jej pod nos podstawiam żeby wiedziała, że coś będzie to jest poruchawka i poszukiwania :lol:

Do etapu leżenia to trzeba dojść ;) W ogólr, to trza ją naprzód nauczyć, że najpierw musi coś odpuścić/znieść itd. żeby dostała żarcie. Takie doggi zen czy jak to tam się nazywa ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak to lubiłaś? Coś Ci się stało? ;)

Nie wiem, po ślubie mi się coś zrobiło.Przestałam pić (teraz piję okazjonalnie), rzuciłam palenie i zrobiłam się aspołeczna :).Ale jakoś mi tego nie brakuje.Teraz lubię święty spokój.To chyba starość.

Posted

Ona jest MEGA podobna do mojej suni! Tylko cala czarna, a moja jest czarno-biała. Normalnie niesamowite podobieństwo.

Nie wiedziałam, że mam sznupka w domu :o :o serio!

malawaszko, Ty ją tak sama obcięłaś? :)

Ja moją sunię sama obcinam, ale tak przy pysku nie potrafiłabym - to pewnie golarką?

W ogóle teraz to ją będę chyba tylko przycinać - a Ty obcinasz swoje futra na zimę?

Posted

[quote name='Jasza']
Malawaszko, napisz u Duni, to grosze, ale zawsze...:-)

dzięki Jasza, muszę przetrawić info, które mi na pw podałaś

[quote name='__Lara']Ona jest MEGA podobna do mojej suni! Tylko cala czarna, a moja jest czarno-biała. Normalnie niesamowite podobieństwo.

Nie wiedziałam, że mam sznupka w domu :o :o serio!

malawaszko, Ty ją tak sama obcięłaś? :)

Ja moją sunię sama obcinam, ale tak przy pysku nie potrafiłabym - to pewnie golarką?

W ogóle teraz to ją będę chyba tylko przycinać - a Ty obcinasz swoje futra na zimę?

sama obcinam - maszynką, chociaż Zbynia gryzonia robiłam nożyczkami i tez było ładnie :lol:
pokaż Twoją sunię

Tolcia lokalizuje

Posted

LeCoyotte napisał(a):
Prawdziwy sznup! Dobrze ma, że trafiła do Ciebie:) ostrzyżona wygląda o wiele lepiej, chociaż taki zarośnięty misiak też fajny

No nie? Zarośnięta też fajna :)