zerduszko Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 AMIGA napisał(a):Kciuki mocno zaciśnięte. Malawaszko - ale masz szczęśliwą rękę do adopcji. Chyba wszystkie psiaki, wydające się niemożliwymi do adopcji powinny przejsc przez Twój dom :-) Odwrotnie: wszystkie psiaki przewijające się przez jej dom są nieadopcyjne, hihihi ;) Powodzenia! Quote
malawaszka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 zerduszko napisał(a):Odwrotnie: wszystkie psiaki przewijające się przez jej dom są nieadopcyjne, hihihi ;) hahah podłoto Ty! już jestem, padnieta bo nienawidzę jeździć po ciemku a powrót po ciemku :shake: z drogi wysłałam smsa jak tam Toal bo się martwiłam, ale niepotrzebnie bo Toleczka przykleiła się do swojej Pańci i będzie dobrze!!!! Dostała super fajne legowisko mięciutkie futerkowe, ale obawiam się, że żywot jego będzie krótki :lol: póki co przykryłyśmy je kocykiem, który Tola zabrała od nas więc może się jakiś czas uchowa :D jak zwykle najbardziej przeżywam ja :splat: Quote
WATACHA Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='malawaszka']hahah podłoto Ty! już jestem, padnieta bo nienawidzę jeździć po ciemku a powrót po ciemku :shake: z drogi wysłałam smsa jak tam Toal bo się martwiłam, ale niepotrzebnie bo Toleczka przykleiła się do swojej Pańci i będzie dobrze!!!! Dostała super fajne legowisko mięciutkie futerkowe, ale obawiam się, że żywot jego będzie krótki :lol: póki co przykryłyśmy je kocykiem, który Tola zabrała od nas więc może się jakiś czas uchowa :D jak zwykle najbardziej przeżywam ja :splat: Ciekawe czy już się odkleiła :)?Kochana mordeczka Quote
Luna_wro Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ale Ty masz "przerób" tych bied!:shock: super, że Tola "demola" ma swój domek, nową Panią i nowe legowisko do zjedzenia:evil_lol: Quote
Margi Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Niunia kochana,na pewno jej będzie dobrze w nowym domku.;) Quote
weszka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Suuuperowo!!!!! Coś niesamowitego, że tak szybko i że w ogóle ;) Są jednak dobrzy ludzie na tym świecie! Quote
malawaszka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 ja też w szoku jestem :lol: ale wiem dlaczego - Pani mi pokazała zdjęcie Jej sznupka Mundka który odszedł za TM w lipcu - miał 15 lat - identyczny jak Tola! Dlatego też Pani się od razu zdecydowała na Nią bez względu na wszystko :loveu: Quote
weszka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 To też nie takie oczywiste bo po stracie staruszka nie każdy jest w stanie wziąć znów staruszka i to w jakimś tam stopniu niepełnosprawnego i chorego. Quote
malawaszka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 weszka napisał(a):To też nie takie oczywiste bo po stracie staruszka nie każdy jest w stanie wziąć znów staruszka i to w jakimś tam stopniu niepełnosprawnego i chorego. i dlatego własnie Pani Tolciowa jest Wyjątkowa :loveu: Quote
weszka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Zdecydowanie wyjątkowa :loveu: i za to właśnie wielkie ukłony dla Tolciowej Pani :Rose: Quote
malawaszka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 i Tola - jeszcze ciepłe :D no nie wiem co ona robi na krześle :lol: Quote
Luna_wro Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 jak to co?! czeka na kolację:cool3: cudna jest:loveu: Quote
zerduszko Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Boska gwiazda :) Ale ostatnio to idzie! Tfu, tfu, tfu ;) Quote
Margi Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Już widać ,że Tola będzie rozpieszczana na maksa,ale to dobrze należy jej sie to.:loveu::lol: Quote
wilczy zew Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 a ja się zastanawiam czy ona nie chce dostać się do internetu :lol: Quote
Jasza Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 malawaszka napisał(a):i dlatego własnie Pani Tolciowa jest Wyjątkowa :loveu: Wyjątkowa Pani i wyjątkowy pies :-) Quote
malawaszka Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Nocka minęła spokojnie :loveu: Tola spała przytulona do Pańci, jest jeszcze trochę przygaszona, ale co się dziwić, musi jej się w małej główce poukładać na nowo wszystko. Mieszkają na fajnym spokojnym osiedlu więc na spacerkach nie będzie jakoś specjalnie narażona na dużą ilość hałasów, więc to na czas aklimatyzacji jest super! Quote
malawaszka Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 tak - u Toli wszystko OK! już się czuje swobodniej, kocha pańcię i zaczęła patroszyć misie :loveu: a ja mam nowe dziecko :( http://www.dogomania.pl/threads/218013-Sznaucerek-staruszeczek-szkielecik...-nawet-pomys%C5%82u-ma-tytu%C5%82-nie-mam...?p=18037385#post18037385 Quote
WATACHA Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Hi,hi kochana Tola wraca do swoich ulubionych zajęć :) Quote
Recommended Posts