Jump to content
Dogomania

Mała stara sznupka - zaćma, jaskra, głuchota i... kochane psie serduszko - MA DOM

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
Kciuki mocno zaciśnięte.
Malawaszko - ale masz szczęśliwą rękę do adopcji. Chyba wszystkie psiaki, wydające się niemożliwymi do adopcji powinny przejsc przez Twój dom :-)

Odwrotnie: wszystkie psiaki przewijające się przez jej dom są nieadopcyjne, hihihi ;)

Powodzenia!

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Odwrotnie: wszystkie psiaki przewijające się przez jej dom są nieadopcyjne, hihihi ;)

hahah podłoto Ty!

już jestem, padnieta bo nienawidzę jeździć po ciemku a powrót po ciemku :shake: z drogi wysłałam smsa jak tam Toal bo się martwiłam, ale niepotrzebnie bo Toleczka przykleiła się do swojej Pańci i będzie dobrze!!!! Dostała super fajne legowisko mięciutkie futerkowe, ale obawiam się, że żywot jego będzie krótki :lol: póki co przykryłyśmy je kocykiem, który Tola zabrała od nas więc może się jakiś czas uchowa :D jak zwykle najbardziej przeżywam ja :splat:

Posted

[quote name='malawaszka']hahah podłoto Ty!

już jestem, padnieta bo nienawidzę jeździć po ciemku a powrót po ciemku :shake: z drogi wysłałam smsa jak tam Toal bo się martwiłam, ale niepotrzebnie bo Toleczka przykleiła się do swojej Pańci i będzie dobrze!!!! Dostała super fajne legowisko mięciutkie futerkowe, ale obawiam się, że żywot jego będzie krótki :lol: póki co przykryłyśmy je kocykiem, który Tola zabrała od nas więc może się jakiś czas uchowa :D jak zwykle najbardziej przeżywam ja :splat:

Ciekawe czy już się odkleiła :)?Kochana mordeczka

Posted

ja też w szoku jestem :lol: ale wiem dlaczego - Pani mi pokazała zdjęcie Jej sznupka Mundka który odszedł za TM w lipcu - miał 15 lat - identyczny jak Tola! Dlatego też Pani się od razu zdecydowała na Nią bez względu na wszystko :loveu:

Posted

weszka napisał(a):
To też nie takie oczywiste bo po stracie staruszka nie każdy jest w stanie wziąć znów staruszka i to w jakimś tam stopniu niepełnosprawnego i chorego.

i dlatego własnie Pani Tolciowa jest Wyjątkowa :loveu:

Posted

Nocka minęła spokojnie :loveu: Tola spała przytulona do Pańci, jest jeszcze trochę przygaszona, ale co się dziwić, musi jej się w małej główce poukładać na nowo wszystko. Mieszkają na fajnym spokojnym osiedlu więc na spacerkach nie będzie jakoś specjalnie narażona na dużą ilość hałasów, więc to na czas aklimatyzacji jest super!