malawaszka Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 monika55 napisał(a):Przyszłam i ja popodziwiać.Pięknoty. Szkoda że Mufka ze sznaucera ma tylko kłaki na brodzie i charakter:evil_lol:.Kundliszcze dożarte.:loveu: czyli ma wszystko co sznup mieć powinien :lol: a Tola w kłakach nie wyglądała dobrze bo kłaki te były zniszczone i słabe :shake: a ogóle to mała gadzina zaczyna nam wchodzić na głowę - dosłownie :lol: sęp i złodziejaszek nie z tej ziemi! ten nochal ją prowadzi wszędzie i jakby mogła to i na stół by wlazła! jest jak dziecko, którego trzeba pilnować zeby sobie nie zrobiło krzywdy eksplorując kolejne poziomy :mdleje: Quote
Jasza Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Tola w tym prawym oczku ma zaćmę taką maleńką...może się nie nzam - tfu - na pewno się nie znam, ale jak porownuję z Dunią... Dunieczka miała o wiele większą. Jedno oko może damy radę uzbierać?? Malawaszko, podaj mi konto na PW. Nie przetrawiaj PW, albo najpierw wyślij konto, potem przetraw, jak wolisz. Te 65 PLN się przyda tak czy tak. Szkoda, że Toli wcześniej nie odwiedziłam.. Obłędna jest. Quote
malawaszka Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Jasza napisał(a):Tola w tym prawym oczku ma zaćmę taką maleńką...może się nie nzam - tfu - na pewno się nie znam, ale jak porownuję z Dunią... nie wiem jak było u Duni, ale u Toli to białe w oczku jest takie jak źrenica - reaguje na światło i raz jest większe, a raz mniejsze Quote
zerduszko Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Do kogo Wy idziecie w końcu do okulisty? Do Garncarza czy do Gierka? Quote
malawaszka Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 zerduszko napisał(a):Do kogo Wy idziecie w końcu do okulisty? Do Garncarza czy do Gierka? a Gierek jest okulistą? jego to znam, że jest ortopedą :oops: umówiłam nas do Garncarza - za miesiąc będzie w Dąbrowie Quote
zerduszko Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 No nie jest, ale niby jest polecany jako i znający się na oczach. Skąd masz info, że w Dąbrowie będzie? Quote
Jasza Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Garncarz ma informacje o wyjazdowych spotkaniach na swojej stronie. Dasz to konto Malawaszko???:mad:;) Quote
malawaszka Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 zerduszko napisał(a):No nie jest, ale niby jest polecany jako i znający się na oczach. Skąd masz info, że w Dąbrowie będzie? znalazłam na stronie kliniki w której będzie Jasza :oops: nie krzycz na mnie bo się zamknę w sobie :lol: już daję :Rose: Quote
Jasza Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 To ja mocno kciuki zaciskam, coby ta zaćma była operowalna i bez konsultacji w Grudziądzu! Quote
malawaszka Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Jasza napisał(a):To ja mocno kciuki zaciskam, coby ta zaćma była operowalna i bez konsultacji w Grudziądzu! Jasza a co to było za badanie w Grudziądzu? pamiętasz jak się nazywało? Quote
Jasza Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Badanie u dr. Nestorowicz - Ona jak powiesz o zaćmie - to będzie wiedziała, bo dla Garncarza takie badania robi tylko Ona i ośrodek w Olsztynie. Chyba bada się dno oka... Zaraz sprawdzę na skanach. Telefony masz. Quote
malawaszka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 a Tola chyba będzie miała dom :mdleje: szok szok szok - ja jej nawet jeszcze nie zaczęłam ogłaszać! Quote
jambi Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='malawaszka']a Tola chyba będzie miała dom :mdleje: szok szok szok - ja jej nawet jeszcze nie zaczęłam ogłaszać! :hmmmm: podsumujmy: - 10 letnia suka - z problemami zdrowotnymi - osobowościowymi również (udaje niedźwiedzia) - no i posiada niezbyt zachęcające cechy charakteru, dowód: [quote name='malawaszka']a ogóle to mała gadzina zaczyna nam wchodzić na głowę - dosłownie :lol: sęp i złodziejaszek nie z tej ziemi! podsumowując - absolutnie nieadopcyjna :p wniosek - nie powinna opuszczać domu tymczasowego :megagrin: :diabloti: buuuuu :placz: chciałam zobaczyc tą sznupkę, a tu zdjęcia niedostępne... [quote name='__Lara']Moja sunia: Teraz widzę, że ma dłuższy pysk i uszy :eviltong: Tu starsze zdjęcie: Quote
malawaszka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 jambi napisał(a): podsumowując - absolutnie nieadopcyjna :p absolutnie :lol: ani jednego zdjęcia nie widzisz? ja widzę ostatanie Quote
jambi Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 no ani jednego właśnie :niewiem: to miło, że się zgadzasz z moimi wnioskami :grins: Quote
weszka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ja też nie widzę tych zdjęć. Dom????????????? Normalnie wróci mi wiara w ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
feliksik Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 przelałam 85zł ze spadku Duniowego od Jaszy - z buziakami dla pięknej palutkiej Quote
malawaszka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 feliksik napisał(a):przelałam 85zł ze spadku Duniowego od Jaszy - z buziakami dla pięknej palutkiej dziękuję, jesli domek będzie ok to pieniążki zwrócę dla innego potrzebującego ślepaczka :) Quote
Jasza Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 A skąd potencjalny dom Tolusiowy się o niedźwiadku dowiedział? Pocztą pantoflową? Tola jest nieprzeciętnej urody, i przeszla w życiu swoje, trzymam kciuki żeby znalazła dom przynajmniej tak dobry jak tymczasowy....:cool3::loveu: Quote
malawaszka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 chyba z forum sznaucerów albo z facebooka bo tylko tam jest Tola - domek z górnej półki - zresztą jak to wypali to raczej sama ją zawiozę :oops: Pani ze swoim poprzednim pieskiem też do Garncarza jeździła bo miał jaskrę starczą i obniżali ciśnienie w oczku - także pani ma doświadczenie, co prawda psiuniek nie był niewidomy ale był staruszkiem, pod koniec życia głuchutkim Quote
Jasza Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Domek z górnej półki...zazdraszczam ;-):loveu::loveu: I mocno kciuki trzymam, żeby się Toli poszczęściło!! Quote
Luna_wro Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ale super wiadomości:) Tola - szczęściara:loveu: trzymam:kciuki: Quote
feliksik Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ooo, domek na horyzoncie - niesamowite wieści, ale wiecie Jasza to spacjalistka od niewidomych psiaczków już:eviltong: więc porady dla domku konsultujcie z już nią:razz:. Jasza tylko nie bij:mad: ale narawdę - tyle w temacie Duni się dowiedziałaś, że specjalizację możesz już robić - oby sznupce-Toli małej się udało jak Duni w oczkami:loveu: Quote
WATACHA Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ludzie potrafią czasem zaskoczyć...pozytywnie :) Quote
Recommended Posts