Jump to content
Dogomania

Mała stara sznupka - zaćma, jaskra, głuchota i... kochane psie serduszko - MA DOM

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koty są w szoku i robią ją w konia - Fifka chodzi i ociera się o nią, dupsko jej wypina i ucieka jak Tola robi się zbyt napięta :D w największym szoku jest Dzikus bo Tola sobie go "upatrzyła" na ofiarę... i go śledzi :D kupa smiechu... ale się rozkręca szybko mała zołza

Posted

Też współczułam a teraz widzę,że to był koniec paskudnego życia psiaków.

Może daj jej przytulankę przesiąkniętą Twoim zapachem,powinno to wzmocnić jej poczucie bezpieczeństw gdy jest sama.

Posted

Zdjęcia jak u mnie w domu - mam takie same fotele :-)
Świetny pomysł z tym zostawianiem rzeczy przesiąkniętej Twoim zapachem. Tylko u mnie by to nie przeszło, bo zaraz by była wojna o ta rzecz. Jak Amiga ma coś "swojego" to żaden psiak nie ma prawa się do niej za bardzo zbliżyc. Owszem terrorystka najpierw pokazuje garnitur ząbków i lekko powarkuje, ale w przypadku Bonusia takie ostrzeżenia nie działały, bo on, tak jak Tola nie widział ani nie słyszał juz za dobrze

Posted

ma na legowisku moją bluzę, ale to nic nie daje :shake: a rano wstała, poszła do salonu, wtarabaniła się na kanapę, wałkoniła się tam bo słyszałam, a potem zaczęła szczekać że nie umie zejść :mdleje: niezły z niej numer jest - a w schronie taka była nieporadna i zero z nią kontaktu :lol:

Posted

[quote name='AMIGA']Zdjęcia jak u mnie w domu - mam takie same fotele :-)
Świetny pomysł z tym zostawianiem rzeczy przesiąkniętej Twoim zapachem. Tylko u mnie by to nie przeszło, bo zaraz by była wojna o ta rzecz. Jak Amiga ma coś "swojego" to żaden psiak nie ma prawa się do niej za bardzo zbliżyc. Owszem terrorystka najpierw pokazuje garnitur ząbków i lekko powarkuje, ale w przypadku Bonusia takie ostrzeżenia nie działały, bo on, tak jak Tola nie widział ani nie słyszał juz za dobrze[/QUOTE]

noo Luna też jej prezentuje piękne swoje uzębienie, ale nic to nie daje - no i mam wrażenie że ciut lepiej słyszy jak jej wyczyściłam uszy i usunęłam zwoje kudłów, dzisiaj jeszcze z tym powalczymy i może coś tam będzie się dało komunikować... co prawda muszę głooośno no niej ale lepsze to niż nic

Posted

myślę że nawet " trochę słyszec " jest lepsze niż nic , może jak zadbasz o te uszka to ten słuch jeszcze jej się polepszy... a fajna jest mała - i spryciara z niej kochana.

Posted

szkoda,że Twoja bluza nie działa;w schronie czuła się zagubiona a tu się rozkręca

tępa jestem ale nie mogę pojąć jak to się dzieje,że psy przez całe życie ,spiące na twardym natychmiast kochają kanapy,dotyczy to różnych ras

Posted

[quote name='malawaszka']zapakować???? :grins:[/QUOTE]

Zapomniałam napisać drobnym druczkiem "nie pakować" :)...Ale naprawdę jest super, lubię takich (takie) kombinatorów(-ki )

Posted

[quote name='zerduszko']Ty jej założyłaś wątek, bo szukasz jej domu? :diabloti:[/QUOTE]

ja widze, że nie tylko ja mam poniekąd pewne wątpliwości :diabloti:

[quote name='malawaszka'] a potem zaczęła szczekać że nie umie zejść :mdleje: [/QUOTE]

hej, a Bibi przypadkiem nie robiła tak samo???

Posted

czytam, czytam... i myślę:hmmmm:, że już niedługo ta piękna dama:loveu: wtarabani Ci się do łóżka, żeby być blisko Ciebie:diabloti: i już się nie odklei...:evil_lol:

edit: a może już z Tobą śpi?:)

Posted

aaaa kto mnie tu wsadził??? pomocy pomocy :mad: :lol:

no ja przysięgam, ze sama bym nie dała rady tu wejść :d

i w dodatku na pewno sama bym się koło kota nie położyła!

iiii mówiłam już że kocham mojego Dropsiaka Księciunia nad życie???? on już zaczyna rozkręcać Tolę do zabawy :multi::loveu:

Posted

Tolka nie daje nam się nudzić - mam wrażenie, że ona teraz nadrabia ten cały czas, który spędziła w tej szopie czy co to tam było - jest tak energiczna, ciągle coś robi! śledzi te moje biedne koty po domu, bawi się już z Dropsem - no nie daje mi się smucić, cudowna jest!

wczoraj odkryła wnętrze kanapy :D

beznadziejne zdjęcie, ale widać szaleństwo - niestety lampa błyskowa gdzieś tam dociera do jej oczków i kończy zabawę - wstydliwa jest

no i kanapy - zdobyte już całkowicie i już się nauczyła sama schodzić :mdleje:

no i J... też już zdobyty