Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj hanyg zdązyła mu jeszcze psryknąć kilka fotek bo ja niestety zapomniałam aparatu....
stałam wczoraj przy jego boksie ładnych parenaście minut rozmawiając o nim z pracownikiem, który się o niego martwił....Ernest tak na niego przeraźliwie smutno patrzył...
ja dziś mając złe przeczucia skontaktowałam się z kierownictwem i się dowiedziałam o tym, że odszedł...

malagos on mieszkał sam na boksie...

nie będę pisac więcej bo jestem rozżalona bardzo i zrozpaczona

Posted

Czy w nocy ktoś pilnuje schroniska? .To nie jest normalne,że psy tak odchodzą.Albo wytyczne odgórne !!!/Przepelnienie/,albo ktoś truje.
Ja jestem za ta pierwsza opcją. Wiecie ,ze teren objęty Waszym schroniskiem ,powiekszy się ?......dogadują sie za naszymi plecami.

Posted

echh, bardzo mi przykro z powodu Ernesta, nie odzywalam sie na jego watku, bo nie za wiele mogłam pomoc, ale cały czas sledzilam, co tam u niego...Jakos był mi bliski, bo wirtualnie opiekujemy się starszą Onką- Sabą z Rembertowa, ktora ma też te same schorzenia, ktore pewnie i Ernest miał.
Przykro mi z powodu tej czarnej serii :(

Posted

tak pomyślałam....moze załatwie partykularne, lokalne interesy. Jak co miesiąc odbywa sie glosowanie na krakvecie, zglosiłam schronisko w Szczytnie, to naprawde śweitne miejsce, gdzie pracują ludzie kochający psy otwarci na wszelką pomoc. Jednak jak wiekszosc schronisk, a szczególnie na tym naszym biednym mazursko-warmińskim terenie- cierpi biedę.
Chcialabym Was prosić o pomoc dla schroniska w Szczytnie i oddanie glosów na nie :))

Posted

na forum molosów znalazłam taką informacje w sprawie karmy
Witamy,

Mamy nową informację dla Państwa. Podczas rozmów w piątek 30.03.2007 otrzymaliśmy informację, że karma Purina dla wszystkich oczekujących schronisk w ilości 1500 kg zostanie nam wydana po zakończeniu bieżącego kwartału, czyli w pierwszym tygodniu po świętach Wielkiej Nocy. Karma jest już w magazynie i w tym czasie zostanie spaletyzowana. Jak już będzie znany konkretny dzień to skontaktujemy się ze schroniskami i uzgodnimy szczegóły przekazania karmy!!!

Pozdrawiamy wszystkich, którzy Mają Serce dla Psów i pomagali nam w akcjach!!!

Zespół Molosy.pl

napisalam tez dzis pytanie o termin jej dostawy...moze coś odpiszą???

Posted

Do schroniska został oddany 4 letni (3,5) cocker spaniel z rodowodem...Państwo oddali rodowód i kupony rabatowe na eukanuba dla niego...chyba myślą, że w schronisku to takie jedzenie jest oczywiste...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Do schroniska został oddany 4 letni (3,5) cocker spaniel z rodowodem...Państwo oddali rodowód i kupony rabatowe na eukanuba dla niego...chyba myślą, że w schronisku to takie jedzenie jest oczywiste...

ja pierdziele !! :angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad: Co za ludzie !!!!!!!!!!!! Znudził im siE ??? niech tylko ich spotkam:mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

Z jakiego powodu go oddali?
Czy był to powód agresji?

Posted

Ręce opadają ,pies wypieszczony z domu .Ludzie nie mają wyobrażni.
Zimni wyrachowani i tyle.Trzeba pieskowi szybko szukac domu ,bo u Was jakiś pomór ostatnio panuje.Psy odchodzą w zwiększonej ilości. Wet.za duzo sie nie przykłada. Taka prawda !

Posted

[quote name='matusz5']dwa biedactwa:-(:-(:placz::placz: oddane w poniedziałek przez właścicieli do schroniska, powód- "żona ma nowotwór, a nie może być żadnych bakterii: no ludzie:mad::angryy: bakterie są wszędzie !!

jeden ma 10 lat, drugi 2 lata, obydwa takie bidy trzęsące się, nie wiedzące co się z nimi dzieje, gdzie są... tragedia:placz::placz::placz: taki prezent dostały tuż przed świętami:-(:-(:-(

Napiszcie co z tymi biedulkami...
Od czasu kiedy o nich usłyszałam,jak tylko sobie pomyslę serce mi sie kraje...
Ale,cóż ma rozum do gadania kiedy głupota atakuje (cytat ze strony afn)
Mam nadzieję (z całą świadomością to piszę),że to zło do nich wróci...
I życzę im tego...Kończę ,bo za bardzo jestem zbulwersowana i jak zacznę uzywać słow obraźliwych ( a takie mi przychodzą do głowy) to mnie stąd wylogują..i będa niestety mieli rację...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

o ile dobrze pamietam asia_pie cockerkom stara sie szukać domkow macie juz zdjecia psiaczka??

Posted

wczoraj dzwonił do mnie Pan Orzechowski z MOlosów i powiedział, ze karma juz jest u nich i pozostaje kwestia tylko zgrania terminów odebrania karmy :))) pewnie do Ostródy też bedzie dzwonił, a w razie cz\ego mam telefon do niego i mam zgodę na jego podawanie :)

Posted

justynavege napisał(a):
o ile dobrze pamietam asia_pie cockerkom stara sie szukać domkow macie juz zdjecia psiaczka??

nie nie mamy jeszcze zdjęć...myślę, że dopiero w sobotę będę ewentualnie...

Evelin psiaki niestety bardzo smutne....ja nawet tego w budzie to nie widziałam (nie wychodzi) temu drugiemu chciałam dać kiełbaskę przez siatkę, ale nie podszedł do mnie bidulek....taki wystraszony...zdezorientowany...smutny widok...

Posted

matusz ...nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci w tej dorosłości samych sukcesów, zdrowia ...i spełniania marzeń ..(a już napewno tych związanych ze zwierzętami)...:new-bday: :new-bday: :bday: :tort: :laola: :drink1: :knajpa: :new-bday: :BIG: :BIG: :bigcool: :sweetCyb: :Dog_run:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
matusz ...nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci w tej dorosłości samych sukcesów, zdrowia ...i spełniania marzeń ..(a już napewno tych związanych ze zwierzętami)...:new-bday: :new-bday: :bday: :tort: :laola: :drink1: :knajpa: :new-bday: :BIG: :BIG: :bigcool: :sweetCyb: :Dog_run:

to i ja złoze zyczeni wszystkiego co najlepsze w tym dorosłym zyciu :new-bday::new-bday::new-bday:

Posted

matusz5 napisał(a):
Dzięki, dzięki ;) Ale 18 lat kończę jutro dokładnie 6.15:eviltong::eviltong:

a Ty myślisz, że ja jutro będę o 6:15 czekała żeby Ci życzenia składać :eviltong: :mad:

no patrz składasz....i jeszcze mu źle:diabloti:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
a Ty myślisz, że ja jutro będę o 6:15 czekała żeby Ci życzenia składać :eviltong: :mad:

no patrz składasz....i jeszcze mu źle:diabloti:

nie źle tylko dobrze ;) jeszcze raz dzięki za życzenia i pamięć :) Tobie Aga i Tobie cytrynko ;)