Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a do schroniska w poniedziałek mają przybyć jeszcze dwa psy, jeden 10 letni a drugi jak dobrze pamiętam 2 letni, pan oddaje je do schroniska, bo żona wraca ze szpitala po nowotworze czy z nowotworem, i podobno przy nowotworze nie może być jakiś bakterii ( pierwsze słyszę) i też musi zaopiekować się żoną,

Ale 10 letni pies :(:( nie chce mysleć nawet o tym...

Aga pamiętasz co to za psy? ratlerek chyba jakiś co??

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5 napisał(a):
a do schroniska w poniedziałek mają przybyć jeszcze dwa psy, jeden 10 letni a drugi jak dobrze pamiętam 2 letni, pan oddaje je do schroniska, bo żona wraca ze szpitala po nowotworze czy z nowotworem, i podobno przy nowotworze nie może być jakiś bakterii ( pierwsze słyszę) i też musi zaopiekować się żoną,

Jak mozna....Nieszczęście powinno czegoś nauczyć,a tu -cóż. każdy pretekst jest dobry do oddania psa...No nie,słów mi brak...
I jak mozna wymagać żeby im zdrowia życzyć??? (sorry,ale szlag mnie trafia jak czytam podobne brednie).Bakterie są wszędzie, na skórze człowieka też...Czy ten głąb wie o tym?????:mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='matusz5']a do schroniska w poniedziałek mają przybyć jeszcze dwa psy, jeden 10 letni a drugi jak dobrze pamiętam 2 letni, pan oddaje je do schroniska, bo żona wraca ze szpitala po nowotworze czy z nowotworem, i podobno przy nowotworze nie może być jakiś bakterii ( pierwsze słyszę) i też musi zaopiekować się żoną,

Ale 10 letni pies :(:( nie chce mysleć nawet o tym...

Aga pamiętasz co to za psy? ratlerek chyba jakiś co??
Nie, tylko nie ratlerek...on umrze w schronisku :shake: :-(

Posted

a jeszcze ta druga sunia ze szczeniaczkami?...robiliście jej zdjęcia?...ja nawet nie wiem ile ona miała szczeniaczków...

jesooo i nie byłam u tego psa...rudego ...z guzem ...czy przepukliną ogromną...

jak ten czas ucieka...brakuje go w sobotę na wszystko...zdjęć nie zrobiłam fordowi...echhhh

do tego chyba za dwa tygodnie weźmiemy się za wiatę tam gdzie była Bianca...gdzie jest ETna...itd,,,

trzeba by zobaczyć jakie tam psinki siedzą...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
a jeszcze ta druga sunia ze szczeniaczkami?...robiliście jej zdjęcia?...ja nawet nie wiem ile ona miała szczeniaczków...

jesooo i nie byłam u tego psa...rudego ...z guzem ...czy przepukliną ogromną...

jak ten czas ucieka...brakuje go w sobotę na wszystko...zdjęć nie zrobiłam fordowi...echhhh

do tego chyba za dwa tygodnie weźmiemy się za wiatę tam gdzie była Bianca...gdzie jest ETna...itd,,,

ta sunia ma dwa szczeniaki, niestety ja nie mam zdjęc

Posted

nom, trzeba tam wejść i popatrzeć co tam za skarby siedzą, tym bardziej że z tamtych boksów do adopcji poszła Lea i Manta, może innym skarbom też się uda gdy dostaną szanse na dogo...

i tam jest ta sunia czarna, co była wcześniej w klatce, dałem jej imię Wena, założę jej wątek potem, mam na razie tylko te 4 zdjęcia, niestety sama głowa, a jak wejdziemy to uda może nam się zrobić lepsze zdjęcia...

Aga, który to Ford? ten co z Uno był w klatce?

Posted

nie byłes jeszcze na wątku forda?...

to duży biszkoptowy psiak...teraz na betonowych boksach...zaraz koło Gałki...(cholera jasna...nie mogę noooo...ta Gałeczka tak się na nas patrzyła...i Nercio też...a nie wyszli na spacer)...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
nie byłes jeszcze na wątku forda?...

to duży biszkoptowy psiak...teraz na betonowych boksach...zaraz koło Gałki...(cholera jasna...nie mogę noooo...ta Gałeczka tak się na nas patrzyła...i Nercio też...a nie wyszli na spacer)...

Byłem, byłem :)

ano, widziałem, Gałeczka i Nero tak patrzyli.... a nie poszli niestety na spacer...

Posted

[quote name='pucka69']Agnieszka mnie pochwaliła, ale malutko i czuję pewien niedosyt - więc tu jeszcze oznajmiam - że AFN jest już z banerkiem na naszej stronie www.dedalus.pl proszę podziwiać i chwalić mnie za promowanie strony AFN!

podziwiamy i chwalimy ;)

Posted

Wejdzcie na topic Iskierki i La Negry.
Trzeba podać kontakt i namiary do ogłoszenia na allegro.
Tekst napisałam, Supergoga jutro wstawi. POtrzeba uzupłęnić tekst o namiar

Posted

[quote name='pucka69']Agnieszka mnie pochwaliła, ale malutko i czuję pewien niedosyt - więc tu jeszcze oznajmiam - że AFN jest już z banerkiem na naszej stronie www.dedalus.pl proszę podziwiać i chwalić mnie za promowanie strony AFN!

chwalimy, chwalimy :) tym mocniej ze jest na banerku Baffi:loveu::loveu:

:Rose::Rose:

Posted

Niestety dwa psy, które miały trafić do schroniska...niestety trafiły...
:(:(:(

jest to starszy 10 letni pinczerkowaty pies (trochę większy i grubszy) i młodszy 2 letni mieszaniec. Psiaki zostały umieszczone w klatce razem, mają kocyk i zabawki z domu. Młodszy pies jest przerażony, zdezorientowany...

to jest straszne

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Pręgusek po pogryzieniu już lepiej...już staje na łapkę...
Gałka jeszcze nie był badany...
Mam nadzieję, że niebawem zoperowana będzie Kropuśka...

do adopcji poszedł psiak...ten biało czarny 6 miesięczny.....

Planujemy w najbliższym czasie na zakup klatki w której będa mogły przebywac psy po operacji (coś takiego jak obecnie ma Karla)

a właśnie Karla niedługo wraca na wybieg

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Niestety dwa psy, które miały trafić do schroniska...niestety trafiły...
:(:(:(

jest to starszy 10 letni pinczerkowaty pies (trochę większy i grubszy) i młodszy 2 letni mieszaniec. Psiaki zostały umieszczone w klatce razem, mają kocyk i zabawki z domu. Młodszy pies jest przerażony, zdezorientowany...

to jest straszne

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Pręgusek po pogryzieniu już lepiej...już staje na łapkę...
Gałka jeszcze nie był badany...
Mam nadzieję, że niebawem zoperowana będzie Kropuśka...

do adopcji poszedł psiak...ten biało czarny 6 miesięczny.....

Planujemy w najbliższym czasie na zakup klatki w której będa mogły przebywac psy po operacji (coś takiego jak obecnie ma Karla)

a właśnie Karla niedługo wraca na wybieg

jejuu:placz::placz: to jest tragedia dla takiego 10 letniego spa :-(:-(:-(:-(
Ci ludzie chyba nie kochali swoim psów... skoro taki los im zgotowali:placz::placz: na prawde to jest straszne i przytłaczające:-(

Dobra wiadomość to to, że Feliks poszedł do nowego domku no i że z Pręguskiem lepiej

P.S Aga, czy Feliks poszedł do tej pani która wcześniej dzwoniła ?? tej z Morąga