Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LALUNA']

Narazie mi obfocić tą sunię i dowiedzieć się cos wiecej o niej.:cool3:
Szkoda ze nie ma jakiegoś podziału coby łatwiej ludziom szukać. Kudłate małe kudłate duze. Taki klucz. Ktoś chce łysego małego i ma już pod reką taki topic.
Ej marzy mi sie

Przepraszam za offa - ale Laluna czy widziałać jakiego wielkiego przepięknego kudlacza mają w Chrcynnem??? Ostrodo wybacz mi za to... ale u was to wiem że bezpieczne... wiecej zdjec na razie nie mam .. nie wolno...ale jakby co zawsze moge jeszcze cos próbować wymyślić...
sorryyyy już lece podrzucać to cudo Baffiego...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
w ogóle jakoś nie odnajduje się na tym wybiegu...taki zagubiony, wystraszony...

Właśnie, tego się obawiałem:placz::placz: To Agus dzisiaj byłaś w schronisku ?? Czy jest szansa żeby Baffi wrócił do klatki ???:modla::modla: :-(

Nad nim trzeba popracować, a na wybiegu on jeszcze bardziej "zdziczeje" :-(:-(

Posted

dziś jak zwykle po wizycie w schronisku....

mamy kilka nowych twarzy do pokazania....;)

oto film...czy można wśród psiaków zauważyć...Pchełkę ?;)

http://www.zippyvideos.com/3564926656831286/pche/

http://www.zippyvideos.com/6647678426831326/dzieciaczki_wsio_3_260/

można też na filmiku dostrzec swoich ulubieńców...np. pucka albo laluna

poznajcie też wczoraj przywiezionego, smutnego ...owczarka belgijskiego

oraz Ginę ...dzięki której dziaisj wróciłam do schroniska wymęczona jak po dobrym fitnesie ;) zakwasy murowane i to ramion napewno :)

Posted

Aga pisalas na innym watku, ze nie cala pomoc z krakvetu trafila do Ostródy...nie została zamowiona, czy dosłana? Bo troche sie zdziwilam, krakvet jest bardzo solidny...

a Owczarek sliczny...błakał sie, czy został oddany?:(

Dina wyglada na dziewczynę z ogromnym powerem :D

Posted

loozerka napisał(a):
Aga pisalas na innym watku, ze nie cala pomoc z krakvetu trafila do Ostródy...nie została zamowiona, czy dosłana? Bo troche sie zdziwilam, krakvet jest bardzo solidny...

a Owczarek sliczny...błakał sie, czy został oddany?:(

Dina wyglada na dziewczynę z ogromnym powerem :D

Została przywieziona z interwencji, chyba az ze Starych Jabłonek, może ktoś jej szuka i nawet nie wie ze jest w schronie...:shake::shake:

Posted

owczarek belgijski błąkał się bidulek...wczoraj trafił do schronu...został zamknięty w małek klatce i w ogóle taki smutny :(

a ON-ka już po kwarantannie i też się błąkała

zamówienie z krakvetu dotarło...
nie mieli cały czas tego co było zamówione

Posted

Agu! Już obgadane- banerek afn będzie na stronie naszej ksiegarni, tylko TZ-a muszę zmusić żeby zamienił! A jak tam Julcia? I jeszcze tak mi się przypomniało - pamietacie takiego czarnego szczeniaka po parwo? Kleofasa? Co z nim?

Posted

pucka69 napisał(a):
Agu! Już obgadane- banerek afn będzie na stronie naszej ksiegarni, tylko TZ-a muszę zmusić żeby zamienił! A jak tam Julcia? I jeszcze tak mi się przypomniało - pamietacie takiego czarnego szczeniaka po parwo? Kleofasa? Co z nim?

Kleofasek już z 1,5 miesiąca w nowym domku :):multi:

Posted

supergoga napisał(a):
A ten szczeniorek to jest facecik czy panienka. I ile ma mniej więcej. Fajny bardzo.

szczeniorek to jest chyba pies, jak dobrze pamiętam :oops: i ma 6 tygodni, były dwa szczeniorki, ale jeden juz poszedł do adopcji:)

cioteczki, zapomniałaś pewnie o tekstach dla psiaków:oops:, co wysłałem moją prośbę na PW