Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gamoń napisał(a):
Mateusz załóz Snieżce watek .Jest piekna ;) :lol: .Znajdzie domek.Jak mozesz wstaw filmik i opisz co o niej wiadomo;)

Nie mam z nią filmiku cioteczka, a wiem, że jest młoda sunią, ma około 2 lat. Troszkę jest nieufna, ale do mnie dzisiaj podchodziła do pogłaskania:) A może ty cioteczko założysz wątek, a ja będę ciągnął... Postaram się dowiedzieć czegoś więcej, może w środę będę wiedział

Posted

[quote name='matusz5']Tina - przekochana sunia po operacji przepukliny, czeka ja jeszcze druga operacja

Kto założy suni wątek ???

zobaczcie jaka jestem piękna.....oczywiście znowu będziemy się uśmiechać do Cioć i Wujków bo pierwsza operacja jeszcze nie zapłacona, czeka druga....a skarpeta zerowa :shake: więc nawet jeszcze jej nie ma...

nastepna do kolejki będzie Kropka....i tam tez pustki....

Ostróda błaga o pomoc.....

Posted

Evelin napisał(a):
Oj Ostródo.....Ostródo....Mówicie i macie...Jutro coś przeslę...Chociaż tak pomogę....

oj Evelin...Evelin....jak dobrze, że zawsze jesteś z nami... :Rose:

Posted

przypominam o stronie

www.afn.pl

na stronie jest wejście na forum gdzie trzeba się zarejestrować...i do galerii gdzie trzeba się tez zarejestrowac jeszcze raz...

i wstawiamy fotki każdego psiaka do adopcji, znalezionego, zagubionego....

przypominam ostródzie....

ale i innym...

stwórzmy swoją bazę w jednym miejscu większości naszych bied

Posted

[quote name='Aga_Mazury']jeszcze rudasek z klatki w której był wcześniej Bono....co wychodził z nami na spacery (drugi Karat ;)) i Monki nie mają wątków....

Wstawiam zdjęcia tego rudaska :) Kto założy wątek?? A no, może ja założe, ale nic o nim nie wiem... :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='LALUNA']

A co to za czarny kudłacz?
Coś wiemy wiecej?
I co z tą sunią?

Kudłata piękność to sunieczka, niewiele wiem, jest bardzo sympatyczna, zdaje się młoda i bardzo łagodna...

Druga sunia, to duża czarnulka, w lutym została przywieziona przez Pana Marcina do schroniska. Miła, łagodna i młoda (chyba)... Adze i Matuszowi nie podobało się imię, jakie jej wybrałam - GRETA:eviltong: