Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kudłata piękność to sunieczka, niewiele wiem, jest bardzo sympatyczna, zdaje się młoda i bardzo łagodna...

Ona mi trochę briarda przypomina, ale z tego zdjecia trudno cos wiecej powiedzieć.
Czy można liczyć na ładniejsze zdjęcie?:razz: Bo wtedy można będzie na briardach albo czarnych terierach poogłaszać

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Tak ona przypomina briada...bardzo...

No to proszę o zdjecie i cos o suni. Chyba wiecie skad sie wzięła moja miłośc do kudlaczy?:p
A przy okazji czy sunia nie ma ostróg na tylnych łapkach? To takie podwójne dodatkowe pazury

Posted

LALUNA napisał(a):
No to proszę o zdjecie i cos o suni. Chyba wiecie skad sie wzięła moja miłośc do kudlaczy?:p
A przy okazji czy sunia nie ma ostróg na tylnych łapkach? To takie podwójne dodatkowe pazury

porobimy porobimy cioteczko :)

Posted

LALUNA napisał(a):
Tylko ładne, i zobaczcie te pazurki i napiszcie cos wiecej o suni.
Skad wy te kudłacze bierzecie.:razz:

okej zobaczymy, zobaczymy ;) A zdjęcia bedą ładne o ile pogoda bedzie ładna ! mam nadzieję, że nie bedzie padac tak jak ostatnio !! ja chce już słońca tak jak było tydzien temu !!

a kudłacze same się biorą nie wiadomo skad:evil_lol::evil_lol: :D z Mazur to jest pewne :D najlepsze kudłacze są z Mazur :D :eviltong::eviltong::cool1::cool1::diabloti::diabloti:

Posted

sluchajcie, jest prosba, ODbywa sie co miesieczne glosowanie na krakvecie, Jednym ze startujących jest Stowarzyszenie Niczyje z Ostrowii Mazowiecje. To kilka dziewczyn, wolontariuszek ze schroniska, ktore z włąsnych srodkow, od dlugiego czasu ratuje z nie najlepszego tamtejszego schronika psy, ktora sa chore, zagrozone i je ratuja, maja ogromne dlugi. Pomozmy im, prosze w zdobyciu tej nagrody> Jak zwykle glosowanie na forum, w dziale glosowanie na schornisko. Pamietajcie o zalogowaniu sie..
Aga_Mazury doskonale wie, jak poswecają sie dziewczyny i na pewno wie o ich dlugach- włąsnie zaciagnietych na ten cel :)
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3903&postdays=0&postorder=asc&start=45

tylko powiem, ze jak bylo glosowanie na Ostróde , wczesniej na Uciechów, to dziewczyny juz wtedy sygnalizowały, ze teraz bedą glosowac na te schroniska, ale prosza o pomoc w przyszlosci

Posted

laluna, nie liczy sie, trzeba sie zarejsterowac na forum krakvetu, zalogować i oddac glos w ankiecie na górze strony. to trwa jakies 5 minut razem :) Post w zasadzie w ogole nie ma znaczenia, moze poza psychologicznym, liczą sie glosy zliczone-oddane w sondzie. Wiec----biegusiem na krakvet powtórzyc glosowanie :D
prosimy ;)

Posted

[quote name='loozerka']Laluna, dajże człowiekowi przemieścic sie pomiedzy pracą, a domem ;)

proszę bardzo...for Laluna, jak i for wszyscy glosujący :))

No to masz dobrze, ja jeszcze 40 minut w pracy:diabloti:

A moja nagroda to znajduje sie na tym zdjeciu

Dla ułatwienia: czarne, kudłate i nie ma swojego wątku i zdjec:mad:

Posted

LALUNA napisał(a):
No to masz dobrze, ja jeszcze 40 minut w pracy:diabloti:

to, zebyś nie zazdrosciła powiem, ze ja tylko zmieniam miejsce polozenia, ale wcale nie oznacza to, ze zakonczyłam pracę :)

Posted

to, zebyś nie zazdrosciła powiem, ze ja tylko zmieniam miejsce polozenia, ale wcale nie oznacza to, ze zakonczyłam pracę :smile:

Jak dobrze płacą to dalej zazdroszczę :placz: