neverend Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='matusz5'] ja mam 2...dość kiepskie i tylko w budzie Quote
LALUNA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kudłata piękność to sunieczka, niewiele wiem, jest bardzo sympatyczna, zdaje się młoda i bardzo łagodna... Ona mi trochę briarda przypomina, ale z tego zdjecia trudno cos wiecej powiedzieć. Czy można liczyć na ładniejsze zdjęcie?:razz: Bo wtedy można będzie na briardach albo czarnych terierach poogłaszać Quote
Aga_Mazury Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Tak ona przypomina briada...bardzo... Quote
LALUNA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Tak ona przypomina briada...bardzo... No to proszę o zdjecie i cos o suni. Chyba wiecie skad sie wzięła moja miłośc do kudlaczy?:p A przy okazji czy sunia nie ma ostróg na tylnych łapkach? To takie podwójne dodatkowe pazury Quote
neverend Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jasne, porobimy zdjęcia...ja popatrzę,czy nie mam w archiwum...bo zdaje się,że robiłam:) Quote
Matusz Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 LALUNA napisał(a):No to proszę o zdjecie i cos o suni. Chyba wiecie skad sie wzięła moja miłośc do kudlaczy?:p A przy okazji czy sunia nie ma ostróg na tylnych łapkach? To takie podwójne dodatkowe pazury porobimy porobimy cioteczko :) Quote
LALUNA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 porobimy porobimy cioteczko :smile: Tylko ładne, i zobaczcie te pazurki i napiszcie cos wiecej o suni. Skad wy te kudłacze bierzecie.:razz: Quote
Matusz Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 LALUNA napisał(a):Tylko ładne, i zobaczcie te pazurki i napiszcie cos wiecej o suni. Skad wy te kudłacze bierzecie.:razz: okej zobaczymy, zobaczymy ;) A zdjęcia bedą ładne o ile pogoda bedzie ładna ! mam nadzieję, że nie bedzie padac tak jak ostatnio !! ja chce już słońca tak jak było tydzien temu !! a kudłacze same się biorą nie wiadomo skad:evil_lol::evil_lol: :D z Mazur to jest pewne :D najlepsze kudłacze są z Mazur :D :eviltong::eviltong::cool1::cool1::diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cioteczko Lupe bardzo proszę o banerki dla Klary, Lucka i Bońka :) link na pierwszej stronie ogolnego watku ostródy, z góry wielkie dzięki :) Quote
neverend Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Musisz też matuszko podziękować Ciotce lupe za banerek dla Kajtusia - tak szybko znalazł dom!!!:loveu::loveu: Quote
loozerka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 sluchajcie, jest prosba, ODbywa sie co miesieczne glosowanie na krakvecie, Jednym ze startujących jest Stowarzyszenie Niczyje z Ostrowii Mazowiecje. To kilka dziewczyn, wolontariuszek ze schroniska, ktore z włąsnych srodkow, od dlugiego czasu ratuje z nie najlepszego tamtejszego schronika psy, ktora sa chore, zagrozone i je ratuja, maja ogromne dlugi. Pomozmy im, prosze w zdobyciu tej nagrody> Jak zwykle glosowanie na forum, w dziale glosowanie na schornisko. Pamietajcie o zalogowaniu sie.. Aga_Mazury doskonale wie, jak poswecają sie dziewczyny i na pewno wie o ich dlugach- włąsnie zaciagnietych na ten cel :) http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3903&postdays=0&postorder=asc&start=45 tylko powiem, ze jak bylo glosowanie na Ostróde , wczesniej na Uciechów, to dziewczyny juz wtedy sygnalizowały, ze teraz bedą glosowac na te schroniska, ale prosza o pomoc w przyszlosci Quote
loozerka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 no własnie, jeszcze jedno- poajwiał sie ten watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48211, jesli bylibyście zainteresowani, a własciwie kierowniczka schroniska sprawdzeniem tego, czy warto, czy wchodzi w gre nawiazanie wspołpracy, to mam namiary, gdzie nalezy sie skontaktowac, by uzyskac, jakies wieksze informacje Quote
LALUNA Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Też zagłosowałam ( czy jako gośc to się liczy?), a tera proszę o moją nagrode :eviltong: :cool3: Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 laluna, nie liczy sie, trzeba sie zarejsterowac na forum krakvetu, zalogować i oddac glos w ankiecie na górze strony. to trwa jakies 5 minut razem :) Post w zasadzie w ogole nie ma znaczenia, moze poza psychologicznym, liczą sie glosy zliczone-oddane w sondzie. Wiec----biegusiem na krakvet powtórzyc glosowanie :D prosimy ;) Quote
LALUNA Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No to czekam na rejestracje. Mam zagłosować na Niczyje? cobym nic nie pomyliła:razz: Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 TAAAAK Stowarzyszenia NIczyje- Ostrów Mazowiecka.... Laluna- zapisz sobie ;) Quote
LALUNA Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 loozerka napisał(a):TAAAAK Stowarzyszenia NIczyje- Ostrów Mazowiecka.... Laluna- zapisz sobie ;) Skopiowałam :eviltong: Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Laluna, dajże człowiekowi przemieścic sie pomiedzy pracą, a domem ;) proszę bardzo...for Laluna, jak i for wszyscy glosujący :)) Quote
LALUNA Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='loozerka']Laluna, dajże człowiekowi przemieścic sie pomiedzy pracą, a domem ;) proszę bardzo...for Laluna, jak i for wszyscy glosujący :)) No to masz dobrze, ja jeszcze 40 minut w pracy:diabloti: A moja nagroda to znajduje sie na tym zdjeciu Dla ułatwienia: czarne, kudłate i nie ma swojego wątku i zdjec:mad: Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 LALUNA napisał(a):No to masz dobrze, ja jeszcze 40 minut w pracy:diabloti: to, zebyś nie zazdrosciła powiem, ze ja tylko zmieniam miejsce polozenia, ale wcale nie oznacza to, ze zakonczyłam pracę :) Quote
LALUNA Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 to, zebyś nie zazdrosciła powiem, ze ja tylko zmieniam miejsce polozenia, ale wcale nie oznacza to, ze zakonczyłam pracę :smile: Jak dobrze płacą to dalej zazdroszczę :placz: Quote
Recommended Posts