loozerka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 LALUNA napisał(a):Jak dobrze płacą to dalej zazdroszczę :placz: A to zalezy do kogo odniesc- dobrze to pojecie względne...:) Nie gloduje, ale w porównaniu z podobnymi zawodami i z wyobrazeniem, ile moze ktoś zarabiać w moim zawodzie i przy moim stażu pracy - to raczej nie jest dużo Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Ja jeszcze raz...ostatni :) poproszę...Ostródę o podanie mi (może być tu na wątku lub na forum afn w dziale schronisko Ostróda)...psiaków, które chcielibyście aby znalazły się na stronie www.afn.pl (myśle, że fajnie by było gdyby udało nam się umiescić wszystkie)... w takim szablonie imię psa (pies/sunia) 1. kilkanaście zdań i psie 2. Link do strony gdzie są zdjęcia (link oczywiście jak najbardziej może być do strony z wątku na dogo...chodzi o to by nie trzeba było biegac po wątku w poszukiwaniu gdzie sa zdjęcia) 3. link do wątku 4. dodatkowe informacje, kontakt mailowy i telefoniczny Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 no a o czym ja piszę Ciotka.... tylko w takim szablonie jak pisałam...bo ja bezpośrednio to podam administratorowi strony do wklejenia... ja sama nie dam rady całej Ostródy wstawić... lidka już wysłała swoje...i zaraz będą wstawione...jak i Karat... tylko najpierw popatrz czy jakiegoś "Twojego" nie ma już na stronie Quote
Matusz Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 neverend napisał(a):Aga, to ja mogę moje psiaki powysyłać???? tak, neverend możesz :) ja tez musze sie zebrac i wysłać.... Quote
neverend Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ale przecież w tej galerii można samemu wstawiać, ja już wstawiłam Dzikuska:) Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Wiecie co...... :multi::multi: przedwczoraj dzownił do mnie Pan w sprawie jakiegoś szczeniaczka, podałem mu numer do Pani Ewy, a dzisiaj jak wracałem ze szkoły to patrze, a tutaj taki pan stoi z tym amstafowatym szczeniaczkiem, sliczny ten szczeniak jest ;) No to sie cieszmy, ze kolejny psiak w nowym domku !! :multi::multi: Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Aga ja jutro jade do schronu ???? Zbiórka tak jak zawsze 8.15 ??? :D :D Quote
LALUNA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 matusz5 napisał(a):Aga ja jutro jade do schronu ???? Zbiórka tak jak zawsze 8.15 ??? :D :D Tylko wez aparat, i tej czarnej kudłatej suni zrób zdjecie i zrób o niej wywiad Quote
Aga_Mazury Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 matusz5 napisał(a):Aga ja jutro jade do schronu ???? Zbiórka tak jak zawsze 8.15 ??? :D :D TY mnie pytasz czy jedziesz do schronu? :eviltong: mhm...8.15 Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):TY mnie pytasz czy jedziesz do schronu? :eviltong: mhm...8.15 hehehe, nie pytam, same te znaki zap. sie wcisnely :eviltong::eviltong: do jutra :) Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 LALUNA napisał(a):Tylko wez aparat, i tej czarnej kudłatej suni zrób zdjecie i zrób o niej wywiad Cioteczko ja zawsze biore aparat :-) Zrobie, zrobie zdjęcia :-) Mam nadzieję, że jutro bedzie słonecznie, tak jak zapowiadali, dzisiaj miało już też być słońce, a kropił deszcz....:razz: Quote
LALUNA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Supergoga szuka mała czarną sunię młoda do domku w Poznaniu. Musi być łagodna bo juz jest tam inna sunia ze schronu, tylko większa ale bardzo spokojna. Nie macie nic takiego? Quote
neverend Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 LALUNA napisał(a):Supergoga szuka mała czarną sunię młoda do domku w Poznaniu. Musi być łagodna bo juz jest tam inna sunia ze schronu, tylko większa ale bardzo spokojna. Nie macie nic takiego? kudłaczek czy niekoniecznie??? ciotka,zajrzyj do mojego banerka - tam jest uszatka Dora:) Quote
LALUNA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Niekoniecznie kudłatek, ale chyba bardziej coś szczeniakowatego i bardziej czarnego. A to obok Dory, takie bardziej czarne? Miałą isc czekoladowa Delicja z Radomia, szczeniak ale hmmmm ktoś ja podebrał. Wiec domek aktualny. Tu masz zapytanie Supergogi o domek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38798&page=6 Quote
neverend Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 LALUNA napisał(a):Niekoniecznie kudłatek, ale chyba bardziej coś szczeniakowatego i bardziej czarnego. A to obok Dory, takie bardziej czarne? ja jutro popatrzę w schronie...a co Dora nie za bardzo???:cool3::cool3: Quote
LALUNA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Wróć do poprzedniego mojego postu. Tam dopisałam;) Quote
neverend Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 hmmm szczeniak suczka... niedawno do schronu trafiła mama z pociechami, jutro obfotografuję.... a z dużą sunią??? jak to ma być??? Quote
LALUNA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 neverend napisał(a):hmmm szczeniak suczka... niedawno do schronu trafiła mama z pociechami, jutro obfotografuję.... a z dużą sunią??? jak to ma być??? Pani wzięła jakis czas temu suczkę ze schronu dużą, bardzo spokojną i łagodna. Chciałaby aby sunia miała towarzystwo. Tylko zeby już ta druga była mała. Najlepiej szczeniak ale taki spokojniejszy. Wtedy zdecydowała się na czekoladowa, gładkowłosą pinczerkowatą Delicje. Ale skoro tamta poszła gdzie indziej, to najchętniej coby to była czarna bo taką miała poprzednią której juz nie ma. Quote
neverend Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Aha, to ma być mała??? i spokojna???...hmm... jutro zrobię zdjęcia tej nowej suni z małymi - podobno malutka, coś pinczerkowatego... Quote
LALUNA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Tu jest link do zdjęc Delicji która sie spodobała. Moze Ci to pomoże coś podobnego znaleźć. Pamiętaj ze moze być czarna http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53066 Quote
lidka_park Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Aguś, powiedz mi ile osób jedzie jutro ???? mnie nie bedzie, ale mam zastępstwo :cool3: Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 neverend napisał(a):Aha, to ma być mała??? i spokojna???...hmm... jutro zrobię zdjęcia tej nowej suni z małymi - podobno malutka, coś pinczerkowatego... co za nowa sunia ???? nie rozumiem, czemu ja o niczym nie wiem ??:cool3::cool3: Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Laluna szkoda, ze pani szuka suni, bo Frido jest mały i czarny http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48367 Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 matusz5 napisał(a):co za nowa sunia ???? nie rozumiem, czemu ja o niczym nie wiem ??:cool3::cool3: już wiem :) przeczytałem na forum afn :/ Quote
Recommended Posts