Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LALUNA napisał(a):
Jak dobrze płacą to dalej zazdroszczę :placz:

A to zalezy do kogo odniesc- dobrze to pojecie względne...:)
Nie gloduje, ale w porównaniu z podobnymi zawodami i z wyobrazeniem, ile moze ktoś zarabiać w moim zawodzie i przy moim stażu pracy - to raczej nie jest dużo

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jeszcze raz...ostatni :) poproszę...Ostródę

o podanie mi (może być tu na wątku lub na forum afn w dziale schronisko Ostróda)...psiaków, które chcielibyście aby znalazły się na stronie www.afn.pl (myśle, że fajnie by było gdyby udało nam się umiescić wszystkie)...

w takim szablonie

imię psa (pies/sunia)

1. kilkanaście zdań i psie
2. Link do strony gdzie są zdjęcia (link oczywiście jak najbardziej może być do strony z wątku na dogo...chodzi o to by nie trzeba było biegac po wątku w poszukiwaniu gdzie sa zdjęcia)
3. link do wątku
4. dodatkowe informacje, kontakt mailowy i telefoniczny

Posted

no a o czym ja piszę Ciotka....

tylko w takim szablonie jak pisałam...bo ja bezpośrednio to podam administratorowi strony do wklejenia...

ja sama nie dam rady całej Ostródy wstawić...

lidka już wysłała swoje...i zaraz będą wstawione...jak i Karat...

tylko najpierw popatrz czy jakiegoś "Twojego" nie ma już na stronie

Posted

Wiecie co...... :multi::multi: przedwczoraj dzownił do mnie Pan w sprawie jakiegoś szczeniaczka, podałem mu numer do Pani Ewy, a dzisiaj jak wracałem ze szkoły to patrze, a tutaj taki pan stoi z tym amstafowatym szczeniaczkiem, sliczny ten szczeniak jest ;)

No to sie cieszmy, ze kolejny psiak w nowym domku !! :multi::multi:

Posted

matusz5 napisał(a):
Aga ja jutro jade do schronu ???? Zbiórka tak jak zawsze 8.15 ??? :D :D

Tylko wez aparat, i tej czarnej kudłatej suni zrób zdjecie i zrób o niej wywiad

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
TY mnie pytasz czy jedziesz do schronu? :eviltong:

mhm...8.15

hehehe, nie pytam, same te znaki zap. sie wcisnely :eviltong::eviltong:

do jutra :)

Posted

LALUNA napisał(a):
Tylko wez aparat, i tej czarnej kudłatej suni zrób zdjecie i zrób o niej wywiad

Cioteczko ja zawsze biore aparat :-) Zrobie, zrobie zdjęcia :-)

Mam nadzieję, że jutro bedzie słonecznie, tak jak zapowiadali, dzisiaj miało już też być słońce, a kropił deszcz....:razz:

Posted

Supergoga szuka mała czarną sunię młoda do domku w Poznaniu. Musi być łagodna bo juz jest tam inna sunia ze schronu, tylko większa ale bardzo spokojna. Nie macie nic takiego?

Posted

LALUNA napisał(a):
Supergoga szuka mała czarną sunię młoda do domku w Poznaniu. Musi być łagodna bo juz jest tam inna sunia ze schronu, tylko większa ale bardzo spokojna. Nie macie nic takiego?

kudłaczek czy niekoniecznie???

ciotka,zajrzyj do mojego banerka - tam jest uszatka Dora:)

Posted

LALUNA napisał(a):
Niekoniecznie kudłatek, ale chyba bardziej coś szczeniakowatego i bardziej czarnego. A to obok Dory, takie bardziej czarne?

ja jutro popatrzę w schronie...a co Dora nie za bardzo???:cool3::cool3:

Posted

neverend napisał(a):
hmmm szczeniak suczka... niedawno do schronu trafiła mama z pociechami, jutro obfotografuję....

a z dużą sunią??? jak to ma być???

Pani wzięła jakis czas temu suczkę ze schronu dużą, bardzo spokojną i łagodna. Chciałaby aby sunia miała towarzystwo. Tylko zeby już ta druga była mała. Najlepiej szczeniak ale taki spokojniejszy. Wtedy zdecydowała się na czekoladowa, gładkowłosą pinczerkowatą Delicje. Ale skoro tamta poszła gdzie indziej, to najchętniej coby to była czarna bo taką miała poprzednią której juz nie ma.

Posted

neverend napisał(a):
Aha, to ma być mała??? i spokojna???...hmm... jutro zrobię zdjęcia tej nowej suni z małymi - podobno malutka, coś pinczerkowatego...

co za nowa sunia ???? nie rozumiem, czemu ja o niczym nie wiem ??:cool3::cool3: