Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga_Mazury']neverend masz więcej zdjęć tej podhalanki ...czy tylko jedno?...a jej koleżanki z boksu?

podhalanka - BIANKA

[SIZE=3]

a łaciatej koleżanki zdjęć nie mam bo nie wyszły, chyba Matusz ma

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
o dzięki never...

ja myślałam o drugiej białej z tego boksu....ale być moze, że jej wcale zdjęc nie robiłaś bo faktycznie ja poprosiłąm o zdjęcia tej konkretnej...

o tej???

mam tylko jedno foto:

Posted

Wstawiam na razie po jednym zdjęciu, jak ktos chce wiecej to podac watek to wstawie wiecej na watku :)

Wyżeł rasowy !! (sunia) około 3 lat

To wszystkie, którym udało mi się zrobic.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
matusz, ale z tego co kojarzę to szczeniaczek ma już domek....i pójdzie do niego jak tylko się nauczy samodzielnie wcinać co mu coraz lepiej idzie...

oki, to w takim razie nie bede mu robil watku ;):) To bardzo fajnie jak ma juz zapewniony dom, bardzo się cieszę :) :multi::multi:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Kara. to na dobry początek proponuje tego czarnego staruszka (ostatnie zdjęcia w poście matusza)...

OK Jest coś o nim w wątku?Mam szukać?

Posted

Kara Ciotka załóz jeszcze wątek tej suni...ona posturę ma typowo rotek...tylko głowa jakby z innego psa :) ale to nie mienia faktu, że tak bardzo pragnie domu...oddana do schroniska pewnie właśnie dlatego, że nie wyrosła na takiego psa jakby Państwo chcieli
pewnie ma z 5 lat

Posted

Kara. napisał(a):
OK Jest coś o nim w wątku?Mam szukać?

nic nie ma i wiele nie wiemy....oprócz tego, że jest bardzo łagodny, przyjazny i spokojny....oddano go do schronu w starszym juz wieku...ot tak "poprostu"...jest mautkim pieskiem ma około 8-10 lat

matusz, never...czy ta sunia ze zdjęcia matusza z wyżełką...i ta ze zdjęcia neverend jako On suczka to jest ta sama czy dwie rózne?

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

matusz, never...czy ta sunia ze zdjęcia matusza z wyżełką...i ta ze zdjęcia neverend jako On suczka to jest ta sama czy dwie rózne?

tak, to suczka...ta sama

Posted

necerend- a czy Ty, badz Twoj chlopak nie moglibyście z nia jechac? Jesli jej nowa Pani moze pokryc czesc kosztow, to sadze ze moglaby calosc zwiazanych z pociagiem pokryc, jak pisalam, to naprawde niewielkie pieniądze, myśle, ze zamknełyby sie w kwocie 50 zł. Pozostaje tylko kwestia poświecenia czasu. Pociagów tam i z powrtoem jest naprawde duzo. mozna to zresztą tu sprawdzic.

http://www.rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/p

Posted

loozerka napisał(a):
necerend- a czy Ty, badz Twoj chlopak nie moglibyście z nia jechac? Jesli jej nowa Pani moze pokryc czesc kosztow, to sadze ze moglaby calosc zwiazanych z pociagiem pokryc, jak pisalam, to naprawde niewielkie pieniądze, myśle, ze zamknełyby sie w kwocie 50 zł. Pozostaje tylko kwestia poświecenia czasu. Pociagów tam i z powrtoem jest naprawde duzo. mozna to zresztą tu sprawdzic.

http://www.rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/p

na pociągach się znam - dojeżdżam codziennie do szkoły, a do Bydgoszczy jeżdze do lekarza pociągami. Ale kwiestia w tym, że ja się uczę a mój chłopak do środy pracuje i nie może się zwolnić, a ja sama nie pojadę, bo moja choroba nie pozwala mi na samotne podróże... pisałam do Pani, może na czwartek się zgodzi jak się transport nie pojawi....:/