Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Wiersz piekny bo p.Franciszek ma piękną duszę..
GreenEvil-wejdz na miau na kociarnietam poszukiwany mały rudzielec!!!!!!

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

waldi481 napisał(a):
Wiersz piekny bo p.Franciszek ma piękną duszę..
GreenEvil-wejdz na miau na kociarnietam poszukiwany mały rudzielec!!!!!!

weszlam, napisalam :) dzieki :)

pzdr
GreenEvil

Posted

Aga-sercem i duchem jestem z Tobą!!
Kiedys świeta oznaczaly zrobienie chociaz jednego dobrego uczynku-taka była tradycja- W te świeta odrobiłas wszystkie nastepne dobre uczynki i możesz nimi obdarować jeszcze kilkadziesiąt osób!!
Ja nie potrafie nawet wejśc do schronu.... Kontakt ogranicza się do "biura".
Ciesz się świetami-więcej nie możesz sama pomóc!! Mysl pozytywnie-taka rozklekotana nie przydasz sie psiakom.. Trzymam mocno kciuki i wszystkie psie łapy za najlepsze domki dla tych zwierzaków..

Posted

Benia-b napisał(a):
Aga-sercem i duchem jestem z Tobą!!
Kiedys świeta oznaczaly zrobienie chociaz jednego dobrego uczynku-taka była tradycja- W te świeta odrobiłas wszystkie nastepne dobre uczynki i możesz nimi obdarować jeszcze kilkadziesiąt osób!!
Ja nie potrafie nawet wejśc do schronu.... Kontakt ogranicza się do "biura".
Ciesz się świetami-więcej nie możesz sama pomóc!! Mysl pozytywnie-taka rozklekotana nie przydasz sie psiakom.. Trzymam mocno kciuki i wszystkie psie łapy za najlepsze domki dla tych zwierzaków..

Właśnie ja też nie potrafię wejśc do schronu a jednak weszłam i mam to co mam...a teraz już nie mogę tego zostawić...

Wiem, że jestem im potrzebna i dla nich będę miała ta siłę...muszę...zresztą jeśli chodzi o zwierzaki to idę jak taran...nie ma dla mnie słowa "nie da rady, nie można"...
tak jak z psunią wczoraj....
odrazu dzwoniłam do kierownika polikliniki żeby wszystko załatwić...a pewnie gdybym tak dla siebie miała coś załatwić to bym machnęła ręką...i powiedziała..."jak ja mogę zadzwonić skoro ja go nie znam"...

i tak pewnie wszyscy mamy...my zwierzoluby..

ale przychodzą chwilę zwątpienia...i załamania....

dlatego też tak bardzo długo odwlekałam wizytę w tym miejscu...bo wiedziałam, że złapię okropną deprechę...

dziękuję Wam wszystkim za pomoc i za ciepłe słowa ...dodają mi sił :loveu:

Guest Elżbieta481
Posted

Będziemy trzymać kciuki za Sokratesinkę maluteńką naszą rybkę-żeby się powiodło...
Jeszcze jedno-wiersze wystawimy,tylko chcemy dodac,że pierwsze w sercu p.Franciszka są koty,ale w schronisku Ostródy są i one.......
Ela

Posted

waldi481 napisał(a):
Będziemy trzymać kciuki za Sokratesinkę maluteńką naszą rybkę-żeby się powiodło...
Jeszcze jedno-wiersze wystawimy,tylko chcemy dodac,że pierwsze w sercu p.Franciszka są koty,ale w schronisku Ostródy są i one.......
Ela

dziekuję za aukcje :)

jak chcecie można przeciez robić dopsek "koty Ostróda"

Posted

Aga, na watku ostródzkim studentka proponuje kontakt z hufcem ZHP, może warto z nimi porozmawiać, harcerze to jednak taki specjalny typ ludzi. Może pomogliby rozpropagować akcję pomocy??? Co myślisz?

Posted

akucha napisał(a):
Aga, na watku ostródzkim studentka proponuje kontakt z hufcem ZHP, może warto z nimi porozmawiać, harcerze to jednak taki specjalny typ ludzi. Może pomogliby rozpropagować akcję pomocy??? Co myślisz?

ja jestem na tak ze wszystkim, ale ciało mam jedno....i do tego teraz jeszcze będę jeździła do Olsztyna do tej suńki w szpitalu bo nie ma kto jej odwiedzać, pogadać z wetami...więc wydawało mi się, że i tak mam młyn a jednak dałam radę jeszcze sobie dołożyć....

z ręką na sercu nie mam pojęcia kiedy znajdę chwilę na kolejne pomysły...

Posted

Aga, czasu teraz to sama wiesz... Ale zawsze znajdę, tylko nie wiem, które psy będą wystawiane? Te, które mają swoje wątki??? Czytam ten wątek, staram się zagladać do pozostałych, ale jakoś nie mam orientacji... Piszcie do mnie na PM - potrzebny tekst o tym psie i już (to do cioteczek prowadzących wątki).

Posted

akucha napisał(a):
Aga, czasu teraz to sama wiesz... Ale zawsze znajdę, tylko nie wiem, które psy będą wystawiane? Te, które mają swoje wątki??? Czytam ten wątek, staram się zagladać do pozostałych, ale jakoś nie mam orientacji... Piszcie do mnie na PM - potrzebny tekst o tym psie i już (to do cioteczek prowadzących wątki).

no to ja bardzo poproszę o tekst dla mojego Padusia (ja prowadzę wątek) Ulka obiecała allegro, ale być może ma teraz zamieszanie ze swoimi psiakami...

narazie o więcej nie mam śmiałości prosić...bo faktycznie okres napięty...więc może potem...

dziekuję...

Posted

Agusiu ! Ja pamiętam o Foksi! Tylko nawet jak teraz załoęe jej wątek - to kto go podniesie ? - ja na Święta do rodziców jadę, a tam nie ma netu. Na allegro - nie mam siły w tej chwili, jak wrócę - tj 26 grudnia , to wystawię Przepraszam, ale nie dam rady teraz! A czy ta Foksia jest wysterylizowana? Pewnie nie ...Bo wiesz, popytam - może ktoś chciałby pieska ze schroniska

Posted

[quote name='Dabrowka']

Z tego zdjęcia możnaby było zrobić piękny banerek...
Czy ktoś utalentowany mógłby spróbować? :)
schroniska?
anashaaaaaaar :D bo Ty jestes wiencyj utalentowany ode mua :D

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
schroniska?
anashaaaaaaar :D bo Ty jestes wiencyj utalentowany ode mua :D

Schroniska :)
I bardzo proszę o baner w wersji mini (poza normalnym 100x500), żeby można było go wkleić w podpis i jeszcze dopisać jakiś inny link...

Posted

Aga mogę wygospodarować dzień na przyjazd do Olsztyna między końcem świąt a Sylwestrem.Mogę pogadac z wetami (i wcale niegłupio bo jestem pediatrą),wyprowadzić suńkę na spacer,może jeszcze jakos pomóc (może wet cos doradzi) ,co Ty na to???.Mam blizej niz z Krakowa....

Posted

Od razu tlumacze ,coby nikt mi nie zarzucil ze "latam "po dogomanii i wszedzie sie wpisuje-szukam psa dla siebie, stad mozna mnie znalezc na roznych watkach. Rownoczesnie chce pomoc tym biednym psiakom.Obecnie czekam (przyjmuje na tymczas)na Fajna i Labusia ze Starachowic.W Krakowie maja wieksze szanse na adopcje....Czy jest mozliwosc aby zabrac od was Foksterierke,czy mialby ja kto podrzucic do mnie???

Posted

ankarage napisał(a):
Od razu tlumacze ,coby nikt mi nie zarzucil ze "latam "po dogomanii i wszedzie sie wpisuje-szukam psa dla siebie, stad mozna mnie znalezc na roznych watkach. Rownoczesnie chce pomoc tym biednym psiakom.Obecnie czekam (przyjmuje na tymczas)na Fajna i Labusia ze Starachowic.W Krakowie maja wieksze szanse na adopcje....Czy jest mozliwosc aby zabrac od was Foksterierke,czy mialby ja kto podrzucic do mnie???

mieszkasz w Krk?

nasze psy nie takie odleglosci przezdzaly... coc przed swietami moglbybyc z tym klopot :lol:

pzdr
GreeneEvil

Posted

Evelin napisał(a):
Aga mogę wygospodarować dzień na przyjazd do Olsztyna między końcem świąt a Sylwestrem.Mogę pogadac z wetami (i wcale niegłupio bo jestem pediatrą),wyprowadzić suńkę na spacer,może jeszcze jakos pomóc (może wet cos doradzi) ,co Ty na to???.Mam blizej niz z Krakowa....

gdybys mogla byloby cudnie :loveu:

pzdr
GreenEvil

Posted

Jak to foksterierę? Może tę której załozyłam watek właśnie bo mi się głupio przed słonkiem zrobiło? No ja rozumiem - ze jak robię szalik z którego dochód ma isc na jakiegos psa - to ten pies prawie od razu zdrowieje i znajduje dom - ale tu wystarczyło tylko załozenie watku !!!!???????????

Posted

pucka69 napisał(a):
Jak to foksterierę? Może tę której załozyłam watek właśnie bo mi się głupio przed słonkiem zrobiło? No ja rozumiem - ze jak robię szalik z którego dochód ma isc na jakiegos psa - to ten pies prawie od razu zdrowieje i znajduje dom - ale tu wystarczyło tylko załozenie watku !!!!???????????

ciociu pucko... bo ja mam cale stado kotow w smietniku.. wiesz... ;)

pzdr
GreenEvil