Jump to content
Dogomania

"Bolek" i "Tola"- sochaczewskie boksery - są już w swoich Nowych Domach!

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boksia "Tola" jest już w domku tymczasowym u Norbitki :multi:

Tak sobie jechałyśmy:

tak się poznawała z Hugo

(Hugo po prostu :iloveyou:)

a tak sobie potem odpoczywała:

:bigok:

Posted

Marka napisał(a):
Boksia "Tola" jest już w domku tymczasowym u Norbitki :multi:

Tak sobie jechałyśmy:

ooo to ta chwila, gdy się położyła :evil_lol: no i jak tam pierdki wytrzymaliście ;)

Wielkie dzięki za transport dla Tolci! :Rose: Chyba zasłużyliście na zgrzewkę pifka ;)

a jak Boluś? Był w schronisku?

Posted

A wszycsy mówią, że boksie są zwariowane. Tola to dostojna dama i wcale a wcale nie zwariowana. A ja liczyłam na przemeblowanie domu :) za darmochę.
Bardzo się cieszę, że mogłam poznac osobiście Marke i ... hmm... nie chce jakiejs gafy strzelić :P .

Posted

Norbitka napisał(a):
A wszycsy mówią, że boksie są zwariowane. Tola to dostojna dama i wcale a wcale nie zwariowana. A ja liczyłam na przemeblowanie domu :) za darmochę.
Bardzo się cieszę, że mogłam poznac osobiście Marke i ... hmm... nie chce jakiejs gafy strzelić :P .

no patrzcie jua - chciała nam Tolcię wyzyskac do robót domowych ;)

zastanawiasz się nad imieniem TZ'a? :evil_lol:

Posted

Bolek niestety nadal jest w izolatce - dzisiaj kończy mu się tygodniowa seria zastrzyków, które dostawał w związku ze swoim przeziębieniem, ale pies nadal kaszle :sad:

Wizja tego domu, o którym była mowa, też chyba niestety odpadnie, bo pies miałby iść na podwórko do starszych ludzi - a on ani do mieszkania na dworze ani do starszych osób się nie nadaje :shake: Na szczęście pani, która dzisiaj była w jego sprawie w schronisku, sama się zorientowała, że pies ma nadmiar energii i stwierdziła, że ci państwo chyba sobie z nim nie poradzą.

Tak więc na gwałt szukamy odpowiedniego i odpowiedzialnego domu dla Bolka!!!

Posted

tanitka napisał(a):
mąż Marki to Robert- facet o sercu gołębim:p

jaka Tolcia jest ślicznym pulpetkiem:loveu:
a co z chłopakiem jest nadal w socho??

Że Robert to wiedziałam tylko nie wiedziałam o innych "zależnościach" :evil_lol: wolałam nie palnąć czegoś głupiego. Poza tym nie daje mi spokoju myśl, skad znam, lub kogo mi przypomina Robert :)
Musze zagadac Marke, gdzie znajduje sie takie gołębie serca :)
Tolcia jest kochana, tylko pańcia zabiegana. Ale obiecujemy sesje fotograficzną. Uczymy sie ufać człowiekowi. Niespokojnie reaguje na dotyk. Gdy śpi, a ja ja dotknę to wzdryga się.
Oczywiście złamałam wszelkie swoje zasady i w moim wielkim łozu nie jestem sama :)
Hugo zakochany.
Po niedzieli robimy szczepienia a po 2-3 tyg.serylka.

Posted

Norbitka napisał(a):
Zakochana para

ależ Hugo się rozwala i rozpycha :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Oj Bolusiu - ależ mnie zmartwiłeś, miałeś być już w nowym domku :-( :shake: