la_pegaza Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 a Tola nie miała isc gdzies na tymczas?? :confused: Quote
tanitka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 czy już jutro Tola może iść na tymczas?:razz: a boksa ktoś wziął???:crazyeye: Quote
Ania-Sonia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ciekawe, czy będziemy mieć dzisiaj jakieś dobre wieści o boksiach? :-) Quote
malagos Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ja tak niesmiało powtarzam pytanie Ani-Soni.... Quote
Marka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Boksia "Tola" jest już w domku tymczasowym u Norbitki :multi: Tak sobie jechałyśmy: tak się poznawała z Hugo (Hugo po prostu :iloveyou:) a tak sobie potem odpoczywała: :bigok: Quote
Bodziulka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Marka napisał(a):Boksia "Tola" jest już w domku tymczasowym u Norbitki :multi: Tak sobie jechałyśmy: ooo to ta chwila, gdy się położyła :evil_lol: no i jak tam pierdki wytrzymaliście ;) Wielkie dzięki za transport dla Tolci! :Rose: Chyba zasłużyliście na zgrzewkę pifka ;) a jak Boluś? Był w schronisku? Quote
Norbitka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A wszycsy mówią, że boksie są zwariowane. Tola to dostojna dama i wcale a wcale nie zwariowana. A ja liczyłam na przemeblowanie domu :) za darmochę. Bardzo się cieszę, że mogłam poznac osobiście Marke i ... hmm... nie chce jakiejs gafy strzelić :P . Quote
Bodziulka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Norbitka napisał(a):A wszycsy mówią, że boksie są zwariowane. Tola to dostojna dama i wcale a wcale nie zwariowana. A ja liczyłam na przemeblowanie domu :) za darmochę. Bardzo się cieszę, że mogłam poznac osobiście Marke i ... hmm... nie chce jakiejs gafy strzelić :P . no patrzcie jua - chciała nam Tolcię wyzyskac do robót domowych ;) zastanawiasz się nad imieniem TZ'a? :evil_lol: Quote
tanitka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 mąż Marki to Robert- facet o sercu gołębim:p jaka Tolcia jest ślicznym pulpetkiem:loveu: a co z chłopakiem jest nadal w socho?? Quote
joaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Norbitka, dawaj fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Fajnie że sunia na tymczasie, a jak chłopak? Quote
Marka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Bolek niestety nadal jest w izolatce - dzisiaj kończy mu się tygodniowa seria zastrzyków, które dostawał w związku ze swoim przeziębieniem, ale pies nadal kaszle :sad: Wizja tego domu, o którym była mowa, też chyba niestety odpadnie, bo pies miałby iść na podwórko do starszych ludzi - a on ani do mieszkania na dworze ani do starszych osób się nie nadaje :shake: Na szczęście pani, która dzisiaj była w jego sprawie w schronisku, sama się zorientowała, że pies ma nadmiar energii i stwierdziła, że ci państwo chyba sobie z nim nie poradzą. Tak więc na gwałt szukamy odpowiedniego i odpowiedzialnego domu dla Bolka!!! Quote
Norbitka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 tanitka napisał(a):mąż Marki to Robert- facet o sercu gołębim:p jaka Tolcia jest ślicznym pulpetkiem:loveu: a co z chłopakiem jest nadal w socho?? Że Robert to wiedziałam tylko nie wiedziałam o innych "zależnościach" :evil_lol: wolałam nie palnąć czegoś głupiego. Poza tym nie daje mi spokoju myśl, skad znam, lub kogo mi przypomina Robert :) Musze zagadac Marke, gdzie znajduje sie takie gołębie serca :) Tolcia jest kochana, tylko pańcia zabiegana. Ale obiecujemy sesje fotograficzną. Uczymy sie ufać człowiekowi. Niespokojnie reaguje na dotyk. Gdy śpi, a ja ja dotknę to wzdryga się. Oczywiście złamałam wszelkie swoje zasady i w moim wielkim łozu nie jestem sama :) Hugo zakochany. Po niedzieli robimy szczepienia a po 2-3 tyg.serylka. Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Norbitka napisał(a):Zakochana para ależ Hugo się rozwala i rozpycha :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Oj Bolusiu - ależ mnie zmartwiłeś, miałeś być już w nowym domku :-( :shake: Quote
Norbitka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Wstawiłam 3 fotki i wczesniej widziałam 3.... a teraz sa 2....... hmmmm:razz: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 domek dla Bolusia potrzebny od zaraz............................. Quote
Recommended Posts