joaaa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Norbitka napisał(a):Dziękuje Joasiu za wstawienie fotek. Jak Ty to robisz że wszystkie są równiutkie? he,he, przycinam nożyczkami :diabloti: Quote
Bodziulka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 joaaa napisał(a):Mówisz-masz: jaka ona szczęśliwa :placz: siedzę i ryczę, tusz mi spływa po policzkach :evil_lol: Oj, oby Bolusiek też miał tyle szczęścia... Quote
asiaf1 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Biedny Boluś, nie wiedziałm, że jeszcze jest w schronisku, chciałabym go wyciągnąć ale u Grażyny nie ma miejsca:shake: CZy ktoś zna hotel do którego możnaby było go wyciągnąć!!!!!!! Quote
Bodziulka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 może ktoś zna hotel, Marka, może ten koło Ciebie? Quote
Norbitka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Nie mam doświadczenia z suczkami i mam mały dylemat. Wczoraj i dzisiaj Toli zdarzył sie mały "wypadek" - sioo na podłodze. Mam wrazenie, że czesciej sika. Jak rozpoznac zbilżająca się cieczke? Quote
Bodziulka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ja nie mam pomysłu, też mam psa ;) a Hugo jakoś intensywniej się nią nie interesuje? Quote
Norbitka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hugo intensywnie sie interesuje od samego początku:) az za intensywnie:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :hmmmm: no to czekamy na opinie "suczych" właścicieli ;) Quote
Puchatek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A przypadkiem wyrzucenie psa nie jest jednak karalne? Może można dojść kto jest właścicielem i chociaż kolegium mu zafundować? Quote
Bodziulka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 tak - tylko trzeba wiedzieć, kto wyrzucił - nikt numerów rejestracyjnychnie samochodów spisał - jak pies jest wyrzucany, to pracownicy skupiają się na nim... inna sprawa, ze nasze prawo :roll: mała szkodliwość czynu :roll: i takie tam :roll: tak przy okazji - zagłosujcie w Purinie na Azorka - schronisko, z którego sa Fafelki http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6193 Quote
Ania-Sonia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Norbitka napisał(a):Nie mam doświadczenia z suczkami i mam mały dylemat. Wczoraj i dzisiaj Toli zdarzył sie mały "wypadek" - sioo na podłodze. Mam wrazenie, że czesciej sika. Jak rozpoznac zbilżająca się cieczke? Z moich obserwacji wynika, że nasilone sikanie jest głównie w czasie cieczki, ale przed też się chyba trochę wzmaga. Zbliżającą się cieczkę najbardziej to chyba sygnalizuje wzrost zainteresowania ze strony samców:-) Quote
asiaf1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Bodziulka napisał(a):może ktoś zna hotel, Marka, może ten koło Ciebie? Włąśnie chciałam się zapytać może jest wolne miejsce u Agnieszki? Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Marka, ahalo? masz kontakt z Dobrympsem? Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Szukamy domkówi i szukamy hotelu dla Bolka Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 jeszcze nie... myślę, że jak uda się znaleźć hotel, to zaczniemy rozbijać skarbonki ;) Quote
la_pegaza Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 pytam, bo 4 boskie są obecnie w hotelach, i tanie przedsięwzięcie to nie jest :shake: może jakiś tymczasik weżmie takiego fajnego chłopaka ;) Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 tymczasik był by najlepsiejszy - ale mało ich... mało... :( a że hotel, to nie tania impreza, to wiemy ;) Quote
la_pegaza Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 a czy wasza wyborcza drukuje ogłoszenia z psami?? u nas jest duzy odzew ;) Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 drukuje i cały czas drukujemy... ale odzew raczej niewielki - bardzo dużo jest tych ogłoszeń :shake: Quote
la_pegaza Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 taki atrakcyjny kawaler i nic :shake: a allegro?? Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 allegro było by dobre, ale on jest oryginalnie umaszczony, a na allegro niektórzy szukają takich do rozmnażania :shake: Quote
la_pegaza Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no, ale numer można podac np. do Marki (nie pisząc gdzie jest psiak) i ona informuje, że psiak jest wykastrowany albo jest to warunkiem adopcji :) Quote
Recommended Posts