Bodziulka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 nooooo :evil_lol: kupcie sobie stopery do uszu :lol: :diabloti: specjalnie się nie myję, żeby Bolek mógł to za mnie zrobić ;) Quote
Iza i Avanti Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Hop boksinki do góry... Nowe domki potrzebne... Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jakie one są przeeeeefaflakowate!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja tam mało na zaślinienie (własne, chociaż obce również) nie zeszłam ;) :evil_lol: Najważniejsze jest to, że zostały przeniesione z boksów kwarantanny do budynku do izolatek, więc jest tam cieplej, dostały poduszki, uszka do zabawy itp ;) Tola jest delikatna, troszkę na początku nieufna, ale nie ma się co dziwić po takich przejściach. A potem, jak się przyzwyczai, to już typowy boksio. Pierdzący boksio :evil_lol: Bardzo chętna do zabawy i ślinienia :lol: i do miziania... ahhh... mizianie :loveu: Ale znaaacznie więcej czasu spędziłam z Bolkiem :oops: bo on jest taki jak Box, gdy był młodszy :loveu: Od razu dementuję przypuszczenia Marki (po raz kolejny ;)): Boluś nie ma ADHD - jest jak najbardziej normalnie zachowującym się bokserem ;) Radosnym niesmowicie, chętnym do zabawy z każdym, tylko nie każdy jest chętny z nim się bawić, bo on jest dość energiczni i momentami natarczywy ;) dupką kręci jak należy, ślini się też pięknie :cool3: nadmiernej chęci do dawania buziaków i lizania nie zauważyłam :p Boluś nie jest wychudzony, wręcz przeciwnie, wygląda bardzo dobrze, ani za gruby, ani za chudy. Na smyczy chodzić umie, ale widać, że nie lubi, jak to bokser :evil_lol: Podobno ktoś się Bolkiem interesuje i chce po niego przyjechać w przyszłym tygodniu. Będą fotki i filmiki z Bolkiem jak rozbrajał ciocię Anię-Sonię :lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Bodziulka napisał(a): Będą fotki i filmiki z Bolkiem jak rozbrajał ciocię Anię-Sonię :lol: Nooo, rozbroił mnie :oops: To taki duży psi bachorek jest, nie Bodziulka :eviltong: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Nooo, rozbroił mnie :oops: To taki duży psi bachorek jest, nie Bodziulka :eviltong: :evil_lol: uważaj, bo wiem, gdzie mieszkasz :mad: :diabloti: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 wy tu nie gadajcie tylko fotki i filmik dawajcie:mad::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Julia, tych fotek mam tyle (głównie Bolka ;)), że mi się program graficzny przy resajzowaniu zawiesił :mad: i muszę go odwiesić, żeby dalej foty zmniejszać ;) o filmikach nie wspomnę, bo jest ich... kilka :p :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 oki, to my spadamy na spacerek, masz 1,5 godzinki, staraj się:evil_lol:;) Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :hmmmm: fotek z całego schroniska jest ponad 200 :cool3: do tego jeszcze filmiki - no nie wiem, czy uda mi się z tym wszystkim do tego czasu uporać ;) Quote
supergoga Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Wysłałam psiaki Panu szukającemu boksiowatego psiaka lub suni. Zobaczymy. Podesłałabym też mojego Trampa z Żor (bo nikt nie może mu jakos pomóc - za mało bokseromaniaków tam do niego zagląda), ale ma 6 lat - Pan szuka tak do 3. Zobaczymy co wyniknie. Tola jest boska, ale i Bolkowi nic nie brakuje. Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 no się nie wyrobiła Bodziulka:evil_lol:;) Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :oops: dopiero dotarłam do fotek Bolka i je przerobiłam - będą za 10 min fotek Toli muszę jeszcze poszperać, bo nie pamiętam, czy robiłam swoim aparatem, czy Marka robiła :hmmmm: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Najpierw Boluś postanowił owinąć sobie ciocię Anię wokół... palca :evil_lol: Quote
Marka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 A tak - a fotki Toli mam ja :) I jeszcze dobrą wiadomość: Tola ma już zaklepany domek tymczasowy z rewelacyjną opieką :multi: Tak więc przyszłość naszych boksiów rysuje się całkiem nieźle :p Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Marka']A tak - a fotki Toli mam ja :) No tak mi się coś wydawało, że mi się zapomniało aparatu wyjąć wtedy :oops: :evil_lol: oh, jak ona lubi się "doopczyć" ;) :lol: A tak Boluś szczekał na Liska, który nie chciał się z nim bawić Quote
Ania-Sonia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Zwracam honor, Tola jest naprawdę śliczna! :loveu: Ja dziś przed wizytą w schronie o mało co nie zostałam wysadzona z auta przez Bodziulkę, jak powiedziałam, że Tola to taka urocza brzydulka :oops: :ekmm: :evil_lol: A ona w rzeczywistości jest piękna!!! Kochana mamuśka, ciekawe, co z maluszkami... Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 I zabawa z ciocią Anią uszkiem :cool3: ja oczywiście zapomniała pudła smakołyków i zabawek :roll: :oops: a fotki są z lekka rozmazane, bo Bolek troszkę za szybko się ruszał :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: fafelki Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 i jeszcze to a reszta jutro - muszę Wam dawkować przyjemności :cool3: :evil_lol: Quote
joaaa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Śliczne boksie, mam nadzieję, że wyjdą ze schroniska przed mrozem!!!!!!!!!!! Tola to boksio prwadziwy, Marka mało widziała boksi! :diabloti: A Bolek bardziej bosikowaty, ale też śliczniutki!!!!!!!!! I boksio z charakterku! Mam nadzieję, że potencjalny domek go zabierze po kwarantannie. Quote
Iza i Avanti Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hop bokserki po nowe domki w nowym roku... Quote
Bodziulka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Oby ten rok był lepszy dla wszystkich faflunów Quote
Recommended Posts