Jump to content
Dogomania

"Bolek" i "Tola"- sochaczewskie boksery - są już w swoich Nowych Domach!

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, nie, nie, nie BRANDON może być:) Tylko literka różnicy a imię taaakie ładne!
A psiurek śliczny!
Szkoda, że ADHD, może to minie, bo był trzymany w małym mieszkaniu i zbyt krótko spacerował?

Posted

Dobermania napisał(a):

Szkoda, że ADHD, może to minie, bo był trzymany w małym mieszkaniu i zbyt krótko spacerował?

Oj widać, że nigdy boksia nie miałaś! :diabloti:

Psziiiiiiiiiii do góry!!!!!!

Posted

[quote name='Bodziulka'] Psziiiii a jak się mocno rozpędzi to będzie samo iiiiii ;-)
więc może Adii (jako skrót od ADHD :eviltong:)

PS. A tak poważniej - pies faktycznie ma taką sierść, że właściwie jej nie ma - jak przyjdą mrozy to on w Azorku będzie miał małe szanse na przeżycie... :shake:

Posted

[quote name='Marka']więc może Adii (jako skrót od ADHD :eviltong:)

to zróbmy mixa Psziii i Adii (to mi się ze sklepem kojarzy ;)) i wyjdzie Padi :evil_lol: (paddy - z potocznego ang 'Irlandczyk' lub 'wkurzony', a w slangu 'glina, policjant' ;)) :lol:

PS. A tak poważniej - pies faktycznie ma taką sierść, że właściwie jej nie ma - jak przyjdą mrozy to on w Azorku będzie miał małe szanse na przeżycie... :shake:

kubraczek odpada - i tak przemoknie - chyba, że są jakieś takie ortalonowe, nieprzemakalne?

Posted

Czy juz wszyscy zrobili remonty, porzadki swiateczne???? na pewno jeszcze jutro jakis Boxio przybedzie. Zycze Wesolych Swiat wlascielom psow, tym ktorzy zdazyli sie pozbyc .. robiac porzadki ,najlepszego przyjaciela!

Posted

[quote name='Bodziulka']
kubraczek odpada - i tak przemoknie - chyba, że są jakieś takie ortalonowe, nieprzemakalne?
Bodziulka - ten kubraczek to on miałby na sobie przez 5 sekund najwyżej - a potem możny by zrobić z niego puzzle tekstylne :evil_lol:

[quote name='mariee'] Mi bardzo sie kojarzy z Bolkiem! Lizak jeden!
Mariee - kurcze, wiesz co, masz rację, bo jak się spojrzy na niego to faktycznie - Bolek! No Bolek jak nic :biggrina:

A lizak to jest okropny - Opiekun schroniskowy właśnie mi się skarżył przez telefon, że nie można się przy nim schylić ani kucnąć, bo tak liże, że nie do wytrzymania :lol:

Posted

[quote name='Marka']Bodziulka - ten kubraczek to on miałby na sobie przez 5 sekund najwyżej - a potem możny by zrobić z niego puzzle tekstylne :evil_lol:

tia... :evil_lol: ale trza coś pomyśleć ;)

Mariee - kurcze, wiesz co, masz rację, bo jak się spojrzy na niego to faktycznie - Bolek! No Bolek jak nic :biggrina:

A gdzie Lolek :razz: :lol: PsziiiiAdiiiBolek :evil_lol:

A lizak to jest okropny - Opiekun schroniskowy właśnie mi się skarżył przez telefon, że nie można się przy nim schylić ani kucnąć, bo tak liże, że nie do wytrzymania :lol:

dobrze, że tylko liże, a nie całuje pełną gębą z siłą boksera ;) :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):

A gdzie Lolek :razz: :lol:

Jest i Lolek - za Lolka "robi" ten mały szczeniak, który został sam w schroniskowym boksie na Święta...
Teraz mieszkają w jednym i ponoć śpią w jednej budzie - próbują się nawzajem ogrzewać, dwa psie nieszczęścia...

Posted

Marka napisał(a):
Jest i Lolek - za Lolka "robi" ten mały szczeniak, który został sam w schroniskowym boksie na Święta...
Teraz mieszkają w jednym i ponoć śpią w jednej budzie - próbują się nawzajem ogrzewać, dwa psie nieszczęścia...

:-( :-( :-( :oops:

Posted

W sochaczewskim Azorku są już... dwa boksery...

W przeddzień Wigilii podrzucono samochodem pod bramę schroniska drugiego przedstawiciela tej samej rasy - tym razem to ruda bokserka - suczka.Scenariusz wydarzeń prawie identyczny - tak jakby ktoś przeczytał historię Bolka i uznał, że to świetne rozwiązanie na świąteczne wyjazdy :cool3: Nie będę komentować - ręce opadają na tak wielką ludzką bezmyślność i podłość :shake:

Osobiście nie widziałam psiny, siedzi w ciemnej kwarantannie, opowiedział mi tylko o niej przez telefon Opiekun schroniskowy. Taki smutny akcent w te święta ktoś zafundował nam, a przede wszystkim niewinnemu, biednemu psu...