Bodziulka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jest już jeden Brando w schronisku, w którym jest boksiek - żeby nam się nie myliło potem, imionka powinny być rożne ;) Quote
Marka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Ja bym go nazwała PERSZI (skrót od pershing oczywiście, bo skubany szybki jest :evil_lol:) Quote
Bodziulka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Marka napisał(a):Ja bym go nazwała PERSZI (skrót od pershing oczywiście, bo skubany szybki jest :evil_lol:) to jak jest taki szybki, to powinno być samo Psziiiii :evil_lol: Quote
joaaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ja jestem za Pershing czyli Perszi albo Sziiiiiiiiii! :diabloti: Quote
Dobermania Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Oj, nie, nie, nie BRANDON może być:) Tylko literka różnicy a imię taaakie ładne! A psiurek śliczny! Szkoda, że ADHD, może to minie, bo był trzymany w małym mieszkaniu i zbyt krótko spacerował? Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Psziiiii a jak się mocno rozpędzi to będzie samo iiiiii ;) Quote
joaaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dobermania napisał(a): Szkoda, że ADHD, może to minie, bo był trzymany w małym mieszkaniu i zbyt krótko spacerował? Oj widać, że nigdy boksia nie miałaś! :diabloti: Psziiiiiiiiiii do góry!!!!!! Quote
Marka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Bodziulka'] Psziiiii a jak się mocno rozpędzi to będzie samo iiiiii ;-) więc może Adii (jako skrót od ADHD :eviltong:) PS. A tak poważniej - pies faktycznie ma taką sierść, że właściwie jej nie ma - jak przyjdą mrozy to on w Azorku będzie miał małe szanse na przeżycie... :shake: Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Marka']więc może Adii (jako skrót od ADHD :eviltong:) to zróbmy mixa Psziii i Adii (to mi się ze sklepem kojarzy ;)) i wyjdzie Padi :evil_lol: (paddy - z potocznego ang 'Irlandczyk' lub 'wkurzony', a w slangu 'glina, policjant' ;)) :lol: PS. A tak poważniej - pies faktycznie ma taką sierść, że właściwie jej nie ma - jak przyjdą mrozy to on w Azorku będzie miał małe szanse na przeżycie... :shake: kubraczek odpada - i tak przemoknie - chyba, że są jakieś takie ortalonowe, nieprzemakalne? Quote
mariee Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mi bardzo sie kojarzy z Bolkiem! Lizak jeden! Quote
mariee Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Czy juz wszyscy zrobili remonty, porzadki swiateczne???? na pewno jeszcze jutro jakis Boxio przybedzie. Zycze Wesolych Swiat wlascielom psow, tym ktorzy zdazyli sie pozbyc .. robiac porzadki ,najlepszego przyjaciela! Quote
asiaf1 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 żeby nie świeta to zabrałabym go do hotelu do Grażyny ale teraz brak miejsc:-( Quote
Iza i Avanti Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hop bokserku na swięta do nowego domku... Quote
Bodziulka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No Persziiiiiiaaaadiiiii :evil_lol: trzebaby na 1 stronie trochę pourzędować ;) Quote
Marka Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='Bodziulka'] kubraczek odpada - i tak przemoknie - chyba, że są jakieś takie ortalonowe, nieprzemakalne? Bodziulka - ten kubraczek to on miałby na sobie przez 5 sekund najwyżej - a potem możny by zrobić z niego puzzle tekstylne :evil_lol: [quote name='mariee'] Mi bardzo sie kojarzy z Bolkiem! Lizak jeden! Mariee - kurcze, wiesz co, masz rację, bo jak się spojrzy na niego to faktycznie - Bolek! No Bolek jak nic :biggrina: A lizak to jest okropny - Opiekun schroniskowy właśnie mi się skarżył przez telefon, że nie można się przy nim schylić ani kucnąć, bo tak liże, że nie do wytrzymania :lol: Quote
Bodziulka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Marka']Bodziulka - ten kubraczek to on miałby na sobie przez 5 sekund najwyżej - a potem możny by zrobić z niego puzzle tekstylne :evil_lol: tia... :evil_lol: ale trza coś pomyśleć ;) Mariee - kurcze, wiesz co, masz rację, bo jak się spojrzy na niego to faktycznie - Bolek! No Bolek jak nic :biggrina: A gdzie Lolek :razz: :lol: PsziiiiAdiiiBolek :evil_lol: A lizak to jest okropny - Opiekun schroniskowy właśnie mi się skarżył przez telefon, że nie można się przy nim schylić ani kucnąć, bo tak liże, że nie do wytrzymania :lol: dobrze, że tylko liże, a nie całuje pełną gębą z siłą boksera ;) :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hop boksik do góry... Prosimy o domek... Quote
Marka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Bodziulka napisał(a): A gdzie Lolek :razz: :lol: Jest i Lolek - za Lolka "robi" ten mały szczeniak, który został sam w schroniskowym boksie na Święta... Teraz mieszkają w jednym i ponoć śpią w jednej budzie - próbują się nawzajem ogrzewać, dwa psie nieszczęścia... Quote
AśkaK Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Marka napisał(a):Jest i Lolek - za Lolka "robi" ten mały szczeniak, który został sam w schroniskowym boksie na Święta... Teraz mieszkają w jednym i ponoć śpią w jednej budzie - próbują się nawzajem ogrzewać, dwa psie nieszczęścia... :-( :-( :-( :oops: Quote
Marka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 W sochaczewskim Azorku są już... dwa boksery... W przeddzień Wigilii podrzucono samochodem pod bramę schroniska drugiego przedstawiciela tej samej rasy - tym razem to ruda bokserka - suczka.Scenariusz wydarzeń prawie identyczny - tak jakby ktoś przeczytał historię Bolka i uznał, że to świetne rozwiązanie na świąteczne wyjazdy :cool3: Nie będę komentować - ręce opadają na tak wielką ludzką bezmyślność i podłość :shake: Osobiście nie widziałam psiny, siedzi w ciemnej kwarantannie, opowiedział mi tylko o niej przez telefon Opiekun schroniskowy. Taki smutny akcent w te święta ktoś zafundował nam, a przede wszystkim niewinnemu, biednemu psu... Quote
tanitka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 MAtko Boża!!!! jak można???:angryy: jak ci ludzie mogą pójśc na pasterkę???!!!! Quote
Recommended Posts