Jump to content
Dogomania

"Bolek" i "Tola"- sochaczewskie boksery - są już w swoich Nowych Domach!

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo strasznie długo się ładują :shake: im dłuższy, tym gorzej... taki 20 sekundowy filmik nawet 1.5h się ładuje :angryy: ale zaraz postaram się jeszcze jeden odkopać, może za jakieś :hmmmm: 3 godziny photobucket raczy go udostępnić :cool1:

Posted

Oczywiście złamałam wszelkie swoje zasady i w moim wielkim łozu nie jestem sama :smile:
Hugo zakochany.

ha, ha, ha co może zrobić z człowiekiem taki fafluszek!:loveu:
a Bolo dalej czeka i w dodatku dalej kaszle:shake:

Posted

Norbitko, jak wspaniale, że ofiarowałaś Toli dom tymczasowy!!! :Rose: :Rose: :Rose: Teraz, w domowym otoczeniu będzie mogła ponownie zaufać ludziom. Mam nadzieję, że szybko znajdzie się odpowiedni domek, sunia jest taka śliczna!:loveu: I spokojna??!!! :crazyeye: Chyba nadwyżkę energii oddała Bolusiowi :evil_lol:

Kurcze, żal Bolka strasznie, taki towarzyski psiak, a musi siedzieć zamknięty, ale oczywiście to 100 razy lepsze niż zimny boks na zewnątrz. I jeszcze ten kaszel :-( Straszne, że tam siedzi, ale ci ludzie wykazali się jednak zdrowym rozsądkiem rezygnując z adopcji.

Posted

witam wszystkich ja adoptowalam samuellka od norbitki i jest cudowny a wlasciciela tego boksera to bym powiesila za .... za to jak potraktowal tego biednego psiaka niektorzy ludzie zamiast rozumu w glowie to maja siano dlaczego u nas w polsce nie ma konkretnych i bolesnych kar za takie traktowanie zwierzat szlak mnie trafia jak czytam o nastepnym wyrzuconym psiaku przez swojego pana:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Joaaa o jejku ukradłaś mi psa:evil_lol:

moja sunieczka jest podobna takie same białe palce na tylnej z wyjątkiem wieku a co za tym idzie wielkości i tych wyciągniętych sutków

Joaaa gratuluje masz w domu ślicznotkę:loveu:

Posted

Dziękuje Joasiu za wstawienie fotek. Jak Ty to robisz że wszystkie są równiutkie? No tak, pewnie to odpowiedni program do obróbki. Mój komp jest jednoczesnie firmowym kompem, wiec musze miec tu sam legal :)
Dzisiaj Tola sie przeraziła. Hugo lubi takie mocniejsze klepanko, a ona chyba to odebrała jako bicie i chowała się w popłochu. Do tej pory obserwowała tylko zabawy Hugo zabawkami, teraz zaczyna próbowac bawić się, ale bardzo niezdarnie jej to wychodzi. Nie wiem czy kiedykolwiek przebywała z ludzmi. Nie zna żadnej komendy, nie umie sie bawic zabawkami, nie daje sie przytulić. W łóżku spi w nogach i tylko raz udało się, że położyła się wzdłuż mnie, ale tylko na chwilę. Boi sie łazienek. Nie chce tam wejść. Długo namawiałam ją by weszła na piętro. Po pierwszej nocy nie chciała zejsc na dół. Zeszła dopiero jak wziełam ją za obrożę. Jest bardzo grzeczna i posłuszna. Gdy czytam w łożku grzecznie leży, gdy odkładam książkę podchodzi, że może zechcę ja pogłaskać. Nie jest natarczywa. Koty olewa. W pierwszą noc długo przyglądała się legwanowi. Jemu też schodzi z drogi.
Podsumowując. Kochany, niekonfliktowy, nieupierdliwy piesek :)