Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ja widzę 3 fotki ;) Boluś jest taki koffany - jak on się bawił uszkiem, jak smutno patrzył, gdy musiałyśmy już wracać :placz: Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 bo strasznie długo się ładują :shake: im dłuższy, tym gorzej... taki 20 sekundowy filmik nawet 1.5h się ładuje :angryy: ale zaraz postaram się jeszcze jeden odkopać, może za jakieś :hmmmm: 3 godziny photobucket raczy go udostępnić :cool1: Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ok, udało się - zobaczcie jak pod koniec on się cieszy, jak Ania mu fafle ręką miznęła :loveu: :loveu: :loveu: :placz: koffany stforek potforek :-( Quote
tanitka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Oczywiście złamałam wszelkie swoje zasady i w moim wielkim łozu nie jestem sama :smile: Hugo zakochany. ha, ha, ha co może zrobić z człowiekiem taki fafluszek!:loveu: a Bolo dalej czeka i w dodatku dalej kaszle:shake: Quote
Ania-Sonia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Norbitko, jak wspaniale, że ofiarowałaś Toli dom tymczasowy!!! :Rose: :Rose: :Rose: Teraz, w domowym otoczeniu będzie mogła ponownie zaufać ludziom. Mam nadzieję, że szybko znajdzie się odpowiedni domek, sunia jest taka śliczna!:loveu: I spokojna??!!! :crazyeye: Chyba nadwyżkę energii oddała Bolusiowi :evil_lol: Kurcze, żal Bolka strasznie, taki towarzyski psiak, a musi siedzieć zamknięty, ale oczywiście to 100 razy lepsze niż zimny boks na zewnątrz. I jeszcze ten kaszel :-( Straszne, że tam siedzi, ale ci ludzie wykazali się jednak zdrowym rozsądkiem rezygnując z adopcji. Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 tanitka napisał(a):ha, ha, ha co może zrobić z człowiekiem taki fafluszek!:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
credita Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :grin: rany kręcenie pupką lepsze niż w wydaniu mojego Huzika :cool3: ale słodziuch z tego Bolka:loveu: Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Niom, doopeczkę ma zajebistą ;) Koffany skarbek... Quote
magda3232 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 witam wszystkich ja adoptowalam samuellka od norbitki i jest cudowny a wlasciciela tego boksera to bym powiesila za .... za to jak potraktowal tego biednego psiaka niektorzy ludzie zamiast rozumu w glowie to maja siano dlaczego u nas w polsce nie ma konkretnych i bolesnych kar za takie traktowanie zwierzat szlak mnie trafia jak czytam o nastepnym wyrzuconym psiaku przez swojego pana:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
joaaa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Boluś cudny!!!!!!!!!!!!! A Hugo na kanapce trochę skurczony, ciekawe dlaczego?!:diabloti: A Boluś niech szybko wyzdrowieje i znajdzie dom!!!! Quote
Bodziulka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Moje fafelki - co tu tak cicho, może jakies nowe fotki Tolci ;) Quote
Kitka20 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Joaaa o jejku ukradłaś mi psa:evil_lol: moja sunieczka jest podobna takie same białe palce na tylnej z wyjątkiem wieku a co za tym idzie wielkości i tych wyciągniętych sutków Joaaa gratuluje masz w domu ślicznotkę:loveu: Quote
credita Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ale artystka taka kochana pyśa boksiowa:loveu: Quote
joaaa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Kitka, ta ślicznotka jest na tymczasie u Norbitki Quote
Kitka20 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 aha myślałam że u Ciebie ale jest taką starszą kopią mojej a raczej moja jej. Mam nadzieje że Boksie znajdą dobry domek Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Śliczna boksia i śliczny boksiu szukają domku... Quote
Norbitka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dziękuje Joasiu za wstawienie fotek. Jak Ty to robisz że wszystkie są równiutkie? No tak, pewnie to odpowiedni program do obróbki. Mój komp jest jednoczesnie firmowym kompem, wiec musze miec tu sam legal :) Dzisiaj Tola sie przeraziła. Hugo lubi takie mocniejsze klepanko, a ona chyba to odebrała jako bicie i chowała się w popłochu. Do tej pory obserwowała tylko zabawy Hugo zabawkami, teraz zaczyna próbowac bawić się, ale bardzo niezdarnie jej to wychodzi. Nie wiem czy kiedykolwiek przebywała z ludzmi. Nie zna żadnej komendy, nie umie sie bawic zabawkami, nie daje sie przytulić. W łóżku spi w nogach i tylko raz udało się, że położyła się wzdłuż mnie, ale tylko na chwilę. Boi sie łazienek. Nie chce tam wejść. Długo namawiałam ją by weszła na piętro. Po pierwszej nocy nie chciała zejsc na dół. Zeszła dopiero jak wziełam ją za obrożę. Jest bardzo grzeczna i posłuszna. Gdy czytam w łożku grzecznie leży, gdy odkładam książkę podchodzi, że może zechcę ja pogłaskać. Nie jest natarczywa. Koty olewa. W pierwszą noc długo przyglądała się legwanowi. Jemu też schodzi z drogi. Podsumowując. Kochany, niekonfliktowy, nieupierdliwy piesek :) Quote
Recommended Posts