Jump to content
Dogomania

"Bolek" i "Tola"- sochaczewskie boksery - są już w swoich Nowych Domach!

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Norbitka napisał(a):
Nie mam doświadczenia z suczkami i mam mały dylemat. Wczoraj i dzisiaj Toli zdarzył sie mały "wypadek" - sioo na podłodze. Mam wrazenie, że czesciej sika. Jak rozpoznac zbilżająca się cieczke?

Norbitka, to może być zbliżająca się cieczka.
Srom jest powiększony i suczka często się wylizuje.

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Ja, jak widać, mam o wiele bardziej przyziemne sny :evil_lol:

on w końcu spadł na ziemię ;) :-o

Norbitko, jak sunia, nadal więcej siusia, może to jednak nie to..?

a w razie czego chyba są takie zastrzyki/tabletki, dzięki którym psy nie czują tego "pociągającego" zapachu...

Posted

Bodziulka napisał(a):
on w końcu spadł na ziemię ;) :-o

Ale z wysoka! :diabloti:

Bodziulka napisał(a):

a w razie czego chyba są takie zastrzyki/tabletki, dzięki którym psy nie czują tego "pociągającego" zapachu...

Te spraye i tabletki chlorofilowe to u mojej suki mało dawały :shake: O zastrzykach nie słyszałam, chyba że to może jakaś hormonalna antykoncepcja?

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Ale z wysoka! :diabloti:

ja wiem... już prawie lądował, więc był na wysokości 10 piętra ;)

Te spraye i tabletki chlorofilowe to u mojej suki mało dawały :shake:

ja to czytałam w wątku Bonity (i 3 boksiów :cool3:) - jak któraś suka dosaje cieczkę, to dostaje te tabletni, żeby Diki się nie interesował ;)

Posted

Nie panikujmy. Dziś jadę ja szczepić p/wściekliżnie , przedyskutuje sparawę z wetem. Hugo oszalał juz na początku..... niektórzy znaja już historię z paraliżem u Hugo... dziś się smieję, ale było tragicznie.Myślę, że ten "paraliż" był wynikiem wzmożonej pracy mięsni, które wczesniej nie pracowały. :evil_lol: Były tylko te 2 "wypadki" teraz częściej wychodzimy na dwór. Żeby nie wiem co się działo, to sen Ani nie będzie miał pokrycia w rzeczywistości. Nie takim problemom stawiałam czoło. Uwielbiam wspólne spacery psów. Jest niesamowite szaleństwo. Tola schudła.... mam nadzieję, że to wynik dużej dawki biegania, a ma kogo ścigac. Jeżli znajdą się środki to myślę, że za 2 tyg.będziemy mogli Tolę sterylizować.

Posted

Tola zaszczepiona. Wet stwierdził, że nie wyglada na zblizającą się cieczkę. Podczas naszej nieobecnosci Hugo cały czas wył............. zakochany czy co? :evil_lol:

Posted

nooo pewnie zakochany :evil_lol: Norbitka - nie pozostaje Ci nic, tylko uszczęśliwić go i zostawić Tolcię ;)

To moze zaczniemy już zbierać kasę na sterylkę, może dać coś na bazarek? (i tak najlepsiejszy przedmiot mam zakazany na wystawianie :placz:)

Posted

Norbitko,
mam pytanie, wydaje sie powazne, o sunie. Na priv przesylam namiary na pania. Skontaktuj sie z nią jesli mozesz. Ewentualnie podaj mi tel do siebie to jej przekaze.

Posted

Odpisałam na PW ale podam i tu tel do siebie, w razie gdyby ktoś potrzebował.
605 610 959 lub 081 829 11 33 Dzisiaj nie zadzwonię bo mi bateria pada.(nie mam przy sobie ladowarki )
Bodziulka a o co chodzi z tym zakazanym przedmiotem? Hmmm co ona takiego sprzedaje ? Ja lubie owoce zakazane :P

Posted

Norbitka napisał(a):

Bodziulka a o co chodzi z tym zakazanym przedmiotem? Hmmm co ona takiego sprzedaje ? Ja lubie owoce zakazane :P

Bo mam kartonik oryginalnego, czeskiego, kartonikowego jabola :p ale alkoholu nie wolno sprzedawać :shake: a myślę, że by miało wzięcie :evil_lol: ;)

Posted

Norbitka napisał(a):
Powiem tak. Zawsze chciałam mieć drugiego psa, ale zrezygnowałam ze względu na to, że chce dawac domek tymczasowy i w ten sposób pomagać psom.

Jedno nie wyklucza drugiego (ja mam dwa i też daję czasem dom na tymczas - no fakt, że tylko szczeniakom, bo moje psy są wredne, ale to ich własna cecha osobnicza ;)).

Norbitka napisał(a):

Podczas naszej nieobecnosci Hugo cały czas wył............. zakochany czy co?

No pewnie! Naprawdę zrobiłabyś mu to i odebrała jego ukochaną..? :placz:
;) :eviltong:

Posted

Marka napisał(a):
Powiem więcej - taka np. Tanitka ma TRZY psy, a do tego wyżełka na tymczasie :biggrina:

Tak wiem. :) Jest nawet więcej takich osób, ale widać ja mało zaradna jestem :) no i musze liczyć tylko na siebie w opiece nad zwierzami. Poza pieskami mam koty, gady i inne stwory, więc mam przy czym chodzić :) W każdym razie w moim domu mieszka ponad 100 nóg - nie ludzkich :)