joaaa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Norbitka napisał(a):Nie mam doświadczenia z suczkami i mam mały dylemat. Wczoraj i dzisiaj Toli zdarzył sie mały "wypadek" - sioo na podłodze. Mam wrazenie, że czesciej sika. Jak rozpoznac zbilżająca się cieczke? Norbitka, to może być zbliżająca się cieczka. Srom jest powiększony i suczka często się wylizuje. Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Hop Fafeleczki. No niech ona się tak z tą cieczką nie śpieszy... Quote
Ania-Sonia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 A mi się dziś śniło, że Norbitka kazała nam zabrać Tolę, bo sunia dostała cieczkę i Hugo oszalał :oops: :placz: (już naprawdę nie ma mi się co śnić :roll: :evil_lol: ) Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 To może trzeba pomyśleć o sterylce i zacząć na nią kasę zbierać? mi się śnił spadający samolot ;) Quote
Ania-Sonia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bodziulka napisał(a): mi się śnił spadający samolot ;) Ja, jak widać, mam o wiele bardziej przyziemne sny :evil_lol: Norbitko, jak sunia, nadal więcej siusia, może to jednak nie to..? Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Ja, jak widać, mam o wiele bardziej przyziemne sny :evil_lol: on w końcu spadł na ziemię ;) :-o Norbitko, jak sunia, nadal więcej siusia, może to jednak nie to..? a w razie czego chyba są takie zastrzyki/tabletki, dzięki którym psy nie czują tego "pociągającego" zapachu... Quote
Ania-Sonia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bodziulka napisał(a):on w końcu spadł na ziemię ;) :-o Ale z wysoka! :diabloti: Bodziulka napisał(a): a w razie czego chyba są takie zastrzyki/tabletki, dzięki którym psy nie czują tego "pociągającego" zapachu... Te spraye i tabletki chlorofilowe to u mojej suki mało dawały :shake: O zastrzykach nie słyszałam, chyba że to może jakaś hormonalna antykoncepcja? Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Ale z wysoka! :diabloti: ja wiem... już prawie lądował, więc był na wysokości 10 piętra ;) Te spraye i tabletki chlorofilowe to u mojej suki mało dawały :shake: ja to czytałam w wątku Bonity (i 3 boksiów :cool3:) - jak któraś suka dosaje cieczkę, to dostaje te tabletni, żeby Diki się nie interesował ;) Quote
Norbitka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Nie panikujmy. Dziś jadę ja szczepić p/wściekliżnie , przedyskutuje sparawę z wetem. Hugo oszalał juz na początku..... niektórzy znaja już historię z paraliżem u Hugo... dziś się smieję, ale było tragicznie.Myślę, że ten "paraliż" był wynikiem wzmożonej pracy mięsni, które wczesniej nie pracowały. :evil_lol: Były tylko te 2 "wypadki" teraz częściej wychodzimy na dwór. Żeby nie wiem co się działo, to sen Ani nie będzie miał pokrycia w rzeczywistości. Nie takim problemom stawiałam czoło. Uwielbiam wspólne spacery psów. Jest niesamowite szaleństwo. Tola schudła.... mam nadzieję, że to wynik dużej dawki biegania, a ma kogo ścigac. Jeżli znajdą się środki to myślę, że za 2 tyg.będziemy mogli Tolę sterylizować. Quote
Norbitka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Tola zaszczepiona. Wet stwierdził, że nie wyglada na zblizającą się cieczkę. Podczas naszej nieobecnosci Hugo cały czas wył............. zakochany czy co? :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 nooo pewnie zakochany :evil_lol: Norbitka - nie pozostaje Ci nic, tylko uszczęśliwić go i zostawić Tolcię ;) To moze zaczniemy już zbierać kasę na sterylkę, może dać coś na bazarek? (i tak najlepsiejszy przedmiot mam zakazany na wystawianie :placz:) Quote
Norbitka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Powiem tak. Zawsze chciałam mieć drugiego psa, ale zrezygnowałam ze względu na to, że chce dawac domek tymczasowy i w ten sposób pomagać psom. Quote
Dharma Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Norbitko, mam pytanie, wydaje sie powazne, o sunie. Na priv przesylam namiary na pania. Skontaktuj sie z nią jesli mozesz. Ewentualnie podaj mi tel do siebie to jej przekaze. Quote
Norbitka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Odpisałam na PW ale podam i tu tel do siebie, w razie gdyby ktoś potrzebował. 605 610 959 lub 081 829 11 33 Dzisiaj nie zadzwonię bo mi bateria pada.(nie mam przy sobie ladowarki ) Bodziulka a o co chodzi z tym zakazanym przedmiotem? Hmmm co ona takiego sprzedaje ? Ja lubie owoce zakazane :P Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Norbitka napisał(a): Bodziulka a o co chodzi z tym zakazanym przedmiotem? Hmmm co ona takiego sprzedaje ? Ja lubie owoce zakazane :P Bo mam kartonik oryginalnego, czeskiego, kartonikowego jabola :p ale alkoholu nie wolno sprzedawać :shake: a myślę, że by miało wzięcie :evil_lol: ;) Quote
tanitka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Tola już rozszarpywana przez wielbicieli, no to kojej na Boleczka!:lol: Quote
Marka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Norbitka napisał(a):Powiem tak. Zawsze chciałam mieć drugiego psa, ale zrezygnowałam ze względu na to, że chce dawac domek tymczasowy i w ten sposób pomagać psom. Jedno nie wyklucza drugiego (ja mam dwa i też daję czasem dom na tymczas - no fakt, że tylko szczeniakom, bo moje psy są wredne, ale to ich własna cecha osobnicza ;)). Norbitka napisał(a): Podczas naszej nieobecnosci Hugo cały czas wył............. zakochany czy co? No pewnie! Naprawdę zrobiłabyś mu to i odebrała jego ukochaną..? :placz: ;) :eviltong: Quote
Marka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Powiem więcej - taka np. Tanitka ma TRZY psy, a do tego wyżełka na tymczasie :biggrina: Quote
Norbitka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Marka napisał(a):Powiem więcej - taka np. Tanitka ma TRZY psy, a do tego wyżełka na tymczasie :biggrina: Tak wiem. :) Jest nawet więcej takich osób, ale widać ja mało zaradna jestem :) no i musze liczyć tylko na siebie w opiece nad zwierzami. Poza pieskami mam koty, gady i inne stwory, więc mam przy czym chodzić :) W każdym razie w moim domu mieszka ponad 100 nóg - nie ludzkich :) Quote
Kluska4 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 W tym wątku Poster pisze,że ma chętnych na boksia pod warunkiem, że będzie łagodny dla ludzi i innych zwierząt. Może Tolcia...... ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38190&page=3 Quote
Recommended Posts