Jump to content
Dogomania

"Bolek" i "Tola"- sochaczewskie boksery - są już w swoich Nowych Domach!

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znam nieco boksery i nadal pojąć nie potrafię dlaczego one na zdjęciach tak "anielsko" wyglądają, a przecież to zazwyczaj świrki są super temperamentne - chyba, że zdjęcia robi się im jak już padają ze zmęczenia, po wykończeniu wszystkich w rodzinie i okolicy :evil_lol: !

Posted

no i poznalismy Tolcie :) na poczatku byla troszke nieufna ale po ok 10 min nastawiala sie juz do glaskania, drapania... udalo nam sie nawet zrobic fotki :) Tolcia i jej Pani :)

Posted

kleczi napisał(a):
no i poznalismy Tolcie :) na poczatku byla troszke nieufna ale po ok 10 min nastawiala sie juz do glaskania, drapania... udalo nam sie nawet zrobic fotki :) Tolcia i jej Pani :)

Fajnie , że dołaczyłas na forum :) Witam.

Posted

Tolcia zrobila na nas piorunujace wrazenie... zakochalismy sie od pierwszego wejzenia... :))) teraz Tolciak ma dni kobiece ze tak powiem wiec nie moze pobiegac z moja sunia w parku... czekamy z niecierpliwoscia kiedy mina :))))

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Pani Bolusiowej i dowiedziałam się, że pies jest absolutnie w porządku, brzuszek wystawia do głaskania :loveu: , sprawdzał co się stanie jak ucieknie z podwórka, ale jak zobaczył, że nic specjalnego, to spokojnie wrócił do siebie pilnować domu przed "wrogiem" :mad: , no i niestety jest fanem butów :mad: , zupełnie jak sceniacek :evil_lol: !
Oczka już lepiej!

Posted

Mnie też, ale nie mogę dręczyć dziewczyny, ona jeszcze kończy sesję, robi projekt i "z nudów" pracuje. Może po prostu nie ma kiedy skoczyć do domu na wypoczynkową sesję zdjęciową z Bolkiem?! Dam jej jeszcze kilka dni i znowu zamarudzę!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zadzwoniłam dzisiaj do Pańci Bolkowej i już wszystko jasne - król podwórka, w domu, król kanapy, jedzonko tylko gotowane, bo na suche patrzy z wyrzutem, buty zjedzone, skarby wyniesione do ogrodu, a zdjęcia jak Kasia zda ostatni egzamin i będzie miała chwilkę czasu!
Ps. Znowu miałam telefon w sprawie Bolka!

Posted

[quote name='ania14p']jedzonko tylko gotowane, bo na suche patrzy z wyrzutem,

bo suche w ząbki gryzie :cool3:

a zdjęcia jak Kasie zda ostatni egzamin i będzie miała chwilkę czasu!

to ile ta sesja trwa :crazyeye:

• 4 weeks later...