Kiłi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Łoch jaki jestem szczęśliwy:loveu: :loveu: Boluś ty słońce, ty moje buziiii dla ciebie:loveu: Quote
Kitka20 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Och jak super że Portos jest szczęśliwy uwielbiam tak kończące się historie Quote
Ania-Sonia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ale śliczny, domowy Boluś!!! :multi: :loveu: :multi: :loveu: Wygląda na grzeczniutkiego jak aniołek :lol: :cool3: :diabloti: Quote
Norbitka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Śliczne dwa szczęsliwe aniołki :loveu::loveu: Quote
Ania-Sonia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Norbitka napisał(a):Śliczne dwa szczęsliwe aniołki :loveu::loveu: No właśnie! :lol: Tolunia też pięknie się prezentuje, gwiazdeczka kochana! :loveu: Quote
ania14p Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Znam nieco boksery i nadal pojąć nie potrafię dlaczego one na zdjęciach tak "anielsko" wyglądają, a przecież to zazwyczaj świrki są super temperamentne - chyba, że zdjęcia robi się im jak już padają ze zmęczenia, po wykończeniu wszystkich w rodzinie i okolicy :evil_lol: ! Quote
kleczi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no i poznalismy Tolcie :) na poczatku byla troszke nieufna ale po ok 10 min nastawiala sie juz do glaskania, drapania... udalo nam sie nawet zrobic fotki :) Tolcia i jej Pani :) Quote
eurydyka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 gdyby nie Wy to one nie mialyby tych swoich domow, niesamowite jestescie znowu Quote
Norbitka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 kleczi napisał(a):no i poznalismy Tolcie :) na poczatku byla troszke nieufna ale po ok 10 min nastawiala sie juz do glaskania, drapania... udalo nam sie nawet zrobic fotki :) Tolcia i jej Pani :) Fajnie , że dołaczyłas na forum :) Witam. Quote
ania14p Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witamy, witamy, teraz jeszcze domek "Bolka" - Portosa trzeba ściągnąć na dogo! Quote
kleczi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Tolcia zrobila na nas piorunujace wrazenie... zakochalismy sie od pierwszego wejzenia... :))) teraz Tolciak ma dni kobiece ze tak powiem wiec nie moze pobiegac z moja sunia w parku... czekamy z niecierpliwoscia kiedy mina :)))) Quote
ania14p Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dzwoniłam dzisiaj do Pani Bolusiowej i dowiedziałam się, że pies jest absolutnie w porządku, brzuszek wystawia do głaskania :loveu: , sprawdzał co się stanie jak ucieknie z podwórka, ale jak zobaczył, że nic specjalnego, to spokojnie wrócił do siebie pilnować domu przed "wrogiem" :mad: , no i niestety jest fanem butów :mad: , zupełnie jak sceniacek :evil_lol: ! Oczka już lepiej! Quote
Bodziulka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :loveu: :loveu: fotki jeszcze bardziej by cieszyły :evil_lol: :lol: Quote
ania14p Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Mnie też, ale nie mogę dręczyć dziewczyny, ona jeszcze kończy sesję, robi projekt i "z nudów" pracuje. Może po prostu nie ma kiedy skoczyć do domu na wypoczynkową sesję zdjęciową z Bolkiem?! Dam jej jeszcze kilka dni i znowu zamarudzę! Quote
Bodziulka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No właśnie, sesje już pokończone :diabloti: :evil_lol: Quote
Norbitka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Donoszę, że Tola dziś miała zabieg sterylizacji u usunięcia guzka. Czuje sie dobrze. Quote
Bodziulka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :loveu: Buziaki dla Tolci - teraz trzeba kogoś do załatwienia fotek zmusić :diabloti: :evil_lol: Quote
ania14p Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Zadzwoniłam dzisiaj do Pańci Bolkowej i już wszystko jasne - król podwórka, w domu, król kanapy, jedzonko tylko gotowane, bo na suche patrzy z wyrzutem, buty zjedzone, skarby wyniesione do ogrodu, a zdjęcia jak Kasia zda ostatni egzamin i będzie miała chwilkę czasu! Ps. Znowu miałam telefon w sprawie Bolka! Quote
Bodziulka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='ania14p']jedzonko tylko gotowane, bo na suche patrzy z wyrzutem, bo suche w ząbki gryzie :cool3: a zdjęcia jak Kasie zda ostatni egzamin i będzie miała chwilkę czasu! to ile ta sesja trwa :crazyeye: Quote
ania14p Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 W poniedziałek ostatni ustny egzamin, a później to już nie ma przebacz! Quote
Bodziulka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nie ma nowego tematu, Ania miała dzwonić i co :mad: a DLACETO nie zadzwoniła? :razz: Quote
Recommended Posts