Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymam kciuki za jutrzejszą sterylkę.
Czy smyczka w Aparcie już kupiona:diabloti: ja tak się zastanawiam, że na pewno jeszcze nie wyprodukowano takiej co by pasowała do Gandziulka.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kajusza']dzisiaj nie miałam czasu podjechać do jakiegoś zoologa, ale jutro przed pracą kupie i wstawię fotkę :-)[/QUOTE]

nie zoologa tylko apartu :splat: :diabloti:

Edit
Aniu a pojedziesz może jutro albo po jutrze zobaczyć do niej ... jak się czuje ?

Posted

[quote name='Kajusza']dzisiaj nie miałam czasu podjechać do jakiegoś zoologa, ale jutro przed pracą kupie i wstawię fotkę :-)[/QUOTE]

Nie może być fotek bo zaraz wszystkie Cioteczki pobiegną i kupią takie same dla swoich
pociech, a ta musi być jedna jedyna:lol:

Posted

cały czas szukam, jedna dziewczyna jeżeli do piątku odbierze samochód z warsztatu to może jechać, ja pogadam z moim mechanikiem czy mam jego błogosławieństwo na tyle km moją błyskawicą ;-) .... w najgorszym wypadku w czwartek zadzwonie do wujka i jego poproszę, on to urodzony kierowca, jak dostanie kase za paliwo to raczej nie będzie robił problemów... może kręcić nosem że to chodzi o przewóz psa, ale kocami sie obłozymy to włoska nie znajdzie po Gandzi :-D

Posted

[quote name='aida']Aniu w razie czego damy na myjnię. Znaczy dołożę

Ewentualnie jak zajedziecie do W-wa to osobiście odkurzę samochodzik:diabloti:[/QUOTE]
aida nie kuś... jeszcze wujo się rozpędzi i na okrętkę pojedzie :-)

Posted

[quote name='fioneczka']czyli powiedzieć można że masz w opcji kilka "wyjść awaryjnych" ;)

oczywiście jak widzę Bożenka też ;)[/QUOTE]
chyba muszę mieć ;-) .... planuję zawieść ją w niedziele, bo w sobotę pracuje, a potem od poniedziałku znowu kilka dni, także tylko niedziela wchodzi w gra. Mam tylko nadzieje, że któryś z tych opcji wypali :-D

Posted

[quote name='Kajusza']aida nie kuś... jeszcze wujo się rozpędzi i na okrętkę pojedzie :-)[/QUOTE]

ooo qrczaki to może do wawki przez zgorzelec a później wszyscy razem pojedziemy niuńkę odstawić ... już zabieram się za "załatwianie" wolnego ... dzwoń do wujka :evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']ooo qrczaki to może do wawki przez zgorzelec a później wszyscy razem pojedziemy niuńkę odstawić ... już zabieram się za "załatwianie" wolnego ... dzwoń do wujka :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='aida']Może to byłoby ciekawe:evil_lol:[/QUOTE]

hahaha, to byłby "wesoły autobus" .... a znając wujka .... żebyście się nie zdziwiły :-D

Posted

[quote name='Kajusza']hahaha, to byłby "wesoły autobus" .... a znając wujka .... żebyście się nie zdziwiły :-D[/QUOTE]

Czyli trzeba organizować Busika a nie osobówkę:evil_lol:

Posted

[quote name='baster i lusi']to może i o Leżajsk zachaczycie?:evil_lol:[/QUOTE]

to chyba trzeba kilka dni wolne załatwiać :-D bo w jedną niedziele to nie objedziemy wszystkich hahah

Posted

[quote name='fioneczka']ooo qrczaki to może do wawki przez zgorzelec a później wszyscy razem pojedziemy niuńkę odstawić ... już zabieram się za "załatwianie" wolnego ... dzwoń do wujka :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='aida']Czyli trzeba organizować Busika a nie osobówkę:evil_lol:[/QUOTE]

Ja tam wszystkich zapraszam serdecznie:loveu:
Moj tata ma firme przewozowa i dysponuje autobusem na 40 pare miejsc...moge porzyczyc jak trzeba:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Ja tam wszystkich zapraszam serdecznie:loveu:
Moj tata ma firme przewozowa i dysponuje autobusem na 40 pare miejsc...moge porzyczyc jak trzeba:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

ooooo, a ja tu kombinuje z autem a tu busik mamy pod ręką :-) czyli małe spotkanko u furciaczka zorganizowane :diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
Ja tam wszystkich zapraszam serdecznie:loveu:
Moj tata ma firme przewozowa i dysponuje autobusem na 40 pare miejsc...moge porzyczyc jak trzeba:evil_lol::evil_lol:

Ja byłabym ostrożniejsza z zaproszeniami bo może się okazać że będziesz musiała na biegu wygospodarować lokum dla Cioteczek:diabloti: