Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aida']Sorki telefon mój stracił zasięg:diabloti:
Jeżeli chodzi o koszty dodatkowe biorę na siebie. Wy Cioteczki łamcie sobie główki nad deklaracjami a bieżące potrzeby to ja:eviltong:[/QUOTE]

na temat telefoniku to już napisałam że pod choineczkę kupię nowiusi taki z anteną 1,5 m żebyś zasięgu nie gubiła :roll:

Bożenko ... nie wiem co powiedzieć :oops: ... DZIĘKUJĘ

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='buuterfly']A to ja wpłacę od razu kaskę ;)[/QUOTE]

To ty nie wiesz Cioteczko że GANDZIA jak finansistka odsetki nalicza:diabloti:

Posted

[quote name='aida']No dobra koniec zmartwień i "dołów" jest nowy dzień i trzeba zebrać się do kupy.
i tego się trzymajmy :-) ... bo ja podatna na sugestie jestem ;)
[quote name='fioneczka']sterylizacja w środę o 8 rano
dziś Gandzia zostaje przeniesiona do pomieszczeń "szpitaliku" - dostanie dużo kocyków
myślę że w czasie weekendu można dziewczynkę wieźć do Gosi
....szczepienie na wirusówki jednak chyba u Gosi się zrobi, bo sterylka i szczepienie to raczej w parze nie idą
co najwyżej można załatwiać zeby dziewczynka czip podczas sterylki "dostała" ... jednak to Kajusza musi zalatwić

braknie kasy na transport bo w dwie str jest ok 6oo km a to ok 270 zł jeśli auto benzyna i średnio 8/100
na szczepienia też braknie niestety
ok, to ja ją zachipuje - z przynajmniej się postaram (jeżeli będzie jechała w niedziele to raczej nie znajde czynnego weta, a nie chce z nią tak jeździć osobno, a w schronie jej nie zachipują).
Ja potem podliczę ile będzie kasy - bo przecież nie będziemy płacić za cały miesiąc, tylko za połowę (czyli zostaje 180zł - bo Urwiniu płaci od listopada), na teraz jeszcze trzeba tylko na szczepienie i chipa (90zł) a reszta zostaje na transport (czyli 180zł z deklaracji stałych + 194zł z deklaracji jednorazowych = 374zł) No i niewiem jak ze smyczą - najwyżej jej jakąś tanią kupie, bo obroże ma nówkę od Sundeyrose :-)
[quote name='aida']Sorki telefon mój stracił zasięg:diabloti:
Jeżeli chodzi o koszty dodatkowe biorę na siebie. Wy Cioteczki łamcie sobie główki nad deklaracjami a bieżące potrzeby to ja:eviltong:
aido dzięki za pomoc :-) Mam nadzieje, że narazie starczy kasiorki :-)

Posted

Ale szybko sprawy z Gandzią się toczą:))) Trzeba zawsze wierzyć, bo cuda się zdarzają. I nasza Gandzia już w weekend może pożegna schronisko, na zawsze:))))

Posted

Bardzo proszę kupcie GANDZI smycz przecież nie może iść w nowe życie bez nowego sprzętu.:lol: Zaraz kaskę przeleje.
Tylko smyczka ma być super taka na jaką dziewczyna zasługuje

Posted

.[quote name='koelka']Ale szybko sprawy z Gandzią się toczą:))) Trzeba zawsze wierzyć, bo cuda się zdarzają. I nasza Gandzia już w weekend może pożegna schronisko, na zawsze:))))[/QUOTE]
nooo, szybko się wszystko zadziało :-)

[quote name='aida']Bardzo proszę kupcie GANDZI smycz przecież nie może iść w nowe życie bez nowego sprzętu.:lol: Zaraz kaskę przeleje.
Tylko smyczka ma być super taka na jaką dziewczyna zasługuje[/QUOTE]
teraz to mam obawy,czy sprostam zadaniu zakupu odpowiedniej smyczki :lol: ..... i po raz kolejny WIELKIE DZIĘKI AIDO :-) ZA WSZYSTKO

Posted

[quote name='aida']Bardzo proszę kupcie GANDZI smycz przecież nie może iść w nowe życie bez nowego sprzętu.:lol: Zaraz kaskę przeleje.
Tylko smyczka ma być super taka na jaką dziewczyna zasługuje[/QUOTE]

Mam sugestię - żeby niepotrzebnie nie płacić za "nazwę firmy", może zamówić porządną smycz u dogomaniaczki Marta_Ares? Jej TŻ szyje cudeńka, za naprawdę niewielkie pieniądze. Myślę, że super-porządną astkową smycz dla wariatki Gandzi też dadzą radę zrobić ;)

Posted

[quote name='evel']Mam sugestię - żeby niepotrzebnie nie płacić za "nazwę firmy", może zamówić porządną smycz u dogomaniaczki Marta_Ares? Jej TŻ szyje cudeńka, za naprawdę niewielkie pieniądze. Myślę, że super-porządną astkową smycz dla wariatki Gandzi też dadzą radę zrobić ;)[/QUOTE]
nasz rację evel ... ale boję się, że smycz nie doszłaby do końca tygodnia :-( dlatego kupię coś u nas w sklepie

Posted

[quote name='aida']Kaska już przelana.Na smyczkę dałam kwotę deklaracji rocznej. Jak zostanie to na pewno zagospodarujecie wolne środki:p[/QUOTE]

:-o przecież porządna i ładna smycz to koszt max 40zł, tej nadwyżki będzie dużooooooo ... dziękuje :oops:

Posted

[quote name='aida']Nie taka wielka tylko 158 cm:evil_lol:[/QUOTE]

oj aida,to Ty nie wiesz,że wzrost się nie liczy ?
jesteś wielka duchem i pomocą którą niesiesz m.in dla Gandzi
za co Ci wszystkie serdecznie dziękujemy :loveu:

Ania - teraz to musisz kupić mega wypasioną smycz dla Gandzi ^^

jakie mega dobre wieści :)
oby takich więcej

Posted

[quote name='aida']Wzrost też się liczy bo gdybym miała np 2 metry to i serce byłoby większe:lol:[/QUOTE]

oj chyba większego niż Twoje mieć się nie da ;)

Gandziulka masz szczęscie :multi:

Posted

[quote name='buuterfly']Aniu to co? Do Apartu chyba się wybierzesz po smycz ;)[/QUOTE]

[quote name='Kajusza']chyba tak, nic więcej nie załuguje żeby wisieć u szyji Gandzi :-)[/QUOTE]

ale potem może ktoś ją skraść dla diamentów:evil_lol:

Posted

[quote name='baster i lusi']ale potem może ktoś ją skraść dla diamentów:evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='fioneczka']mam nadzieję malutka że dziś nie jest Ci już zimno ... jeszcze tylko kilka dni[/QUOTE]
napewno nie marznie, jest w budynku i pracownicy napewno dali jej koce i kołdry, żeby na kafelkach nie leżała :-)
Ja to tylko obawiam się jej żywiołowości - mam nadzieje, że po sterylce będzie na tyle obolała, że odechce jej sie skakać i nie rozwali sobie szwów. Wszystkie ast zazwyczaj spały i odpoczywały kilka dni i żaden sobie nic nie zrobił... może i Gandzia też włączy pauzę na kilka dni ;-)

[quote name='fioneczka']jest osoba z forum fundacyjnego (nick teresa) która deklaruje na Gandzię 20 zł stałej deklaracji ... serdecznie dziękujemy !!!!!! :buzi:[/QUOTE]
super :-) już zapisuję w rozliczeniach :multi: