soboz4 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Piesek po raz drugi miał problemy z kręgosłupem, wypadł mu dysk, obecnie stoi już na łapach i pojedzie na zabieg wsunięcia dysku na miejsce. Jego poprzednie opiekunki przyjechały go uśpić, nie chcą się opiekować psem chorym, choć weterynarz nie dokonał eutanazji i stwierdził, że pies zostanie wyleczony i wystarczy żeby pilnować aby nie skakał, nie chodził po schodach. Pies jest pod opieką Fundacji SOS dla Zwierząt i pilnie potrzebuje dt, gdyż w przytulisku przy tak dużej ilości psów nie będzie tak szybko wracał do zdrowia jak w domowych warunkach. Warunkiem jest dom z windą, albo mieszkanie czy domek parterowy. Łagodny, domowy, kanapowy, nie jest agresywny w stosunku do innych psów, akceptuje koty Kontakt w sprawie adopcji lub domu tymczasowego: [email protected] 503-364-290 Quote
maciaszek Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ale piękny. Mojej mamie zawsze się marzył jamnik długowłosy, czarny podpalany. Ale teraz ma już jamnikowatego i nici z adopcji. Quote
soboz4 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 czy mogę prosić o banerek??? Magda zrobisz? Od razu zainstaluj, bo ja nadal nie potrafię... Quote
Isadora7 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No jestem, na fejsie tez. Dane wpłatowe przekazałam panu z fejsa. Quote
soboz4 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Bardzo dziękuję, a czy możesz od razu mi to zainstalować??? Quote
jofracy Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nie mogę przestać o nim myśleć... Nie dość, że cierpi biedulka z powodu kręgosłupka, to jeszcze z nieznanego sobie powodu nagle został sam w nieznanym sobie miejscu... Quote
soboz4 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 na dodatek wszędzie mnóstwo psów... Quote
Jota67 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Śliczny. Jak można pozbyć się psa z powodu jego choroby! Takiego przecież jeszcze bardziej się kocha....:( Jamniczku- poczekaj na PRAWDZIWĄ swoją pańcię! Quote
Istar19 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 jestem.... to straszne że ludzie tak łatwo porzucają swoje psy kiedy tylko wyjdą problemy ze zdrowiem... Quote
Hmmm Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 jestem:) no tak, kłopotu najlepiej się pozbyć... ludzie są bez serca:shake: Quote
kabanta Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Uroczy psiak... Mam nadzieję, że szybko znajdzie dt. W jakim psiak jest wieku? Czy ma już wydarzenie na fb? Quote
Recommended Posts