Jasza Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Kochani, taki maluszek śpi pod blokiem już kilka dni...zwinięty w kłębek na trawie.... W Sosnowcu....:placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/2162...4#post17830914 Quote
sillann Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Jasza']Kochani, taki maluszek śpi pod blokiem już kilka dni...zwinięty w kłębek na trawie.... W Sosnowcu....:placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/2162...4#post17830914 u mnie nie otwiera sie temat... Quote
tayga Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Malucha przywiozłam do siebie wczoraj o godzinie 22. Od razu poszliśmy się prać. Był taki brudny, ze musiałam użyc sporo szamponu, następnie uzyłam Hexodermu. Gapcio trochę boi się strumienia wody, ale nie było tak źle :) Przycięłam mu paznokietki i odkryłam "wilcze pzurki" na tylnych łapkach. Po kąpieli dopadła go megaczkawka :) Dostał nową niebieską obrożę :) Spał w łazience na dole. Za 3 godziny będzie już w domku :) Quote
annavera Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 jaki on śliczniutki :) Wilcze pazurki można usunąć, choć mój psiak już duży i lekarz powiedział, żeby nie usuwać, bo w sumie w niczym mu to nie przeszkadza, a możliwość uszkodzenia jest taka jak możliwość tego, że człowiek wejdzie na szkło i się skaleczy. Mój był wzięty ze schroniska już duzy z takimi pazurami. Jest bardzo aktywny i odpukać ale nie zdarzyło mu się nimi nigdzie zahaczyć i uszkodzić Quote
wykrywka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Taygo czy Ty do kąpieli używałaś święconej wody - Czarnuszek wygląda jak diabeł w przysłowiu o święconej wodzie :evil_lol: http://images10.fotosik.pl/111/d6dade18436b2d7bmed.jpg A poza tym fajnie, że już opróżniłaś budkę :multi:. Quote
edek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ale ślicznota :) dzisiaj do domku jedzie super :) powodzenia kruszynko :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ale wieści :) super :) Pozwolicie że zaspamuję i na bazarek zaproszę :) zakładkowy kuferek czeka :) wystarczy kliknąć w banerek :) [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT="] [/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT="] [/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT="] [/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Nutusia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 O kurczaki, ale fajnie! No, to już dziś będę spać całkiem spokojnie :) Moja Lili też ma wilcze pazurki. Był pomysł ich usunięcia, ale... po co?... ;) Lili to boksia (taka "z krzaków"), więc śmiesznie jej się te opuszki z pazurkami dyndają gdy chodzi lub biega :) A Bajka też wczoraj wieczorem miała czkawkę :) Aż kanapa podskakiwała!!! Quote
_Goldenek2 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Dziewczyny, a ja któryś raz pytam komu mam wplacić pieniązki z bazarku cegiełkowego?????? Do Natusi pisałam PW. Pytałam też na wątku Bajki? Nie są potrzebne pieniążki? http://www.dogomania.pl/threads/215702-Potrzebne-pieniadze-dla-2-mlodych-suczek-i-5-szczeniak%C3%B3w Quote
tayga Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [quote name='wykrywka']Taygo czy Ty do kąpieli używałaś święconej wody - Czarnuszek wygląda jak diabeł w przysłowiu o święconej wodzie :evil_lol: Oj żeby tylko :evil_lol: Bród leciał z niego niesamowity... [quote name='Nutusia']A Bajka też wczoraj wieczorem miała czkawkę :) Aż kanapa podskakiwała!!! Bo ja opowiadałam Gapciowi przy kapieli, że mamusia, siostrzyczki i ciocia Bajka też tak daleko jechały i nie ma się czego bać :) [quote name='_Goldenek2']Dziewczyny, a ja któryś raz pytam komu mam wplacić pieniązki z bazarku cegiełkowego?????? Natusi... zdecydowanie. Ja już nie mam ani wydatków, ani długów związanych z rodzinką :) Quote
Nutusia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 O rany, Goldenku, ja żadnego PW od Ciebie nie dostałam... Czyli co, mam swój nr konta podać? A maluszki w DT nie potrzebują wsparcia?... Bo ja mam spadek po mojej Kimuszce, poprzedniczce Bajki i jakoś dajemy sobie radę... Quote
tayga Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Nutusia napisał(a):O rany, Goldenku, ja żadnego PW od Ciebie nie dostałam... Czyli co, mam swój nr konta podać? A maluszki w DT nie potrzebują wsparcia?... Bo ja mam spadek po mojej Kimuszce, poprzedniczce Bajki i jakoś dajemy sobie radę... No własnie... na drodze do szczęścia całej rodzinki stanęły same Anioły :) Cztery maluszki i Vivka - mamusia w domkach stałych, a dwie z tymczasów tez sobie radzą :) Ale się porobiło... nikt kasy nie potrzebuje. Oby na wszystkich wątkach mieli takie problemy!!! Bierz Natusiu... nigdy nie wiadomo jaka następna bida do Ciebie trafi. Quote
Nutusia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 tayga napisał(a):Bierz Natusiu... nigdy nie wiadomo jaka następna bida do Ciebie trafi. To, że trafi, nie ulega najmniejszej wątpliwości! W końcu prowadzę... dom otwarty!:evil_lol: I wtedy ta następna będzie miała prawo do spadku po Bajce (oby jak najprędzej;)) W takim razie wysyłam nr konta Goldenek i jeszcze raz pięknie dziękuję w imieniu Bajlandii, która - uwaga - od wczoraj SIĘ BAWI z moimi suczydłami!:multi: Quote
tayga Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Nutusia napisał(a):od wczoraj SIĘ BAWI z moimi suczydłami!:multi: Ale super wiadomość :) Quote
sillann Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ciesze sie ze cala rodzinka bezpieczna:) Quote
Ellig Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Nutusia']To, że trafi, nie ulega najmniejszej wątpliwości! W końcu prowadzę... dom otwarty!:evil_lol: I wtedy ta następna będzie miała prawo do spadku po Bajce (oby jak najprędzej;)) W takim razie wysyłam nr konta Goldenek i jeszcze raz pięknie dziękuję w imieniu Bajlandii, która - uwaga - od wczoraj SIĘ BAWI z moimi suczydłami!:multi: Quote
tayga Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 1. BAJKA Czarna dorosła sunia - Po sterylizacji aborcyjnej 13.10 od 12.10 DT pod Warszawą u Natusi ma już DS w Katowicach 2. GAPCIO Czarny maluszek, piesek - DS w Warszawie 3. CHILLI Biszkoptowa malutka sunia - DS w Warszawie 4. TILI Biszkoptowa malutka sunia - DS w Warszawie 5. NELA Biszkoptowa malutka sunia - DS w Warszawie 6. TILA Biszkoptowa malutka sunia - DS w Warszawie 7. AKSEL Biszkoptowy maluszek, piesek - DS w Gubinie 8. VIVKA - jasna dorosła sunia - DS w Warszawie I się poryczałam ze szczęścia dzisiaj.... Ale jeszcze Wam pokażę dzisiejszego niespodzianka. Tylko aparat odmrożę, bo w aucie siedział do tej pory. Quote
Jasza Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Brawa!! I czekamy aż się aparat odmrozi ;-) Quote
Justyna Lipicka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 czekam na te niespodziankę:) i super że wszyscy już mają Dom:) Quote
tayga Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Pojechałam wczoraj odwiedzic punkt przetrzymań... w jednym kojcu znalazłam małe "coś". Taki brzydal, ze aż piękny :) Dopiero we wtorek zrobie mu lepsze fotki. Jest niesamowicie towarzyski, ma ze 4 miesiące i... nie wiem skąd się wziął. Normalnie niespodzianka... bo nikt nie wie :( Quote
Recommended Posts