What May NN Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 wszystko prawda :-) nie gniewam sie rzecz jasna! nie placimy wiec w ogole za hotel lutowy.. poczekamy jednak z 2 tyg. na rozliczenie stanu konta chłopaka.. Quote
yucca Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ale cudne wieści :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ania z poznania Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Słuchajcie, to że tak późno się odezwali to chyba trochę moja wina :diabloti:, bo powiedziałam, że trzy dni to minimum na podjęcie decyzji. Normalnie tak nie robię, tylko w przypadku młodych ludzi, nie chcę żeby decyzja była podejmowana pod wpływem emocji, a oni są parą uzupełniającą się ;), Igor spokojny, opanowany, a jego dziewczyna emocjonalna, ciepła, wylewna. Quote
sylwija Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 no i dobrze, decyzja przemyślana :) i jedyna słuszna ;) a ja przy okazji zaproszę do Gabora, http://www.dogomania.pl/threads/221873-Gabor-potrzebne..-wszystko.. który czeka na właściciela - raczej nowego.. Zgarnęłam go z mrozu i nie mam w ogóle kasy na niego.. Quote
Ty$ka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wow! Super! W końcu chłopaczyna się doczekał DS :D Quote
What May NN Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 też się bardzo cieszę, ale mam też troche obaw! błagam Was trzymajcie za Saurona i jego nowy dom kciuki - by dali radę! on nie może kolejny raz wrócić! Quote
supergoga Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ja trzymam mocno bardzo, wiesz Aneta dlaczego???? A cieszyć sie będę miesiąc po adopcji, wtedy sie upewnię że dali radę. Muszą, to dobry i mądry pies!!! Quote
sylwija Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ja też trzymam cały czas. Podobno udana adopcja - to po roku się okazuje dopiero.. Quote
yucca Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Zaciśnięte wielkie kciukasy :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
siostrzyczki Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Czy nasz kochany Sauron pojechał już do domciu?? Coś wiadomo?? :D :) Quote
What May NN Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 pojechał :-) trzymajcie kciuki :-) Quote
Boogie Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ja tez trzymam, oby sie Sauronowi w końcu poszczęściło :) Quote
siostrzyczki Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Trzymamy kciuki i cierpliwie czekamy na jakieś wiadomości z nowego domku :D Quote
yucca Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Rany jak się cieszę :multi::multi: oby to był już TEN domek :multi: Quote
sylwija Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 powodzenia dla Saurona i nowego domku :) Quote
What May NN Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 wieści jeszcze nie ma, damy im 24h i zadzwonimy... wczoraj Sauron z radością opuścił hotelik, Dorota płakała, a gówniarz cieszyl się, że idzie. taki niewdzięcznik z niego ;-) Quote
BeaBono Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 "damy 24h i zadzwonimy" - to z KB nie przejdzie, ona już dziś rano zadzwoniła Quote
Ajula Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 BeaBono napisał(a):"damy 24h" to nie z KB, ona już dziś rano zadzwoniła i co? i co? Quote
KateBono Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 No nie wytrzymałam i o 10 rano zadzwoniłam. Sauron jest grzeczny, przespał cała noc, rano jak pani wychodziła do pracy to podbiegł do drzwi i "dwa razy szczeknął " ale odwołany położył się na posłanku. Na spacery wychodzi tylko za potrzebą bo łobuzowi jest zimno i na dłuższy spacer nie ma na razie ochoty. Ładnie je , nie grymasi przy jedzeniu. Na razie jest super. Quote
supergoga Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Trzymam mocno. Jemy wreszcie nalezy sie kochajacy i odpowiedzialny dom na zawsze. Quote
Recommended Posts