What May NN Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 sorry dziewczyny! Igor był poznać Saurona, byłam także podczas tego spotkania.. wiedza o psach żadna, ale chłopak się przyznaje otwarcie i chce się uczyć. do środy ma podjąc ostateczna decyzję.. Sauron zareagował na niego dobrze. A Igor? jakiegoś szału i tulenia nie było, jest mega spokojnym facetem (takie sprawia wrażenie). ps. wpłynęło 60zł od Ajuli za bazarki i 20zł od Elooni - dzięki wielkie! Quote
ania z poznania Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 jest mega spokojny, wydaje mi się, że też stara się zrobić wrażenie odpowiedzialnego ;). Ale sam był?? Quote
What May NN Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 był sam, dziewczyna musiała zostać na uczelni czy coś! Quote
sylwija Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 jak się mają rozmyślić, to lepiej teraz niż po tygodniu z psem w domu.. domek musi być zdecydowany na Saurona, wart jest tego psiak :) Quote
Penny Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='What May NN']sorry dziewczyny! Igor był poznać Saurona, byłam także podczas tego spotkania.. wiedza o psach żadna, ale chłopak się przyznaje otwarcie i chce się uczyć. do środy ma podjąc ostateczna decyzję.. Sauron zareagował na niego dobrze. A Igor? jakiegoś szału i tulenia nie było, jest mega spokojnym facetem (takie sprawia wrażenie). ps. wpłynęło 60zł od Ajuli za bazarki i 20zł od Elooni - dzięki wielkie![/QUOTE] Może chłopak się wstydził? Nie chciał wyjść na jakiegoś mazgaja, czy cuś. Ja bym go nie skreślała. Quote
Pyrdka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Trzymam kciuki za Saurona. Codziennie zaglądam na wątek. Chłopak jest przecudny. Quote
Penny Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='What May NN']sorry dziewczyny! Igor był poznać Saurona, byłam także podczas tego spotkania.. wiedza o psach żadna, ale chłopak się przyznaje otwarcie i chce się uczyć. do środy ma podjąc ostateczna decyzję.. Sauron zareagował na niego dobrze. A Igor? jakiegoś szału i tulenia nie było, jest mega spokojnym facetem (takie sprawia wrażenie). ps. wpłynęło 60zł od Ajuli za bazarki i 20zł od Elooni - dzięki wielkie![/QUOTE] Może chłopak się wstydził? Nie chciał wyjść na jakiegoś mazgaja, czy cuś. Ja bym go nie skreślała. Quote
What May NN Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 ależ ja Igora nie skreślam.. czekamy za postanowieniami.. mam kolejne zapytanie o Saurona - napisałam, że jest ktoś chętny, ale wysłałam ankietę. Quote
Ajula Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 wolę jak się ludzie zastanawiają dłużej, niż takie branie psów na hurra i szybkie zwroty Quote
What May NN Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 no i przyszło zapłacić za hotelik, bo płacimy z góry.. (najwyżej dostaniemy zwrot lub pójdzie tam inny psiak). Quote
yucca Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Poleciała moja deklaracja za luty. Oby Sauronowi się poszczęściło i nie potrzebował już hoteliku :D Quote
siostrzyczki Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 What May NN napisał(a): do środy ma podjąc ostateczna decyzję.. Czy jakaś decyzja już zapadła czy może nie było żadnego odzewu? Quote
siostrzyczki Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 BeaBono napisał(a):zapadła.... A może wiesz jaka? Czy to na chwilę obecną tajemnica? Quote
KateBono Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Myślę, że Aneta się nie pogniewa i nie zapeszę jak napiszę ,że Sauron jedzie do swojego domku w piątek:lol: Quote
Penny Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 KateBono napisał(a):Myślę, że Aneta się nie pogniewa i nie zapeszę jak napiszę ,że Sauron jedzie do swojego domku w piątek:lol: Super wiadomość :) Quote
siostrzyczki Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Same dobre wiadomości dzisiaj :multi: A już myślałam, że skoro taka cisza to nic z tego nie będzie :) A tu taka niespodzianka :cool3: Quote
Penny Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 siostrzyczki napisał(a):Same dobre wiadomości dzisiaj :multi: A już myślałam, że skoro taka cisza to nic z tego nie będzie :) A tu taka niespodzianka :cool3: Cisza przed burzą :cool3: Quote
snuszak Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 BeaBono napisał(a):zapadła.... w takim tonie, że byłam przekonana - Sauron do domu nie jedzie a tu takie wieści - super!! Quote
Recommended Posts