ania z poznania Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ale Laguna to pies wystawowy i musi chodzić ładnie, dystyngowanie :) Quote
KateBono Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 What May NN napisał(a):prosiłabym kate i bea byście kierowały nowy dom Saurona po wszelkie porady do Doroty, która się nim opiekowała nadłużej.. Ale ja znów gdzieś zapodziałam nr tel. do Doroty:oops: Aneta napisz mi na PW nr telefonu Quote
What May NN Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Sauron podobno super! Jest zadowolony i dośc grzeczny - uwielbia rozwalać na drobny mak kartony i papiery, które zostaną z nim same w domu ;-) a tak bez szkód! młody zachowuje się ok, a nowy dom jest zadowolony! w połowie stycznia zaczyna szkolenie :-) Quote
KateBono Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 (edited) A szkolenie chyba w połowie marca? Edited February 23, 2012 by KateBono Quote
What May NN Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 tak, chodziło mi o marzec oczywiście ;-) słuchajcie na Sauronowym koncie zostało 220zł, czy ofiarodawcy zgodzą się przekazać tą sumę na hotelowanie Tytka?? który nie ma delkaracji ani prawie żadnych wpłat? a jest kolegą hotelowym Saurona.. wątek: http://www.dogomania.pl/threads/218895-Tytus-średni-roczny-psiak-czeka-na-dom!-Potrzebna-pomoc-w-ogłaszaniu-i-utrzymaniu! proszę o info! Quote
yucca Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Za wiele nie wpłacałam ale z mojej strony nie widzę żadnych powodów, żeby tej forsy nie dostał Tytek :) Quote
What May NN Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 melduję, że u Saurona wszystko w najlepszym porządku! :-) jest kochany, trochę szalony, a właściciele odpowiedzialni, byli na spotkaniu organizacyjnym szkolenia, niebawem zaczną się uczyć. tzn. Pan Saurona, bo gówniarz prawie wszystko umie! Quote
Ajula Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 super :) żeby jeszcze jakąś fotkę pokazali ;) Quote
Igam Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 What May NN napisał(a):byli na spotkaniu organizacyjnym szkolenia, niebawem zaczną się uczyć. tzn. Pan Saurona, bo gówniarz prawie wszystko umie! Haha prawda :) To ludzie muszą się uczyć psiej mowy (ciała) :) Powodzenia Sauronku! Quote
What May NN Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Sauron co tydzień się pojawia na szkoleniu, jest fajny, przytył - wszystko ok! Na szkolenie przyjeżdza i Pan i Pani Saurona, są zaangażowani i zadają wiele pytań co wróży dobrze! staram się o fotki chłopaka.. Quote
What May NN Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 u Saurona wszystko ok! zdrowy, ciut łobuzuje, ale w normie! jest przesłodziakiem, radosnym! ma świetny kontakt ze swoim Panem :-) Quote
yucca Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Ależ on jest piękny! :loveu: I to jego klapnięte uszko :D Bomba! Quote
juli88 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 czekał czekał i się doczekał :) Zasłużył na najlepsze :) Quote
Recommended Posts