Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Citibankiem i najprawdopodobniej będę mogła założyć bezpłatne, ale nieoprocentowane, konto internetowe z upoważnieniem dla drugiej osoby.
Regulamin, o którym pisałam, powinien jasno określać komu taką pomoc przyznajemy, jakie są reguły spłaty, kiedy można dług umorzyć, jaka forma zobowiązania będzie obligatoryjna, czy muszą być faktury, czy wystarczy rozliczenie na wątku zwierzęcia, czy psom domnym też możemy pomagać (tu byłbym ostrożna, bo zobowiązanie pożyczkobiorcy może nie być wiążące prawnie).
Jest kupa pytań.
No i chciałabym, żeby poza Nescą i mną ktoś jeszcze dołączył na stałe.

Posted

Ingo..... ból głowy nie da mi rozsądnie ując tego wszystkiego w regulamin. Wybacz kochana..... jeśli masz tel stacj. lub playa daj prosze nr na pw. Zadzwonie i naradzimy się w tej kwestii .

Posted

[quote name='nescca']Ingo..... ból głowy nie da mi rozsądnie ując tego wszystkiego w regulamin. Wybacz kochana..... jeśli masz tel stacj. lub playa daj prosze nr na pw. Zadzwonie i naradzimy się w tej kwestii .
ślę tele, bo tabletek nie mogę...

Posted

Jestem Duszeńku, tyle biedactw dookoła:(((
Marna ze mnie skarbniczka i na regulaminach ni w ząb... ale mogę pomagać w rozsyłaniu i reklamowaniu skarbonki.

Posted

ewu napisał(a):
Jestem Duszeńku, tyle biedactw dookoła:(((
Marna ze mnie skarbniczka i na regulaminach ni w ząb... ale mogę pomagać w rozsyłaniu i reklamowaniu skarbonki.

to bardzo cenna pomoc.
Dzięki

Posted

inga.mm napisał(a):
musicie to zobaczyć
[video]http://youtu.be/iq29JGx9OBk[/video]

... zryczałam się znowu... Duszeńku, czuwaj nad takimi Istotami, kieruj ich losem tam , w górze.....