ida47 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Duszenku , pamietamy , i ode mnie swieczuszka , opiekuj sie wszystkimi psiaczkami , badz dobrym Duszkiem Dogomanii Quote
Iljova Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Duszku kochany ... w moim sercu będziesz już zawsze , pamiętam i pamiętać będę ... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='Iljova']Duszku kochany ... w moim sercu będziesz już zawsze , pamiętam i pamiętać będę ... Duszku, też zaglądam do Ciebie, dobry psi duszku... pamiętam.... Quote
inga.mm Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 dziś odeszły Dwa porzucone szczeniaki w stanie agonalnym - trwa walka o ich życie... To dla takich jak one taka Skarbonka musi powstać. Jeszcze przed świętami. Proponuję udostępnienie na razie swojego konta na Duszkową Skarbonkę. Nesco. Dziś jest dzień wyjątkowy. Dzień Zmarłych. Załóż proszę wątek Skarbonkowy. Szczegóły regulaminu dogramy. Quote
anett Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='inga.mm']... Załóż proszę wątek Skarbonkowy. Szczegóły regulaminu dogramy. Dokładnie, najważniejsze żeby Skarbonka zaczęła działać szczegóły możemy doprecyzować w trakcie... Quote
ewu Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='anett']Dokładnie, najważniejsze żeby Skarbonka zaczęła działać szczegóły możemy doprecyzować w trakcie... Piękny ten Duszeniek. Tyle piesków w potrzebie :((( Quote
ewu Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='inga.mm']dziś odeszły Dwa porzucone szczeniaki w stanie agonalnym - trwa walka o ich życie... To dla takich jak one taka Skarbonka musi powstać. Jeszcze przed świętami. Proponuję udostępnienie na razie swojego konta na Duszkową Skarbonkę. Nesco. Dziś jest dzień wyjątkowy. Dzień Zmarłych. Załóż proszę wątek Skarbonkowy. Szczegóły regulaminu dogramy. To ofiary bestialstwa. Nie wiem ale mam wrażenie,że ktoś używał ich do trenowania psów do walk... Straszne, oba biedactwa odeszły...:( Duszeńku zaopiekuj się nimi, to dzieciaki. Quote
DONnka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Piękne... Duszek będzie dalej żył wśród nas życiem wszystkich psiaków uratowanych dzięki Jego skarbonce :) A ja się po raz kolejny pytam, gdzie jest to konto Duszkowe ??? Quote
ewu Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Wybaczcie ale te małe istoty są w okropnej sytuacji. Trzeba pomóc zanim będzie za późno.Zapraszam i proszę .... http://www.dogomania.pl/threads/216723-Psia-Rodzinka-Mama-i-5-cioro-male%C5%84kich-dzieci.W-zimnej-schroniskowej-budzie...POM%C3%93%C5%BB Quote
ewu Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='zula131']Link nie działa... http://www.dogomania.pl/threads/216723-Psia-Rodzinka-Mama-i-5-cioro-male%C5%84kich-dzieci.W-zimnej-schroniskowej-budzie...POM%C3%93%C5%BB Quote
inga.mm Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Mimo, że nie mamy jeszcze pieniędzy zgłaszam potrzebującego Postrzelony staruszek Kuba, sparaliżowane tylne łapki-czy jedyne wyjście to uśpienie? Quote
Lobaria Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ewu napisał(a):Piękny ten Duszeniek. Tyle piesków w potrzebie :((( Duszeńku, codziennie myślę o Tobie... Quote
zula131 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Też tu zaglądam, choć nie zawsze piszę... A tutaj kolejny dowód, że człowiek to potwór : http://www.dogomania.pl/threads/217349-Owczarek-szkocki-collie-Joker-kto-wyleczy-jego-rany?p=17958893#post17958893 Quote
lika1771 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Cioteczki sytuacja jak u Duszka kazda pomoc potrzebna i kciuki zeby przezył noc........ Skrajnie wygłodzony, leżący jak sponiewierana szmata na jakiejś parceli, bez sił. Odleżyny zaropiałe, sierść w odchodach. Z pupy wyłażą larwy much. Wewnątrz prawdopodobnie zżerają go robaki – ból powoduje, że pies się pręży i wygina. Jest niespokojny. I pewnie nie namyślalibyśmy się – aby skrócić jego męki, gdyby nie jego OCZY. Te oczy obserwują, są żywe i chcą żyć. Te oczy proszą o ratunek. Psa nie można odrobaczać, nie można podawać leków gdyż stan jest tragiczny. Krytyczny. Dostał wzmacniacze, kroplówki – wetka stara się ustabilizować Baksa. My walczymy. Jeśli przeżyje noc – jutro kolejna walka. Spójrzcie na niego – płaczcie razem ze mną, bo nic nie mogę więcej. Staramy się ustalić do kogo należy, ale na razie cisza. Już u naszych wolontariuszy pod opieką Głowa i oczy patrzą w dal: Watek http://www.dogomania.pl/threads/217419-Umierający-owczarek-Baks-kto-mu-to-zrobił.-Pomóżcie-nam-go-ratować! Quote
daga31081980 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 lika1771 napisał(a):Cioteczki sytuacja jak u Duszka kazda pomoc potrzebna i kciuki zeby przezył noc........ Skrajnie wygłodzony, leżący jak sponiewierana szmata na jakiejś parceli, bez sił. Odleżyny zaropiałe, sierść w odchodach. Z pupy wyłażą larwy much. Wewnątrz prawdopodobnie zżerają go robaki – ból powoduje, że pies się pręży i wygina. Jest niespokojny. I pewnie nie namyślalibyśmy się – aby skrócić jego męki, gdyby nie jego OCZY. Te oczy obserwują, są żywe i chcą żyć. Te oczy proszą o ratunek. Psa nie można odrobaczać, nie można podawać leków gdyż stan jest tragiczny. Krytyczny. Dostał wzmacniacze, kroplówki – wetka stara się ustabilizować Baksa. My walczymy. Jeśli przeżyje noc – jutro kolejna walka. Spójrzcie na niego – płaczcie razem ze mną, bo nic nie mogę więcej. Staramy się ustalić do kogo należy, ale na razie cisza. Już u naszych wolontariuszy pod opieką Głowa i oczy patrzą w dal: Watek http://www.dogomania.pl/threads/217419-Umierający-owczarek-Baks-kto-mu-to-zrobił.-Pomóżcie-nam-go-ratować! Cioteczko wyjęłaś mi to z ust Quote
baszon Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Duszeńku... daj nam siłę do pomocy a Twojego Brata wspieraj... Co z Nim?! Baksiu, psino... walcz!!! Quote
Recommended Posts