Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak trzeba, ale szczerze powiem, że nie widzę go w tym domu który niby był nim ostatnio zainteresowany, jakoś mi nie leży, raczej widzę go w jakiś domku na serio kochającym, głaskającym i przytulającym a nie takim dziwacznym, nie, niee, on nie dla tego domu! Zresztą nie dzwonią, no i dobrze! On musi mieć super domek, a nie budę na polu.

Posted

On miał tam być w domu!!!!! Od razu mówiłyśmy, że on absolutnie nie do budy!!! No ale jak widac nie dzwonia, więc nie ma problemu.
Potrzebuję jakiś fajny, niezadługi tekst dla Pakulca to mu zrobię ogłoszenia, kto da radę????

Posted

[quote name='majuska']Potrzebuję jakiś fajny, niezadługi tekst dla Pakulca to mu zrobię ogłoszenia, kto da radę????

Majuska ja robilam z tekstem, ktory ściagnęlam z pierwszej strony wątku Pako, tylko troszkę go zmodyfikowalam. http://przemyslak.pl/80597

Pako prawie jamnik szuka domu.

Pako to bardzo sympatyczny, niewielki piesek w typie jamnika. Jest kolejną ofiarą ludzkiej bezduszności, bezmyślności i okrucieństwa. Czym sobie zasłużył na to, aby zostać wyrzuconym na ruchliwej ulicy z samochodu? To bardzo sympatyczny i przyjacielski piesek, grzeczny, ślicznie spaceruje na smyczy, lubi bardzo pieszczoty i towarzystwo innych psiaków. Czy znajdzie się w czyimś serduszku odrobinka miłości dla niego , a w domku kawałek miękkiej kanapy?? Pako przebywa w przytulisku dla bezdomych zwierząt w Boguchwale koło Rzeszowa. Jest zdrowy, zaszczepiony i odrobaczony.

Zamiast robić kolejne, wyróżnię chociaz jedno z tych ktore juz są ;).

I napiszcie czy ściagnąć już ogloszenia Czoko czy jeszcze czekamy. Ja mam bzika na punkcie porządku w ogloszeniach.

Posted

Dobra zrobię z tym tekstem, poczekajmy ze zmianami tytułów i ściąganiem ogłoszeń ze 2-3 dni, niech przyjdą pomyślne wiadomości z nowych domów, takie które nas uspokoją ;)

Posted

[quote name='barb'] Zamiast robić kolejne, wyróżnię chociaz jedno z tych ktore juz są ;).I[/QUOTE]

Wyroznilam na Przemyślaku.

Posted

[quote name='Roszpunka']Pakuś, jak po weekendzie? Odnalazł Cię już domek?[/QUOTE]

Chyba by juz Ciotki coś o tym pisały, gdyby tak było ?

Posted

[quote name='Lucyja']Widzę, że Pakuś nadal czeka na domek, a tu zima sie powoli zbliża .... :([/QUOTE]

niby wszystkim odwiedzającym sie podoba ale nikt go nie chce zabrać :shake:

Posted

[quote name='Roszpunka']Kurczę, domki! Meldować się albo ciotka Roszpunka zabierze Pakusia na tymczas (tzn. jak się swojego Pakunka pozbędzie ;))[/QUOTE]
Fajnie ;) Jemu krzywda się tutaj nie dzieje, ale mógłby już znaleźć ten wymarzony domek :)