Becia66 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Trzeba mu szybko dom znaleźć. Niby wszystkim się podoba, och jaki fajny i śmieszny ale nic z tego nie wynika. Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Tak trzeba, ale szczerze powiem, że nie widzę go w tym domu który niby był nim ostatnio zainteresowany, jakoś mi nie leży, raczej widzę go w jakiś domku na serio kochającym, głaskającym i przytulającym a nie takim dziwacznym, nie, niee, on nie dla tego domu! Zresztą nie dzwonią, no i dobrze! On musi mieć super domek, a nie budę na polu. Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Roszpunka']Pakuś do budy??? Przesada...[/QUOTE] Dlatego właśnie mówię, że nigdy do takiego domu go nie oddam!!! Nieeee Quote
majuska Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 On miał tam być w domu!!!!! Od razu mówiłyśmy, że on absolutnie nie do budy!!! No ale jak widac nie dzwonia, więc nie ma problemu. Potrzebuję jakiś fajny, niezadługi tekst dla Pakulca to mu zrobię ogłoszenia, kto da radę???? Quote
barb Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='majuska']Potrzebuję jakiś fajny, niezadługi tekst dla Pakulca to mu zrobię ogłoszenia, kto da radę???? Majuska ja robilam z tekstem, ktory ściagnęlam z pierwszej strony wątku Pako, tylko troszkę go zmodyfikowalam. http://przemyslak.pl/80597 Pako prawie jamnik szuka domu. Pako to bardzo sympatyczny, niewielki piesek w typie jamnika. Jest kolejną ofiarą ludzkiej bezduszności, bezmyślności i okrucieństwa. Czym sobie zasłużył na to, aby zostać wyrzuconym na ruchliwej ulicy z samochodu? To bardzo sympatyczny i przyjacielski piesek, grzeczny, ślicznie spaceruje na smyczy, lubi bardzo pieszczoty i towarzystwo innych psiaków. Czy znajdzie się w czyimś serduszku odrobinka miłości dla niego , a w domku kawałek miękkiej kanapy?? Pako przebywa w przytulisku dla bezdomych zwierząt w Boguchwale koło Rzeszowa. Jest zdrowy, zaszczepiony i odrobaczony. Zamiast robić kolejne, wyróżnię chociaz jedno z tych ktore juz są ;). I napiszcie czy ściagnąć już ogloszenia Czoko czy jeszcze czekamy. Ja mam bzika na punkcie porządku w ogloszeniach. Quote
majuska Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Dobra zrobię z tym tekstem, poczekajmy ze zmianami tytułów i ściąganiem ogłoszeń ze 2-3 dni, niech przyjdą pomyślne wiadomości z nowych domów, takie które nas uspokoją ;) Quote
Becia66 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ja jeszcze tytułu wątku nie zmieniam, odczekam ze 2-3 dni i jęśli będzie wszystko dobrze to z wielką radością to zrobię. :lol: Quote
Agula99 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Pako wariuje, tylko jedno mu w głowie, mówię wam, można z nim zgłupieć!!!! Quote
barb Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='barb'] Zamiast robić kolejne, wyróżnię chociaz jedno z tych ktore juz są ;).I[/QUOTE] Wyroznilam na Przemyślaku. Quote
Roszpunka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Pakuś, jak po weekendzie? Odnalazł Cię już domek? Quote
barb Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Roszpunka']Pakuś, jak po weekendzie? Odnalazł Cię już domek?[/QUOTE] Chyba by juz Ciotki coś o tym pisały, gdyby tak było ? Quote
barb Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Roszpunka']U Saguni ani słowa, więc może...[/QUOTE] O Sadze dowiedzialam się ze strony schroniska. Quote
Agula99 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Pakuś ciągle na miejscu....taki fajny piesek, szczęście w nieszczęściu.... Quote
Lucyja Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Widzę, że Pakuś nadal czeka na domek, a tu zima sie powoli zbliża .... :( Quote
Becia66 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Lucyja']Widzę, że Pakuś nadal czeka na domek, a tu zima sie powoli zbliża .... :([/QUOTE] niby wszystkim odwiedzającym sie podoba ale nikt go nie chce zabrać :shake: Quote
karolciasz28 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 To może jakiś wzruszający tekst i wtedy zrobimy ogłoszenia?? :) Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Pakuś był dziś na spacerku, a teraz biega sobie całą noc, a ja myślałam że on w mig znajdzie domek :( Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Pakuniu, zbieraj się chłopaku do domku, cioteczka Agula przez Ciebie płacze... Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 No nikt o niego Roszpunko nie pyta!!! Nikt!!! Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Kurczę, domki! Meldować się albo ciotka Roszpunka zabierze Pakusia na tymczas (tzn. jak się swojego Pakunka pozbędzie ;)) Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Roszpunka']Kurczę, domki! Meldować się albo ciotka Roszpunka zabierze Pakusia na tymczas (tzn. jak się swojego Pakunka pozbędzie ;))[/QUOTE] Fajnie ;) Jemu krzywda się tutaj nie dzieje, ale mógłby już znaleźć ten wymarzony domek :) Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Że mu się krzywda nie dzieje, to ja wiem :):) Jestem tego pewna! Ja tylko domki troszkę straszę i delikatnie poganiam ;) Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Poganiaj, zganiaj, weź jakiego bata i przygoń ;) Quote
Recommended Posts