Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
No to czarujemy!! Pako do domu, Pako do domu, hokus, pokus, marokus, bum tarara buuum!! :)

Ja licze na ten domek w Poznaniu. Jeśli Państwo zobaczą takie cudo to muszą go wybrać :lol:

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

barb napisał(a):
Ja licze na ten domek w Poznaniu. Jeśli Państwo zobaczą takie cudo to muszą go wybrać :lol:

No to policzymy razem, chociaż czasami jak człowiek widzi że gdzieś tam są takie różne bidy, bidusie, gorsze niż u nas i też potrzebujące, to sama trzymam kciuki żeby to im się poszczęściło, noo tak już mam..za nasze trzymam, ale za inne czasem bardziej :)

Posted

Agula99 napisał(a):
No to policzymy razem, chociaż czasami jak człowiek widzi że gdzieś tam są takie różne bidy, bidusie, gorsze niż u nas i też potrzebujące, to sama trzymam kciuki żeby to im się poszczęściło, noo tak już mam..za nasze trzymam, ale za inne czasem bardziej :)

To prawda. One maja chociaz to prztulisko, miske, budy, wybiegi i jeszcze czasem spacerek i glaski. A nie wszędzie tak jest :shake:

Posted

Agula99 napisał(a):
Nie ma to jak czary i siła Roszpunkowej wiary!!! :)

Takie zdolne poetki moga zajrzeć na bazarek do Nikaragui - tam by mogły szlifować swoje talenty :lol: :lol: :lol:

Posted

Dziś Pakusiu nic do rymu. Witam Cię śliczniutki i z nadzieją wypatruję dobrych wieści. Ciotki, które osobiście Przystojniaka znają proszone są o wygłaskanie i przekazanie buziaczków od ciotki Roszpunki w ten niesamowity pycholek.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Dziś Pakusiu nic do rymu. Witam Cię śliczniutki i z nadzieją wypatruję dobrych wieści. Ciotki, które osobiście Przystojniaka znają proszone są o wygłaskanie i przekazanie buziaczków od ciotki Roszpunki w ten niesamowity pycholek.

Ciotka Roszpunka masz to jak w banku, zresztą już wczoraj to zrobiłam ale nie mówiłam od której ciotki, następnym razem dodam " a to od ciotki Roszpunki" :):) :)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Jak się posypią propozycje domków, to się Pakunio nie opędzi ;)

Oby Roszpunko, chociaż po dzisiejszym powrocie Atosika do przytuliska jestem taka przybita :(

Posted

Pakusiu, nie zajrzałam do Ciebie wczoraj, dzień był szalony, dziś już jestem.
Mam nadzieję, że wygrzewasz się na słoneczku, korzystasz ze słonecznej pogody a zimne noce Ci nie dokuczają. Mnóstwo buziolków ode mnie.

Posted

No właśnie Pakuś to się wygrzewa, ale w boksie, niestety ale nie ma możliwości żeby biegał bo jest Kolunia a on jej się strasznie czepia, nie wiem czy ona w cieczce, czy co??? Ale za to ma cały wieczór i nockę :)