Roszpunka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Pakusiu, zaglądam do Ciebie wieczorkiem. Mam nadzieję, że wkrótce zajrzę, by pozachwycać się fotkami z Twojego domku :kciuki: Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Roszpunka napisał(a):Pakusiu, zaglądam do Ciebie wieczorkiem. Mam nadzieję, że wkrótce zajrzę, by pozachwycać się fotkami z Twojego domku :kciuki: Nam też się to marzy Roszpunko!!!:( jak na razie Pakuś wyspacerowany i zostawiony na nockę ze swoją dziewczyną Kolusia!! :) Quote
barb Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Agula99 napisał(a):Dzięki barb!!! :) Nie ma sprawy. Tylko sensownych wątkow gdzie by mozna wstawiać psiaki jakoś niewiele. Quote
Roszpunka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Pakusiu, ciotka Roszpunka strasznie Cię zaniedbała :shake: Ale już się poprawiam i przesyłam Ci całe mnóstwo głasków i ciepłych myśli :loveu: Quote
Agula99 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Nikt nie pyta o Pakusia!!! Nikt...:( Quote
Roszpunka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Agula99 napisał(a):Nikt nie pyta o Pakusia!!! Nikt...:( Ja pytam! I nie martw się - z moim Diablątkiem było to samo, najpierw głupie telefony (do budy) potem cisza a jak się posypały domki, to kilka na raz... Quote
Agula99 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Roszpunka napisał(a):Ja pytam! I nie martw się - z moim Diablątkiem było to samo, najpierw głupie telefony (do budy) potem cisza a jak się posypały domki, to kilka na raz... Oby Roszpunko, oby, bo już mnie załamuje ta cała sytuacja ...:( Quote
barb Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Link do ogłoszenia Pakusia http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Pako-prawie-jamnik-szuka-domu-id28639.html Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pakusiu pokazuj się, fajna z ciebie psinka, ale taka tu cisza u ciebie, nawet Roszpunka nie zaglądnęła :( Quote
Roszpunka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agula99 napisał(a):Pakusiu pokazuj się, fajna z ciebie psinka, ale taka tu cisza u ciebie, nawet Roszpunka nie zaglądnęła :( Jest mi wstyd i czuję się winna, że na chwilkę Pakuś umknął mi z głowy ale ostatnio tyle się dzieje.... i w dodatku same przykre sprawy. Ale obiecuję się poprawić. Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Roszpunka napisał(a):Jest mi wstyd i czuję się winna, że na chwilkę Pakuś umknął mi z głowy ale ostatnio tyle się dzieje.... i w dodatku same przykre sprawy. Ale obiecuję się poprawić. Przykre sprawy??? Psinka dalej nie złapana??? O matkooo.....:( Quote
Roszpunka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jest jeszcze kolejna http://www.dogomania.pl/threads/215426-Bita-przeganiana-w-ci%C4%85%C5%BCy-nie-ma-nawet-imienia...-malutka-sunia-prosi-o-pomoc... i kudłacz nadal nie złapany... Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 No to złych wieści ciąg dalszy..... Quote
Roszpunka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pakuniu, śpij chłopaku słodko a ja lecę polować na kudłacza. Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Roszpunka napisał(a):Pakuniu, śpij chłopaku słodko a ja lecę polować na kudłacza. Wspieram was tam i trzymam kciuki!!! złapcie wreszcie dziada!!!! :) Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Pakuniu tez mial dzis na pewno fajny dzień z Ciotkami? Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Miał, miał, wyspacerowany, zadowolony, no ale co z tego płącze jak się odchodzi!! Och tak mi ich żal tych psiaków, chociaż mają u nas jak w niebie, ale w domku było by lepiej!!! Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Placze Pakuś jak odchodzicie ,a inne też placzą? Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Płaczą, płaczą!!! Mimi, Czoko, wilczurki patrzą smutno, Atosik teź ujada...no i co poradzić!!!???? ech....:( Quote
Becia66 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Byli tacy dzisiaj w przytulisku którym Pako sie podobał ale nie opowiedzieli się konkretnie. Zresztą ten domek byłby do sprawdzenia. Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 No tak, nie wiem sama, ja bym widziała dla niego taki domek gdzie będą mu poświęcać dużo czasu i wogóle....ciężko powiedzieć.... Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Becia66 napisał(a):Byli tacy dzisiaj w przytulisku którym Pako sie podobał ale nie opowiedzieli się konkretnie. Zresztą ten domek byłby do sprawdzenia. To może jeszcze sie zastanowią. A przyszli w celu wziecia jakiegoś psa? Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 barb napisał(a):To może jeszcze sie zastanowią. A przyszli w celu wziecia jakiegoś psa? A ja nie wiem,czy chcę, żeby oni się zastanowili.... Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Agula99 napisał(a):A ja nie wiem,czy chcę, żeby oni się zastanowili.... Nie spodobali Ci sie? Quote
majuska Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Na mnie zrobili dobre wrażenie, tym bardziej, że padły słowa, że może dwa psiaki by wzięli czyli Pako i Atosa ( chociaż wydaje mi sie to zbyt piękne ), zwłaszcza w temacie Atosa bym nie wybrzydzała, bo wiemy , że nie jest to domowy kanapowiec . A wcale z rozmów z nimi nie wynikało, że nie będa psom czasu poświęcać, wręcz przeciwnie, że Pako pewnie dosyć szybko w łóżku wyląduje bo jak przyszedł się pomiziać to bardzo się nim te panie zachwycały. Quote
Recommended Posts