Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roszpunka napisał(a):
Pakusiu, zaglądam do Ciebie wieczorkiem. Mam nadzieję, że wkrótce zajrzę, by pozachwycać się fotkami z Twojego domku :kciuki:

Nam też się to marzy Roszpunko!!!:( jak na razie Pakuś wyspacerowany i zostawiony na nockę ze swoją dziewczyną Kolusia!! :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Nikt nie pyta o Pakusia!!! Nikt...:(

Ja pytam! I nie martw się - z moim Diablątkiem było to samo, najpierw głupie telefony (do budy) potem cisza a jak się posypały domki, to kilka na raz...

Posted

Roszpunka napisał(a):
Ja pytam! I nie martw się - z moim Diablątkiem było to samo, najpierw głupie telefony (do budy) potem cisza a jak się posypały domki, to kilka na raz...

Oby Roszpunko, oby, bo już mnie załamuje ta cała sytuacja ...:(

Posted

Agula99 napisał(a):
Pakusiu pokazuj się, fajna z ciebie psinka, ale taka tu cisza u ciebie, nawet Roszpunka nie zaglądnęła :(

Jest mi wstyd i czuję się winna, że na chwilkę Pakuś umknął mi z głowy ale ostatnio tyle się dzieje.... i w dodatku same przykre sprawy.
Ale obiecuję się poprawić.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Jest mi wstyd i czuję się winna, że na chwilkę Pakuś umknął mi z głowy ale ostatnio tyle się dzieje.... i w dodatku same przykre sprawy.
Ale obiecuję się poprawić.

Przykre sprawy??? Psinka dalej nie złapana??? O matkooo.....:(

Posted

Miał, miał, wyspacerowany, zadowolony, no ale co z tego płącze jak się odchodzi!! Och tak mi ich żal tych psiaków, chociaż mają u nas jak w niebie, ale w domku było by lepiej!!!

Posted

Becia66 napisał(a):
Byli tacy dzisiaj w przytulisku którym Pako sie podobał ale nie opowiedzieli się konkretnie. Zresztą ten domek byłby do sprawdzenia.

To może jeszcze sie zastanowią. A przyszli w celu wziecia jakiegoś psa?

Posted

Na mnie zrobili dobre wrażenie, tym bardziej, że padły słowa, że może dwa psiaki by wzięli czyli Pako i Atosa ( chociaż wydaje mi sie to zbyt piękne ), zwłaszcza w temacie Atosa bym nie wybrzydzała, bo wiemy , że nie jest to domowy kanapowiec . A wcale z rozmów z nimi nie wynikało, że nie będa psom czasu poświęcać, wręcz przeciwnie, że Pako pewnie dosyć szybko w łóżku wyląduje bo jak przyszedł się pomiziać to bardzo się nim te panie zachwycały.