Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Powiedzcie mi, co jest nie tak z naszym Pakuniem, że nikt o niego nie pyta??? :(

A wogóle o któregoś psiaka ktoś pytał ostatnio?

Posted

Agula99 napisał(a):
Powiedzcie mi, co jest nie tak z naszym Pakuniem, że nikt o niego nie pyta??? :(

wiesz Agula, ja też tego nie rozumiem. Pamiętasz jak ludzie przyjeżdżali po inne psiaki to zachwycali sie Pakulcem ale nic z tego nie wynika. Co prawda miał ofertę do budy ale bude to on ma w przytulisku. On ma mieć kanape !!!

Posted

Agula99 napisał(a):
I tego się trzymamy, tylko gdzie ta kanapa, no gdzie???? Kanapo, hop, hop!!!

Moze trzeba wiecej ogłoszeń ?

Ode mnie Pako ma chyba tylko dwa. Ale jeszcze jakieś inne są chyba, bo juz nie pamiętam?

Posted

Agula99 napisał(a):
Nie ma dziury, nie ma nic!!!!

Dziwne.

Agula, świetny film sie zacząl na jedyne "Leningrad" . Oglądałam wczoraj w nocy, dziś drugi raz będę.
Zaraz wyedytuje post bo becia bedzie krzyczć.

Posted

barb napisał(a):

Zaraz wyedytuje post bo becia bedzie krzyczć.

nie rób ze mnie takiej zołzy, ja tylko prosiłam żeby nie zaśmiecać wątku głównego z Boguchwały, niech służy jako watek informacyjny bo wiem że dużo osób tam zagląda chociaż nie robi wpisów. I żeby nie musiały przebijac sie przez kupę niepotrzebnych postów. Na innych wątkach możemy hasać do woli, podnoszą je tym samym. :razz:

Posted

Becia na Ciebie nakrzyczała?:razz: Oj musisz się przyzwyczaić:diabloti: (żartuje żartuje) :eviltong: jak widać ja dzisiaj nic mądrego do napisania nie mam :-D ale pisać możemy w końcu podnosimy wątki;);)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Becia na Ciebie nakrzyczała?:razz: Oj musisz się przyzwyczaić:diabloti:

Ktoś musi pilnować porządku.:lol:

Posted

barb napisał(a):
Moze trzeba wiecej ogłoszeń ?

Ode mnie Pako ma chyba tylko dwa. Ale jeszcze jakieś inne są chyba, bo juz nie pamiętam?

Byl jeszcze pakiecik ogłoszeń od Majuski ale chyba zaczniemy Pakusiowi po troszkę dorabiać ?

Posted

barb napisał(a):
Byl jeszcze pakiecik ogłoszeń od Majuski ale chyba zaczniemy Pakusiowi po troszkę dorabiać ?

Tak barb, myślę ze trzeba nowy tekst skonstruować, wybrać parę najlepszych zdjęć, napisać i wkleić to wszystko na wątku jako wersja robocza. Wtedy niech kto może pobiera ten szablon i ogłasza gdzie się da. Po prostu zrobić ofensywę na całego bo on też krótkowłosy i będzie mu coraz zimniej...

Posted

karolciasz28 napisał(a):
No to ciotki pisać tekst. :)

Ja nie umiem pisać takich chwytających za serce tekstow. :shake:

A ten dotychczasowy niedobry ?