Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']Robię, co mogę...

Jeżeli w krótkim czasie domek się nie pokaże, zacznę chyba rzucać klątwy ;)[/QUOTE]
Ja już rzuciłam nie jedną, w tym kilka słownych ;), ale coś się na wiedźmę chyba nie nadaje ;)

Posted

[quote name='Agula99']Ja już rzuciłam nie jedną, w tym kilka słownych ;), ale coś się na wiedźmę chyba nie nadaje ;)[/QUOTE]

Musisz kochana przyjechać na szkolenie w Góry Świętokrzyskie :) U nas wiedźm i czarownic biegłych w swym fachu pod dostatkiem ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']Musisz kochana przyjechać na szkolenie w Góry Świętokrzyskie :) U nas wiedźm i czarownic biegłych w swym fachu pod dostatkiem ;)[/QUOTE]
Góry moje góry, już tam kiedyś byłam ale wtedy jeszcze Roszpunki nie znałam, no i co zrobić, a kursy wtedy były tylko dla miejscowych ;)

Posted

No Roszpunka już zaczęła czary, chyba będzie wkrótce domek, co??? ;-)

tak sądzi moja przyjaciółka...

popatrzmy w kryształową kulę...

ciekawe, co tam widać...............................................................................................

.

............................................................................................................................................................

Posted

Pakuś był dzisiaj bardzo wylewny i tak się pchał do głaskania, jak nigdy!!! Może zauważył te ubytki w przytulisku, a on ciągle bidulek tam ślęczy!!! Taki był dzisiaj czuły, prosił o mizianka (trochę Funia mu nie pozwalała), biegał za misiem, bawił się jak małe dziecko, cieszył się jak mu go rzucałam, a potem tylko smutno stał i patrzył jak odchodziłam...ech :(

Posted

Roszpunka napisał(a):
Pakuniu... już sama nie wiem, jak czarować i jakich zaklęć używać :shake:

Ja też już nie wiem, niech by chociaż ktoś zadzwonił, zapytał, to może coś by ruszyło, a tak cieszaaaaaaaaaaaaaaa..............................

Posted

Dziewczyny miałam zepsutą klawiaturę i nie mogłam napisać, ale miałam wczoraj i dziś 2 telefony o Pakusia, niestety nic konkretnego, tak czy inaczej nie ma absolutnej ciszy, więc wierzę, że niebawem ten jeden jedyny domek sie odezwie :) Jeden telefon był z Tarnowa, ale mieli jeszcze pomyśleć i zadzwonić...Drugi z Brzozowa, ale do budy ( chociaż nie na łańcuch ), więc pogoniłam ;) Agula, podobno ten pan z Brzozowa od budy był w przytulisku i zostawił tam na siatce chyba kontakt do siebie, nie wiem czy go znalazłaś?? Jakby co, to nie ma sensu oddzwaniać :)