Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pakuniu, bardzo się za Tobą stęskniłam, w całym ostatnim zamieszaniu nie miałam czasu do Ciebie zajrzeć...
Przepraszam, kochany. Pamiętam o Tobie i cały czas i czaruję nad Twoim domkiem :)

Posted

Nie, nie musi, ale on miał dużo ogłoszeń i dziewczyny ogłaszają zawsze na pół Polski, a nie tylko na region! Takie słodkie pysio, tka fajna psinka i nic...trza znowu czarować Roszpunko, trza!!!!! W wolnej chwili czaruj, waruj...

Posted

Lucyja napisał(a):
I ja odwiedzam Pakunia z nadzieją, że jakis domek się szykuje, .

nic fajnego się nie szykuje niestety, co prawda mógł już mieć dwukrotnie domek ale taki w budzie :shock: lecz czy to można nazwać domkiem ?

Posted

Agula99 napisał(a):
Pakuś będzie na kanapie i nigdzie indziej!!! Po moim trupie!! I Roszpunki też, prawda Roszpunko??? ;)

Ależ oczywiście! Żadnej budy, tylko kanapa :) Może być też łóżeczko państwa i w ostateczności własne, mięciutkie posłanko ;)
Dla naszego księciunia tylko takie warunki.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Ależ oczywiście! Żadnej budy, tylko kanapa :) Może być też łóżeczko państwa i w ostateczności własne, mięciutkie posłanko ;)
Dla naszego księciunia tylko takie warunki.

I tego się będziemy trzymać i stać za tym murem!! :)

Posted

Pakuniu, Pakuniu, taka fajna z ciebie gadzinka i nic! Pakuś uwielbia biegać za piłeczką, leci jak wariat, a potem przynosi, ale nie odda, droczy się z tobą, powarkuje, takie małe dziecko czasami z niego...a potem zostaje sam, smutny z tą piłeczką...Pakusiu gdzie twój domek????

Posted

Roszpunka napisał(a):
Oczywiście, że Pako by się nadawał... tylko transport przez całą Polskę... nie wiem.

To moze Twój Pakunio mialby bliżej ?