Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 barb napisał(a): A u Saguni na wątku cichuteńko. :shake: proszę o wątek Saguni!!! Zajrzę tam!!!!!!! :) Quote
Roszpunka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Codziennie z tą nadzieją tutaj zaglądam :fadein: Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 No to super, fajnie, dziękujemy!!! :) Quote
Roszpunka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 barb napisał(a):Ciociu Roszpunko jak miło, że Ty też zagladasz do Pakusia ? :lol: I ja będę musiala znów zajrzeć do Twoich fajniuśkich pieskow. :lol: A u Saguni na wątku cichuteńko. :shake: Do moich psiaków serdecznie wszystkich zapraszam :loveu: Agula99 napisał(a):proszę o wątek Saguni!!! Zajrzę tam!!!!!!! :) Zajrzyj kochana... http://www.dogomania.pl/threads/211775-Bia%C5%82a-szorstkow%C5%82osa-roczna-Saga-smutnieje-w-schronisku.-WE%C5%B9-MNIE-DO-DOMKU... Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Agula99 napisał(a):No to super, fajnie, dziękujemy!!! :) Ciocia Roszpunka chciała ją wziąć na bezpłatny tymczas ale .... wszysko jest na wątku. http://www.dogomania.pl/threads/211775-Biała-szorstkowłosa-roczna-Saga-smutnieje-w-schronisku.-WEŹ-MNIE-DO-DOMKU...?p=17589164#post17589164 Quote
Lucyja Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Jestem na wątku Pako :) Kraków pewnie wziął się stąd, że ja i Magda jestesmy z Krakowa, a domek znalazła Magda u znajomych z Poznania :) Podeslę wątek do Magdy, a Magda pewnie podesle fotki znajomym i zobaczymy co z tego wyniknie :) Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Lucyja napisał(a):Jestem na wątku Pako :) Kraków pewnie wziął się stąd, że ja i Magda jestesmy z Krakowa, a domek znalazła Magda u znajomych z Poznania :) Podeslę wątek do Magdy, a Magda pewnie podesle fotki znajomym i zobaczymy co z tego wyniknie :) Dzięki wielkie !!! :buzi: Quote
Becia66 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 majuska napisz jeszcze w 1-szym poście jego przypuszczalny wiek. Quote
majuska Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Gdybym wiedziała ile ma to bym napisała, ale niestety przeoczyłam temat zaglądania mu w zęby, jest raczej młody :) Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja też myślę, że on młody, no to za niego też trzymamy kciuki, przydałby się domek na wczoraj :) Quote
Roszpunka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Śliczny Pakusiu, wieczorkiem do Ciebie zaglądam, żeby dodać Ci odrobinę otuchy. Musisz wierzyć, że wymarzony domek i wspaniali ludzie są tuż tuż... Ja głęboko w to wierzę :glaszcze: Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Roszpunka, na CIEBIE jak zwykle można liczyć!! :) Dzięki, że zaglądasz do Pako i trzymasz kciuki!! :) Quote
Roszpunka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Agula99 napisał(a):Roszpunka, na CIEBIE jak zwykle można liczyć!! :) Dzięki, że zaglądasz do Pako i trzymasz kciuki!! :) Jakoś mam sentyment do Pakusiów ;) Tobie również należą się podziękowania za miłe wizyty u mojego... Pakusia. Buziaki :buzi: Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nie ma to jak wspólne wsparcie!!! :) Quote
Becia66 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Pakuś na tych zdjęciach w zbliżeniu ma taką cudną, poczciwą mordkę, że tylko całować...:loveu: Quote
Roszpunka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Agula99 napisał(a):Nie ma to jak wspólne wsparcie!!! :) A zwierzaki tylko na tym zyskują :multi: Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Becia66 napisał(a):Pakuś na tych zdjęciach w zbliżeniu ma taką cudną, poczciwą mordkę, że tylko całować...:loveu: No właśnie Beciu, jak tam samopoczucie?? kiedy przyjedziesz wycałować pysio Pakusia??? ;)a ja to utrwalę na fotkach :) Quote
Becia66 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Agula99 napisał(a):No właśnie Beciu, jak tam samopoczucie?? kiedy przyjedziesz wycałować pysio Pakusia??? ;)a ja to utrwalę na fotkach :) Agula zaczęłam właśnie jeżdzić samochodem to może i przyjadę, tylko nie wezmę żadnego psiaka na ręce ani wody nie przyniosę, ani na spacer nie pójdę.....:shake:. Mogę jedynie ci towarzyszyć ale przecież ty i tak z psami na spacer pójdziesz... Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 oj wiem wiem, nie musisz nosić wody, brać na ręce itp, ale fajnie by było jakby ktoś posiedział z resztą kiedy ja leze na spacer z innymi :) Quote
Roszpunka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Witaj Pakusiu! Zaglądam tylko na chwilkę, głaski i buziaczki przesyłam. Słodkich snów... Quote
Agula99 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Pakuś był dzisiaj na spacerku razem z Kają i Blondi, Kaja lubi się na niego rzucać od czasu do czasu i częstować zębami, ale Pakuś taki misio pysio, nic sobie z tego nie robi!! :) A no i zapomniałam dodać, że Pakuś wszystkim bardzo sie podoba, dzisiaj też bardzo podobał się państwu którzy zabrali Atosa, oby Pakuś znalazł szybko domek, bo to kochany psiak!! :) Quote
Roszpunka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Agula99 napisał(a):Pakuś był dzisiaj na spacerku razem z Kają i Blondi, Kaja lubi się na niego rzucać od czasu do czasu i częstować zębami, ale Pakuś taki misio pysio, nic sobie z tego nie robi!! :) A no i zapomniałam dodać, że Pakuś wszystkim bardzo sie podoba, dzisiaj też bardzo podobał się państwu którzy zabrali Atosa, oby Pakuś znalazł szybko domek, bo to kochany psiak!! :) Znajdzie. A jak nie znajdzie, to zrobimy wielki Zlot Czarownic i mu domek wyczarujemy ;) Quote
Agula99 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Roszpunka napisał(a):Znajdzie. A jak nie znajdzie, to zrobimy wielki Zlot Czarownic i mu domek wyczarujemy ;) Jak na razie nasze czary działają!! Oby tak dalej, no a Pakuś do domu, do domu, dooo domciuuu!!!! :) Quote
Agula99 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 No to czarujemy!! Pako do domu, Pako do domu, hokus, pokus, marokus, bum tarara buuum!! :) Quote
Recommended Posts