Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

barb napisał(a):
Ciociu Roszpunko jak miło, że Ty też zagladasz do Pakusia ? :lol: I ja będę musiala znów zajrzeć do Twoich fajniuśkich pieskow. :lol:
A u Saguni na wątku cichuteńko. :shake:

Do moich psiaków serdecznie wszystkich zapraszam :loveu:

Agula99 napisał(a):
proszę o wątek Saguni!!! Zajrzę tam!!!!!!! :)

Zajrzyj kochana... http://www.dogomania.pl/threads/211775-Bia%C5%82a-szorstkow%C5%82osa-roczna-Saga-smutnieje-w-schronisku.-WE%C5%B9-MNIE-DO-DOMKU...

Posted

Jestem na wątku Pako :)
Kraków pewnie wziął się stąd, że ja i Magda jestesmy z Krakowa, a domek znalazła Magda u znajomych z Poznania :)
Podeslę wątek do Magdy, a Magda pewnie podesle fotki znajomym i zobaczymy co z tego wyniknie :)

Posted

Lucyja napisał(a):
Jestem na wątku Pako :)
Kraków pewnie wziął się stąd, że ja i Magda jestesmy z Krakowa, a domek znalazła Magda u znajomych z Poznania :)
Podeslę wątek do Magdy, a Magda pewnie podesle fotki znajomym i zobaczymy co z tego wyniknie :)

Dzięki wielkie !!! :buzi:

Posted

Śliczny Pakusiu, wieczorkiem do Ciebie zaglądam, żeby dodać Ci odrobinę otuchy. Musisz wierzyć, że wymarzony domek i wspaniali ludzie są tuż tuż...
Ja głęboko w to wierzę :glaszcze:

Posted

Agula99 napisał(a):
Roszpunka, na CIEBIE jak zwykle można liczyć!! :) Dzięki, że zaglądasz do Pako i trzymasz kciuki!! :)

Jakoś mam sentyment do Pakusiów ;)
Tobie również należą się podziękowania za miłe wizyty u mojego... Pakusia.
Buziaki :buzi:

Posted

Becia66 napisał(a):
Pakuś na tych zdjęciach w zbliżeniu ma taką cudną, poczciwą mordkę, że tylko całować...:loveu:

No właśnie Beciu, jak tam samopoczucie?? kiedy przyjedziesz wycałować pysio Pakusia??? ;)a ja to utrwalę na fotkach :)

Posted

Agula99 napisał(a):
No właśnie Beciu, jak tam samopoczucie?? kiedy przyjedziesz wycałować pysio Pakusia??? ;)a ja to utrwalę na fotkach :)

Agula zaczęłam właśnie jeżdzić samochodem to może i przyjadę, tylko nie wezmę żadnego psiaka na ręce ani wody nie przyniosę, ani na spacer nie pójdę.....:shake:. Mogę jedynie ci towarzyszyć ale przecież ty i tak z psami na spacer pójdziesz...

Posted

Pakuś był dzisiaj na spacerku razem z Kają i Blondi, Kaja lubi się na niego rzucać od czasu do czasu i częstować zębami, ale Pakuś taki misio pysio, nic sobie z tego nie robi!! :) A no i zapomniałam dodać, że Pakuś wszystkim bardzo sie podoba, dzisiaj też bardzo podobał się państwu którzy zabrali Atosa, oby Pakuś znalazł szybko domek, bo to kochany psiak!! :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Pakuś był dzisiaj na spacerku razem z Kają i Blondi, Kaja lubi się na niego rzucać od czasu do czasu i częstować zębami, ale Pakuś taki misio pysio, nic sobie z tego nie robi!! :) A no i zapomniałam dodać, że Pakuś wszystkim bardzo sie podoba, dzisiaj też bardzo podobał się państwu którzy zabrali Atosa, oby Pakuś znalazł szybko domek, bo to kochany psiak!! :)

Znajdzie. A jak nie znajdzie, to zrobimy wielki Zlot Czarownic i mu domek wyczarujemy ;)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Znajdzie. A jak nie znajdzie, to zrobimy wielki Zlot Czarownic i mu domek wyczarujemy ;)

Jak na razie nasze czary działają!! Oby tak dalej, no a Pakuś do domu, do domu, dooo domciuuu!!!! :)