Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']Hej Pakuniu! Masz farta, że czekając na domek miłe cioteczki Cię miziają i rozpieszczają...
Ja lecę zaraz szukać psiaka, wstrętne łobuzy rzucają w niego kamieniami, chyba ma ranną łapkę :-( http://www.dogomania.pl/threads/214808-Kudlaty-Joker-bez-nadziei-na-lepsze-jutro-pilnie-potrzebny-DT!Pomocy!!!

Na razie zajrzalam do Szanti i Pako. Wszystko u nich zmierza w dobrym kierunku, aż milo czytać :lol:. Ale znalazlaś juz jakąś kolejna biedę :-(

Posted

barb napisał(a):
Na razie zajrzalam do Szanti i Pako. Wszystko u nich zmierza w dobrym kierunku, aż milo czytać :lol:. Ale znalazlaś juz jakąś kolejna biedę :-(

Tym razem nie ja ;) ale pomóc psiakowi trzeba, zanim ktoś z osiedla się nim nie "zaopiekuje" :angryy:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Tym razem nie ja ;) ale pomóc psiakowi trzeba, zanim ktoś z osiedla się nim nie "zaopiekuje" :angryy:

A nie mozna umieścić go w schronisku skoro nikt go nie moze wziąć? Nie czytalamjeszcze jego wątku ale mysle, że pies bylby tam bezpieczny. Mam nadzieję, że Ciotki z Boguchwaly nie będą zle, że to na wątku Pakusia piszemy?

Posted

Żeby nie offować za długo - świętokrzyskie jest jedynym województwem w kraju, które nie ma żadnego schroniska. Mordownia w Dyminach przeszła w ręce kieleckich organizacji ale po zamnknięciu schronu w listopadze ubiegłego roku przechodzi reorganizację i przyjmuje psiaki tylko z interwencji. W dodatku pęka w szwach...

Posted

[quote name='Roszpunka']Żeby nie offować za długo - świętokrzyskie jest jedynym województwem w kraju, które nie ma żadnego schroniska. Mordownia w Dyminach przeszła w ręce kieleckich organizacji ale po zamnknięciu schronu w listopadze ubiegłego roku przechodzi reorganizację i przyjmuje psiaki tylko z interwencji. W dodatku pęka w szwach...

Aż trudno w to uwierzyć :shake:

Posted

A jak on sie teraz sprawuje, ja poznałam go praktycznie w dniu przyjęcia do przytuliska, nic z niego nie "wyszło" przez ten czas, jakaś łobuzerka, czy uciekinierstwo??:razz:

Posted

majuska napisał(a):
Jasne, kontakt może być na mnie bez problemu :) tylko kurna milczy ten mój telefon jak zaklęty:shake:

Dopiero przed chwila zrobilam.

A przy Czokusiu dalam namiar na Becię

Posted

barb napisał(a):
Dopiero przed chwila zrobilam.

A przy Czokusiu dalam namiar na Becię

Wiem, że przed chwilą, tylko ile juz wcześniej było ogłoszeń i doopa:shake:
Kontakt czy na mnie czy na Becię jest ok :) Dzieki za ogłoszonka :loveu:

Posted

Pako u nas jeszcze nie tak długo, a to na prawdę super pies, tak ślicznie chodzi na smyczy, miły, spokojny, nie zadziorny, no pies ideał!!! Szkoda że państwo od Atosika nie chcieli spróbować z Pako, też im się bardzo podobał :)