Roszpunka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Hej Pakuniu! Masz farta, że czekając na domek miłe cioteczki Cię miziają i rozpieszczają... Ja lecę zaraz szukać psiaka, wstrętne łobuzy rzucają w niego kamieniami, chyba ma ranną łapkę :-( http://www.dogomania.pl/threads/214808-Kudlaty-Joker-bez-nadziei-na-lepsze-jutro-pilnie-potrzebny-DT!Pomocy!!! Quote
barb Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Roszpunka']Hej Pakuniu! Masz farta, że czekając na domek miłe cioteczki Cię miziają i rozpieszczają... Ja lecę zaraz szukać psiaka, wstrętne łobuzy rzucają w niego kamieniami, chyba ma ranną łapkę :-( http://www.dogomania.pl/threads/214808-Kudlaty-Joker-bez-nadziei-na-lepsze-jutro-pilnie-potrzebny-DT!Pomocy!!! Na razie zajrzalam do Szanti i Pako. Wszystko u nich zmierza w dobrym kierunku, aż milo czytać :lol:. Ale znalazlaś juz jakąś kolejna biedę :-( Quote
Roszpunka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 barb napisał(a):Na razie zajrzalam do Szanti i Pako. Wszystko u nich zmierza w dobrym kierunku, aż milo czytać :lol:. Ale znalazlaś juz jakąś kolejna biedę :-( Tym razem nie ja ;) ale pomóc psiakowi trzeba, zanim ktoś z osiedla się nim nie "zaopiekuje" :angryy: Quote
barb Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Roszpunka napisał(a):Tym razem nie ja ;) ale pomóc psiakowi trzeba, zanim ktoś z osiedla się nim nie "zaopiekuje" :angryy: A nie mozna umieścić go w schronisku skoro nikt go nie moze wziąć? Nie czytalamjeszcze jego wątku ale mysle, że pies bylby tam bezpieczny. Mam nadzieję, że Ciotki z Boguchwaly nie będą zle, że to na wątku Pakusia piszemy? Quote
Roszpunka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Żeby nie offować za długo - świętokrzyskie jest jedynym województwem w kraju, które nie ma żadnego schroniska. Mordownia w Dyminach przeszła w ręce kieleckich organizacji ale po zamnknięciu schronu w listopadze ubiegłego roku przechodzi reorganizację i przyjmuje psiaki tylko z interwencji. W dodatku pęka w szwach... Quote
barb Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Roszpunka']Żeby nie offować za długo - świętokrzyskie jest jedynym województwem w kraju, które nie ma żadnego schroniska. Mordownia w Dyminach przeszła w ręce kieleckich organizacji ale po zamnknięciu schronu w listopadze ubiegłego roku przechodzi reorganizację i przyjmuje psiaki tylko z interwencji. W dodatku pęka w szwach... Aż trudno w to uwierzyć :shake: Quote
Roszpunka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 barb napisał(a):Aż trudno w to uwierzyć :shake: Dlatego pisałam, że Pakuś ma wiele szczęścia w nieszczęściu... Quote
barb Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Roszpunka napisał(a):Dlatego pisałam, że Pakuś ma wiele szczęścia w nieszczęściu... Też tak myslę. Quote
SZPiLKA23 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1831721286 wyroznione do edycji jakby co Quote
Roszpunka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pakusiu, pokazuj się! Ktoś Cię musi w końcu zauważyć - nie sposób przejść obojętnie obok takiego sympatycznego pycholka :loveu: Quote
Becia66 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 mam ładne zdjęcia Pakulca w czerwonej chusteczce, potem wkleję. Trzeba je wykorzystać w ogłoszeniach. Quote
Agula99 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pakuniu, no gdzie ten twój domek :( Quote
barb Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Agula99 napisał(a):Pakuniu, no gdzie ten twój domek :( Jeszcze troszke cierpliwosci. Sama mi to samo zalecałaś Agulu. Quote
Florentynka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Przystojniak. Tylko go troszkę ciotki przydusiły chusteczką ;) Quote
majuska Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 A jak on sie teraz sprawuje, ja poznałam go praktycznie w dniu przyjęcia do przytuliska, nic z niego nie "wyszło" przez ten czas, jakaś łobuzerka, czy uciekinierstwo??:razz: Quote
barb Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Zrobilam mu ogloszonko na Przemyslaku. Kontakt jest na Ciebie Majusko - bo taki byl na wątku. Quote
majuska Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Jasne, kontakt może być na mnie bez problemu :) tylko kurna milczy ten mój telefon jak zaklęty:shake: Quote
barb Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 majuska napisał(a):Jasne, kontakt może być na mnie bez problemu :) tylko kurna milczy ten mój telefon jak zaklęty:shake: Dopiero przed chwila zrobilam. A przy Czokusiu dalam namiar na Becię Quote
majuska Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 barb napisał(a):Dopiero przed chwila zrobilam. A przy Czokusiu dalam namiar na Becię Wiem, że przed chwilą, tylko ile juz wcześniej było ogłoszeń i doopa:shake: Kontakt czy na mnie czy na Becię jest ok :) Dzieki za ogłoszonka :loveu: Quote
Agula99 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pako u nas jeszcze nie tak długo, a to na prawdę super pies, tak ślicznie chodzi na smyczy, miły, spokojny, nie zadziorny, no pies ideał!!! Szkoda że państwo od Atosika nie chcieli spróbować z Pako, też im się bardzo podobał :) Quote
barb Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 barb napisał(a):Zrobilam mu ogloszonko na Przemyslaku. Kontakt jest na Ciebie Majusko - bo taki byl na wątku. http://www.ogloszenia.przemysl.pl/80597 A tu wrzucilam na wątek http://www.dogomania.pl/threads/215020-Przygarnę-średniego-lub-małego-rocznego-psa.-Zagórz. Co prawda chca rocznego ale Pako raczej bardzo mlody, no nie? Quote
figa33 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Pakuniu i do Ciebie niech się szczęście uśmiechnie ... Quote
Recommended Posts