Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Zobaczycie - teraz będzie lawina adopcji. Czuję to przez skórę!

obyś kochana miała rację. I oby to była Kaja bo terroryzuje cale przytulisko. Na razie jest szansa dla Atosa, czekamy do 16.09 i będzie wiadomo.
On też zadzior do niektórych / ale tylko psów/ więc ta adopcja jak najbardziej przez nas oczekiwana.

Posted

Agula99 napisał(a):
Czy on już ma jakieś ogłoszenia???

chyba nie ma i nie ma też na co czekać bo jak go wywalili z auta to nikt go nie będzie szukał....
Wiem że Florentynka i inni jakieś pakiety ogłoszeniowe rezerwowali dla naszych psiaków ale czy to już ruszyło to nie wiem. Wszystkie ogłoszenia musimy wklejac na wątkach bo się pogubimy.

Posted

ja miałam podmienić allegro Walusia a tu internet mi padł , niedobrze ,
piszę z pracy
mam nadzieję ,że jak wrócę wieczorem to już naprawią , a jak nie to może któraś ciocia by podmieniła:cool3:

Posted

No figa, Ty jesteś jak zdrowie, ile CIę cenić trzeba ten tylko się dowie, kto CIę już poznał!!!! Cudowne allegro, miało już ponad 300 wejść!!! Łoł, Ty to masz dar kobito!!!! :) :) :)

Posted

No to trzymam kciuki, żeby allegro Pakusia też było często gęsto odwiedzane i niech ktoś już zadzwoni, bo on taki trochę nieszczęśliwy jak sam zostaje albo się go zamyka, zresztą nie ma się co dziwić, dopiero był w domku a tu wykopem pozbyli się go jak śmiecia!! Wykastrować tych ludzi i kilka innych ............................... wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

Pakuniu jeśli Cioteczka Lucya podeśle twoje fotki Państwu do Poznania zamiast Walusia, to na pewno się spodobasz!
Przecież jesteś jeszcze bardziej jamnikowaty niż Waluś.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Dobry wieczór Pakusiu! Mam nadzieję, że Ci nie dokucza dzisiejsza pogoda...

Ciociu Roszpunko jak miło, że Ty też zagladasz do Pakusia ? :lol: I ja będę musiala znów zajrzeć do Twoich fajniuśkich pieskow. :lol:
A u Saguni na wątku cichuteńko. :shake: