Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Wyszłam z domu bez telefonu, wróciłam po paru godzinach, a tu nieodebrane 2 połączenia z Pakusiowego domu. Nie musze mówić że struchlałam widząc przed oczami najgorszy scenariusz - zaginięcie, zwrot itp.
Dzwonię, a Pani cała w skowronkach że chce znów zdać relacje jaki to Pakuś cudowny i wspaniały, jaki grzeczny w domu i dzwonila żeby nam to powiedzieć i jeszcze raz podziękować za niego. Jeśli ktoś będzie w Tarnowie ma czuć się zaproszony do Pakusia. No i tyle z moich nerwów. :lol:

Edited by Becia66
  • Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pakusiu, ale ty się nam tam pięknie sprawujesz!!! Grzeczniutki widać, że ho, hoo a pamiętam jak to jeden pan mówił, że on to ma chaaarrrakkterrrrek :) oj oj, nie poznał się nam na Pakusiu, a on sama słodycz!!! :)

Posted

[quote name='Becia66']Wyszłam z domu bez telefonu, wróciłam po paru godzinach, a tu nieodebrane 2 połączenia z Pakusiowego domu. Nie musze mówić że struchlałam widząc przed oczami najgorszy scenariusz - zaginięcie, zwrot itp.
[/QUOTE]

Znam to uczucie Beciu, można na zawał zejść:evil_lol::evil_lol:

To co zmieniamy tytuł i usuwamy go z gromadki potrzebujących w pierwszym poście???

Posted

[quote name='majuska']

To co zmieniamy tytuł i usuwamy go z gromadki potrzebujących w pierwszym poście???[/QUOTE]

myślę majuska że z lekkim sercem możesz tytuł zmienić :multi:

Posted

Jak to dobrze czytać, że z pakusiowego domku dobre wieści. Ja tez zawsze mam duszę na ramieniu jak mam telefon od nowych właścicieli kolaka.
Już dwa razy musiałam pieski odbierać :(

Posted

[quote name='Agula99']Pakuś ma nowy tytuł :) też tak pomyślałam, że najwyższy czas go zmienić!! Dużo szczęścia Pakusiu!!! :)[/QUOTE]

To co ogłoszenia usuwamy też?

Posted

Miałam dzisiaj poważny telefon w sprawie Pakusia ze Śląska / Czechowice-Dziedzice/, pani bardzo załowala że już go nie ma, a z drugiej strony była szczęsliwa że nie marźnie. :lol:

Posted

[quote name='Becia66']Miałam dzisiaj poważny telefon w sprawie Pakusia ze Śląska / Czechowice-Dziedzice/, pani bardzo załowala że już go nie ma, a z drugiej strony była szczęsliwa że nie marźnie. :lol:[/QUOTE]

Beciu a nie probowalaś zaoferować Oziego ? Zamiast prawie jamnika - prawie on-ka ?

Posted

[quote name='barb']Beciu a nie probowalaś zaoferować Oziego ? Zamiast prawie jamnika - prawie on-ka ?[/QUOTE]

ależ oczywiście że próbowałam od razu , pani chodziło o Pakusia bo był podobny do jej nieżyjącego psa. Zachwalałam Ozziego jak tylko można i zaproponowałam żeby przyjechała do przytuliska go zobaczyć i zaraz wyszło że ona ze Śląska.

Posted

[quote name='Becia66']nie pytałam, pani zadzwoniła kiedy wychodzilam z zakupami z Lidla i jakoś mi to umknęło.[/QUOTE]

Szkoda, bo to zawsze dla nas wskazowka na ktorych portalach oglaszać.

Posted

[quote name='karolciasz28']Rzeczywiście jest,a przecież usuwałam. Nie wiem czemu a teraz już nie mam jak usunąć.[/QUOTE]

Trudno. Jesliby nawet ktoś zadzwonił to Ciotki zaoferują innego psiaka ;)

Posted (edited)

Nie przesadzam, pani Pakuniowa dzwoni do mnie prawie codziennie, nie może się nachwalić naszego misia jaki jest cudowny, wspanialy, że czują jakby był u nich od zawsze. Pako jest bardzo grzeczny, czuły, lubi się przytulać i slicznie bawi sie zabawkami. Jak rozmawiałam dzisiaj przez telefon, akurat wróciła z pracy córka i słyszałam tylko pisk radości z przywitania. Pako śpi z córką w łóżku, dlatego ją tak uwielbia. Zresztą wszystkich uwielbia i oni jego. Był wczoraj u weta, dostał tabletki na robaki, a w przyszlym tygodniu szczepienie na wirusówki. Poza tym miał czyszczony kamień i zachowywał się bardzo dzielnie, dostał też płyn do smarowania dziąseł i wręcz sprawia mu przyjemnośc kiedy mu smarują. Siusiaczka tez mu czymś przemywają bo był zaczerwieniony i wet coś przepisał. Pakuś ma cudowny domek. :loveu::loveu::loveu:

Edited by Becia66