Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figuś super allegro, Ty masz do tego dar!!! Te teksty chwytające za serce!! Ech...było już 25 wejść!!!! Oby ktoś zadzwonił, Pakuś musi znaleźć super domek, musi!!! Musi!!! Musi, musi, musi, musi!!!! Telefonki, dzwońcie!! Dzwońcie!!! Dzwońcie!!!! :) :) :)

Posted

To ostatni zdjęcie jest takie wzruszające, jakby Pakuś płakał z rozpaczy że został bez Funi, on ją na prawdę bardzo lubił!!! Pakuniu, nie martw się, staniemy na rzesach i domek będzie!!!!! :(

Posted

Teraz trzeba skoncentrować się na Pakusiu, uderzyć ze zdwojoną siłą!!!! No i na Kai też i na tym nowym szczeniaczku, on też cały czarniutenki! Ostatnio mamy coś szczęście do czarnulków! Ciągle nie wiem jak tam sunia, czy pozwoli do siebie podejść??? Na Magdę szczerzyła zęby i jakby szykowała się do gryzienia....o jeju, mam nadzieję, że będzie dobrze!!!!

Posted

barb napisał(a):
Tak skoncentrujemy sie. Odświeżylam Pakusiowi ogłoszenie na Przemyślaku.

Jest na drugim miejscu w zwierzętach do adopcji. Na pierwszym kotki dodane przez Karolciasz28. ;)

Na Jaroslawiaku czeka na weryfikację.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Pakuniu, zaglądam z nadzieją... Teraz Cioteczki się za Ciebie wezmą i do domku wyślą ekspresem :)

Jak będziesz widziała gdzieś ten pędzący ekspres, to go zatrzymaj ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Dzięki barb, przydałoby się jeszcze na Tablicy, bo coś ostatnio na niej ludzie znajdowali nasze psy, kto robi ogłoszenia na TABLICY???

Pako jest na tablicy i Kaja - Majuska im porobila ogloszenia. Chyba, że jeszcze po jednym tam dorobić ?

Posted

barb napisał(a):
Pako jest na tablicy i Kaja - Majuska im porobila ogloszenia. Chyba, że jeszcze po jednym tam dorobić ?

Zrobilam na tablicy ale aktywować musi chyba Majuska ? Bo dalam tam jej mail?

Posted

Super dziewczyny, teraz się musimy zebrać w sobie, jutro będę w przytułku może uda mi się zrobić jakieś fajne foty dwóm nowym bidom, bo sunia to...ech, to będzie ciężko, nie wiem jak to ogarnąć!!!

Posted

Agula99 napisał(a):
Super dziewczyny, teraz się musimy zebrać w sobie, jutro będę w przytułku może uda mi się zrobić jakieś fajne foty dwóm nowym bidom, bo sunia to...ech, to będzie ciężko, nie wiem jak to ogarnąć!!!

Spoko Agula, pomalutku, po kolei.

Mialam szczery zamiar robić dziś ogłoszenia ale moj komputer (internet) chodzi jak ślimak.

A Ty juz widzialaś te sunię czy dopiero jutro pierwszy raz będziesz widzieć?

Posted

dobiłam się do ciebie Pakuniu , nie wiadomo dlaczego dziś dogo tak działa , bo jak zwykle nikt nie raczył powiadomić o zmianach
kochana psinko , pewnie już śpisz o tej porze...