figa33 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 kawał psa , fajna jest i wcale nie wygląda na takiego strachula:lol: Quote
Roszpunka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Zaglądam do Pakusia i widzę, że ma śliczną, dużą przyjaciółkę:loveu: Ale to domku najbardziej chłopaczkowi potrzeba... Nieustająco trzymam kciuki :) Quote
Agula99 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ponieważ Sonia nie ma na razie wątku, więc napiszę u Pakusia, że postęp jest wielki, dziś już tuliła się do mnie i kazała się głaskać kilka razy, ale wtedy kiedy ona chce. Patrzyła z utęsknieniem jak poszłam z Kają i Pako na spacerek. Mam nadzieję, że się wkrótce da przekonać i też pójdzie na spacerek. Ogonek już coraz wyżej, już biega, gania się z Pakusiem, choć czasem warknie na niego, ale ani razy nie słyszałam żeby zaszczekała....hmmm, może kiedyś zaszczeka :) Quote
barb Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Sonia jest bardzo ładna. Jeszcze troszke i będziemy ja też oglaszać. Quote
Agula99 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 barb napisał(a):Sonia jest bardzo ładna. Jeszcze troszke i będziemy ja też oglaszać. taak trooooszkę, troooszkę, czyli jeszcze trochę to potrwa, oj potrwa!!! Quote
Agula99 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Zapraszam na wątek Soni!! :) http://www.dogomania.pl/threads/218746-Sonia-%C5%9Bliczna-czarnulka-po-przej%C5%9Bciach-odebrana-zwyrodnia%C5%82emu-w%C5%82a%C5%9Bcicielowi?p=18117107#post18117107 Quote
barb Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Agula99']Zapraszam na wątek Soni!! :) http://www.dogomania.pl/threads/218746-Sonia-%C5%9Bliczna-czarnulka-po-przej%C5%9Bciach-odebrana-zwyrodnia%C5%82emu-w%C5%82a%C5%9Bcicielowi?p=18117107#post18117107 Agula całkiem samodzielnie zakładasz te wątki ? ;) Bo bardzo fajnie Ci to wychodzi.:lol: Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/3177/ Ogłoszenie Pako na Dogomanii - telefon na Majuskę, ale mail musiałam dać swój bo nie chciało sie inaczej zapisać. W razie zainteresowania Pakusiem - przekieruję. Quote
majuska Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 barb nie dawajcie na mnie telefonu, bo ja teraz często nie mogę odebrać, a dzwoni do mnie sporo jakiś reklam, sprzedawców, banków itp. i ja po prostu nie oddzwaniam bo bym ześwirowała Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='majuska']barb nie dawajcie na mnie telefonu, bo ja teraz często nie mogę odebrać, a dzwoni do mnie sporo jakiś reklam, sprzedawców, banków itp. i ja po prostu nie oddzwaniam bo bym ześwirowała[/QUOTE] Chętnie bym zmienila, ale niestety tam nie ma mozliwosci edycji ani usunięcia. Chyba, ze cos wiesz jak to zrobić. Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='majuska']barb nie dawajcie na mnie telefonu, bo ja teraz często nie mogę odebrać, a dzwoni do mnie sporo jakiś reklam, sprzedawców, banków itp. i ja po prostu nie oddzwaniam bo bym ześwirowała To wyjaśnia ciszę w sprawie Pako bo jego wszystkie ogloszenia są wyłącznie na Ciebie. :shake: Ustalcie na kogo dawać kontakt do tego czasu się wstrzymam z oglaszaniem.:razz: Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja myślałam, że Pako na Becie jest!!!Daj na Becią, bo jak na razie przepełnienia nie ma, a ona najprędzej odbierze!!! Kurcze z tym Pakusiem!! Becia, zgadzasz się, żeby Pakuś był na Ciebie?? A jak zrobiłaś na majuskę, to trudno, może kiedyś odbierze i to będzie to?? Kto to wie!!! :) Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agula99']Ja myślałam, że Pako na Becie jest!!!Daj na Becią, bo jak na razie przepełnienia nie ma, a ona najprędzej odbierze!!! Kurcze z tym Pakusiem!! Becia, zgadzasz się, żeby Pakuś był na Ciebie?? A jak zrobiłaś na majuskę, to trudno, może kiedyś odbierze i to będzie to?? Kto to wie!!! :) Zrobilam tak jak byly robione do tej pory i nikt wcześniej nie protestowal. 26 listopada 2011 Majuska aktywowala ogloszenie na tablicy, gdzie tez byl kontakt na nia i nie wnosila zastrzeżeń. Po to za każdym razem wklejam linki, żeby sprawdzić. Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Barb!!! Nikt nie ma nic do Ciebie!!! Nie o to chodzi, ja tylko odpisałam że cały czas nie siedzimy na dogo, bo czasami musisz zrobić coś innego, ale nie że nie doceniamy Twoją pracę!!!! No weź przestań!!! Jesteśmy bardzo wdzięczne że pomagasz!!! Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='barb']Zrobilam tak jak byly robione do tej pory i nikt wcześniej nie protestowal. 26 listopada 2011 Majuska aktywowala ogloszenie na tablicy, gdzie tez byl kontakt na nia i nie wnosila zastrzeżeń. Po to za każdym razem wklejam linki, żeby sprawdzić. Barb, nie protestujemy i szanujemy Twoją pracę!! Dałaś na majuskę, to dałaś, nikt nie ma do Ciebie za to pretensji, a majuska teraz czym innym zajęta, więc telefonów nie odbiera, ale przecież jak wie już że na nią, to może odebrać. Trochę nie rozumiem Twojego wzburzenia.... Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Wzburzenia żadnego nie ma lubię po prostu jasne sytuacje. To na kogo kontakt ma być na przyszlość? Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='barb'] Wzburzenia żadnego nie ma lubię po prostu jasne sytuacje.[/QUOTE] Barb, wszystkie Twoje ogłoszenia są super, extra, wszystko jest OK!!!! Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Agula, na Jaroslawiaku i przygarnijzwierzaka zmieniłam kontakt na Ciebie. Na Przemyslaku usunęlam i dalam na nowo - tam nie ma możliwości edycji - kontakt tez na ciebie. Na Dogomanii nie umiem wyedytować ani usunąć - nie ma takiej opcji. Ale poprzednie to juz nie moje dzielo a wszędzie jest kontakt na Majuskę. :cool3: http://www.jaroslawiak.pl/Pako-prawie-jamnik-szuka-domu.,ann8473.html www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Pako-prawie-jamnik-szuka-domu-id28639.html http://przemyslak.pl/89284 Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ok, tam gdzie zmieniłaś to zmieniłaś, gdzie jest na majuskę to jest!!! Szafa gra :) Zycie toczy się dalej!! :) Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Zaglądnijcie na stronkę i nakarmcie psiaka: www.karmimypsiaki.pl Quote
Gapka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Tak sobie cichutko myślę,że Pakuś to by miał super domek u Maldinki od Łatka.Tak mi się marzy tylko :) Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Gapka']Tak sobie cichutko myślę,że Pakuś to by miał super domek u Maldinki od Łatka.Tak mi się marzy tylko :)[/QUOTE] O świetny pomysł!!!! :) to kto zna Meldinkę i ją zaprosi na nasz wątek??? ;) Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 To ja już nie wiem kto, ale chyba i Becia i Majuska ją znają! Tylko czy ona by chciała??? oto pytanie ;) Quote
Becia66 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agula99']To ja już nie wiem kto, ale chyba i Becia i Majuska ją znają! Tylko czy ona by chciała??? oto pytanie ;)[/QUOTE] Już była propozycja z naszej strony po śmierci Łatka ale Maldinka mówiła że za wcześnie i że śledzi nasze wątki. Sami muszą dojrzeć do adopcji kolejnego psa, niezależnie od tego skąd on będzie. Quote
Recommended Posts