Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ Sonia nie ma na razie wątku, więc napiszę u Pakusia, że postęp jest wielki, dziś już tuliła się do mnie i kazała się głaskać kilka razy, ale wtedy kiedy ona chce. Patrzyła z utęsknieniem jak poszłam z Kają i Pako na spacerek. Mam nadzieję, że się wkrótce da przekonać i też pójdzie na spacerek. Ogonek już coraz wyżej, już biega, gania się z Pakusiem, choć czasem warknie na niego, ale ani razy nie słyszałam żeby zaszczekała....hmmm, może kiedyś zaszczeka :)

Posted

barb nie dawajcie na mnie telefonu, bo ja teraz często nie mogę odebrać, a dzwoni do mnie sporo jakiś reklam, sprzedawców, banków itp. i ja po prostu nie oddzwaniam bo bym ześwirowała

Posted

[quote name='majuska']barb nie dawajcie na mnie telefonu, bo ja teraz często nie mogę odebrać, a dzwoni do mnie sporo jakiś reklam, sprzedawców, banków itp. i ja po prostu nie oddzwaniam bo bym ześwirowała[/QUOTE]

Chętnie bym zmienila, ale niestety tam nie ma mozliwosci edycji ani usunięcia.
Chyba, ze cos wiesz jak to zrobić.

Posted

[quote name='majuska']barb nie dawajcie na mnie telefonu, bo ja teraz często nie mogę odebrać, a dzwoni do mnie sporo jakiś reklam, sprzedawców, banków itp. i ja po prostu nie oddzwaniam bo bym ześwirowała

To wyjaśnia ciszę w sprawie Pako bo jego wszystkie ogloszenia są wyłącznie na Ciebie. :shake:

Ustalcie na kogo dawać kontakt do tego czasu się wstrzymam z oglaszaniem.:razz:

Posted

Ja myślałam, że Pako na Becie jest!!!Daj na Becią, bo jak na razie przepełnienia nie ma, a ona najprędzej odbierze!!! Kurcze z tym Pakusiem!! Becia, zgadzasz się, żeby Pakuś był na Ciebie?? A jak zrobiłaś na majuskę, to trudno, może kiedyś odbierze i to będzie to?? Kto to wie!!! :)

Posted

[quote name='Agula99']Ja myślałam, że Pako na Becie jest!!!Daj na Becią, bo jak na razie przepełnienia nie ma, a ona najprędzej odbierze!!! Kurcze z tym Pakusiem!! Becia, zgadzasz się, żeby Pakuś był na Ciebie?? A jak zrobiłaś na majuskę, to trudno, może kiedyś odbierze i to będzie to?? Kto to wie!!! :)

Zrobilam tak jak byly robione do tej pory i nikt wcześniej nie protestowal.
26 listopada 2011 Majuska aktywowala ogloszenie na tablicy, gdzie tez byl kontakt na nia i nie wnosila zastrzeżeń.

Po to za każdym razem wklejam linki, żeby sprawdzić.

Posted

Barb!!! Nikt nie ma nic do Ciebie!!! Nie o to chodzi, ja tylko odpisałam że cały czas nie siedzimy na dogo, bo czasami musisz zrobić coś innego, ale nie że nie doceniamy Twoją pracę!!!! No weź przestań!!! Jesteśmy bardzo wdzięczne że pomagasz!!!

Posted

[quote name='barb']Zrobilam tak jak byly robione do tej pory i nikt wcześniej nie protestowal.
26 listopada 2011 Majuska aktywowala ogloszenie na tablicy, gdzie tez byl kontakt na nia i nie wnosila zastrzeżeń.

Po to za każdym razem wklejam linki, żeby sprawdzić.

Barb, nie protestujemy i szanujemy Twoją pracę!! Dałaś na majuskę, to dałaś, nikt nie ma do Ciebie za to pretensji, a majuska teraz czym innym zajęta, więc telefonów nie odbiera, ale przecież jak wie już że na nią, to może odebrać. Trochę nie rozumiem Twojego wzburzenia....

Posted

Agula, na Jaroslawiaku i przygarnijzwierzaka zmieniłam kontakt na Ciebie. Na Przemyslaku usunęlam i dalam na nowo - tam nie ma możliwości edycji - kontakt tez na ciebie. Na Dogomanii nie umiem wyedytować ani usunąć - nie ma takiej opcji.

Ale poprzednie to juz nie moje dzielo a wszędzie jest kontakt na Majuskę. :cool3:

http://www.jaroslawiak.pl/Pako-prawie-jamnik-szuka-domu.,ann8473.html
www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Pako-prawie-jamnik-szuka-domu-id28639.html
http://przemyslak.pl/89284

Posted

[quote name='Gapka']Tak sobie cichutko myślę,że Pakuś to by miał super domek u Maldinki od Łatka.Tak mi się marzy tylko :)[/QUOTE]
O świetny pomysł!!!! :) to kto zna Meldinkę i ją zaprosi na nasz wątek??? ;)

Posted

[quote name='Agula99']To ja już nie wiem kto, ale chyba i Becia i Majuska ją znają! Tylko czy ona by chciała??? oto pytanie ;)[/QUOTE]

Już była propozycja z naszej strony po śmierci Łatka ale Maldinka mówiła że za wcześnie i że śledzi nasze wątki. Sami muszą dojrzeć do adopcji kolejnego psa, niezależnie od tego skąd on będzie.