Andzike Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 zerduszko napisał(a):Nooooo.... bo to nie Ty musisz je nosić :lol: Biedny pies, ziomki na dzielni będą się śmiać z niego :( Szagi jest ponad to! Żadne ziomki nie będą się z niego nabijać, bo będą miały ze mną do czynienia!:mad: Z niego to się już zrobił niesamowity cukiereczek:loveu: jak się do niego pieszczotliwie mówi, to mało mu doopinka nie odpadnie z radości i tańczy na tych swoich chudych łapkach.... eeeeeh, nie lubie tymczasowiczów :shake::shake::shake: Nie wiem skąd - pewnie z FB, bo tylko tam maly zaistniał, ale mam pierwsze mailowe zapytanie - nic konkretnego, nie wiem nawet skąd (a przecież musi być z Warszawy..:cool3: ) ale to zawsze dobry znak, prawda? :roll: Quote
mshume Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Rozeszło się pocztą pantoflową, ze masz takiego przystojniaka :) Ja tam lubię takie dłuższe uszka ;) Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 mshume napisał(a):Rozeszło się pocztą pantoflową, ze masz takiego przystojniaka :) Ja tam lubię takie dłuższe uszka ;) ale jakby takie fantazje dotyczyły Twojej ukochanej rasy to byś już tak nie była zachwycona co? :diabloti: a róbcie sobie co tam chcecie - nie lubię, nie lubię :lol: wolno mi :lol: Quote
jambi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 mi też sie nie bardzo... jak sznupek to sznupek - po sznupiemu, a nie tak połowicznie ;) Quote
mshume Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Też prawda ;) Ale żebyś zobaczyła jak niektórzy bolonczyki strzygą, to Szaguś ma tylko małą fantazję od wzorca strzyżenia sznupkowego :evil_lol: Pocieszne ma te uszka teraz :pmalawaszka napisał(a):ale jakby takie fantazje dotyczyły Twojej ukochanej rasy to byś już tak nie była zachwycona co? :diabloti: a róbcie sobie co tam chcecie - nie lubię, nie lubię :lol: wolno mi :lol: Quote
zerduszko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 mshume napisał(a):Też prawda ;) Ale żebyś zobaczyła jak niektórzy bolonczyki strzygą, to Szaguś ma tylko małą fantazję od wzorca strzyżenia sznupkowego :evil_lol: Pocieszne ma te uszka teraz :p Ale wiesz... dogomaniacy powinni nieco edukować tych niektórych ;) Podług mnie to on ma sporą fantazję, znaczy całkiem odwrotnie. Nic nie pozostaje tylko czekać na foty ;) Quote
Igam Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 melduje się u Szagiego i także czekam na fotki :) Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jasza napisał(a):Coście się tak uwzięły? ;-) tam zaraz uwzięły :lol: wyrażamy opinię nt frędzli na sznaucerkowych uszach i ogonie :errrr: Quote
Andzike Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 malawaszka napisał(a):tam zaraz uwzięły :lol: wyrażamy opinię nt frędzli na sznaucerkowych uszach i ogonie :errrr: Te frędzle na uszach i ogonie to jego największy atut :D Quote
Jasza Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Andzike napisał(a):Te frędzle na uszach i ogonie to jego największy atut :D I wielkie moce przerobowe w zakresie przemiany materii...:diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Andzike napisał(a):Te frędzle na uszach i ogonie to jego największy atut :D Andzike igrasz z ogniem :evil_lol: napiszcie kiedy będą zdjęcia - nie będę oglądać :roflt: hahahaha :scared: Quote
Andzike Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Malawaszka, poza oczywiście cudownym charakterem i pięknymi czarnymi oczkami wpatrzonymi we mnie z uwielbieniem ;) Zdjęcia późnym wieczorem :) Quote
jostel5 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 malawaszka napisał(a): napiszcie kiedy będą zdjęcia - nie będę oglądać :roflt: hahahaha :scared: Eeeee.....dobrze będzie!I rasowo....![SIZE="1"]Za jakiś czas...:evil_lol: Sierściucha nie ręka-odrośnie!:) A kiedy już odrośnie,to -dla równowagi-nie będzie jej na uszkach!Fakt jest jednak faktem,że maluch zabawnie wygląda z tymi "wicherkami"....:) Andzike wie,co robi,o czym się przekonałam,kiedy mi Sarę wystrzygła "na glacę"!:) A też miałam na początku wątpliwości.:oops: Quote
jambi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jasza napisał(a):Coście się tak uwzięły? ;-) heh, trzeba było je zobaczyć jak skomentowały moje własne, prywatne psy :megagrin: Quote
zerduszko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 jambi napisał(a):heh, trzeba było je zobaczyć jak skomentowały moje własne, prywatne psy :megagrin: My jako fanki sznaucerowej urody i charakterku :diabloti: nie ustępujemy na krok naszym milusińskim i tak łatwo nie odpuszczamy, a przepuścić nie możemy nikomu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 jambi napisał(a):heh, trzeba było je zobaczyć jak skomentowały moje własne, prywatne psy :megagrin: ale że kto?????? znowu coś przegapiłam :cry: Quote
jambi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 malawaszka napisał(a):ale że kto?????? znowu coś przegapiłam :cry: no Ty i zerduszko :grins: Quote
wilczy zew Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Też jestem przeciwna frędzlą na uszach i ogonie :mad: Quote
Florentynka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 No i coście narobiły? Teraz nie będzie żadnych zdjęć, bo Andzike się wystraszy linczu za frędzle... Quote
Andzike Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Nie będzie zdjęć, bo Szagi ogląda z Andzike mecz i prosił, żeby mu nie przeszkadzać ;) Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Florentynka napisał(a):No i coście narobiły? Teraz nie będzie żadnych zdjęć, bo Andzike się wystraszy linczu za frędzle... haaa lincz lincz za frędzle!!!!!!:gent: Quote
Florentynka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 No bo nie widziały, a wybrzydzają...same sobie latajcie bez frędzli! Kobieta się stara, wypłosza ciągnie na narożnik, ścianę ma obsikaną, listwa jej gnije, a tu żadnego wsparcia, tylko zrzędzenie o frędzlach. :) Quote
jostel5 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Florentynka napisał(a):No bo nie widziały, a wybrzydzają...same sobie latajcie bez frędzli! Kobieta się stara, wypłosza ciągnie na narożnik, ścianę ma obsikaną, listwa jej gnije, a tu żadnego wsparcia, tylko zrzędzenie o frędzlach. :) O! Święte słowa!:) Quote
Recommended Posts