Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Nooooo.... bo to nie Ty musisz je nosić :lol: Biedny pies, ziomki na dzielni będą się śmiać z niego :(

Szagi jest ponad to! Żadne ziomki nie będą się z niego nabijać, bo będą miały ze mną do czynienia!:mad:
Z niego to się już zrobił niesamowity cukiereczek:loveu: jak się do niego pieszczotliwie mówi, to mało mu doopinka nie odpadnie z radości i tańczy na tych swoich chudych łapkach....
eeeeeh, nie lubie tymczasowiczów :shake::shake::shake:

Nie wiem skąd - pewnie z FB, bo tylko tam maly zaistniał, ale mam pierwsze mailowe zapytanie - nic konkretnego, nie wiem nawet skąd (a przecież musi być z Warszawy..:cool3: ) ale to zawsze dobry znak, prawda? :roll:

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mshume napisał(a):
Rozeszło się pocztą pantoflową, ze masz takiego przystojniaka :) Ja tam lubię takie dłuższe uszka ;)

ale jakby takie fantazje dotyczyły Twojej ukochanej rasy to byś już tak nie była zachwycona co? :diabloti:

a róbcie sobie co tam chcecie - nie lubię, nie lubię :lol: wolno mi :lol:

Posted

Też prawda ;) Ale żebyś zobaczyła jak niektórzy bolonczyki strzygą, to Szaguś ma tylko małą fantazję od wzorca strzyżenia sznupkowego :evil_lol: Pocieszne ma te uszka teraz :p

malawaszka napisał(a):
ale jakby takie fantazje dotyczyły Twojej ukochanej rasy to byś już tak nie była zachwycona co? :diabloti:

a róbcie sobie co tam chcecie - nie lubię, nie lubię :lol: wolno mi :lol:

Posted

mshume napisał(a):
Też prawda ;) Ale żebyś zobaczyła jak niektórzy bolonczyki strzygą, to Szaguś ma tylko małą fantazję od wzorca strzyżenia sznupkowego :evil_lol: Pocieszne ma te uszka teraz :p

Ale wiesz... dogomaniacy powinni nieco edukować tych niektórych ;) Podług mnie to on ma sporą fantazję, znaczy całkiem odwrotnie. Nic nie pozostaje tylko czekać na foty ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
tam zaraz uwzięły :lol: wyrażamy opinię nt frędzli na sznaucerkowych uszach i ogonie :errrr:

Te frędzle na uszach i ogonie to jego największy atut :D

Posted

Andzike napisał(a):
Te frędzle na uszach i ogonie to jego największy atut :D

I wielkie moce przerobowe w zakresie przemiany materii...:diabloti::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):

napiszcie kiedy będą zdjęcia - nie będę oglądać :roflt: hahahaha :scared:

Eeeee.....dobrze będzie!I rasowo....![SIZE="1"]Za jakiś czas...:evil_lol: Sierściucha nie ręka-odrośnie!:) A kiedy już odrośnie,to -dla równowagi-nie będzie jej na uszkach!Fakt jest jednak faktem,że maluch zabawnie wygląda z tymi "wicherkami"....:)

Andzike wie,co robi,o czym się przekonałam,kiedy mi Sarę wystrzygła "na glacę"!:)
A też miałam na początku wątpliwości.:oops:

Posted

jambi napisał(a):
heh, trzeba było je zobaczyć jak skomentowały moje własne, prywatne psy :megagrin:

My jako fanki sznaucerowej urody i charakterku :diabloti: nie ustępujemy na krok naszym milusińskim i tak łatwo nie odpuszczamy, a przepuścić nie możemy nikomu :evil_lol:

Posted

No bo nie widziały, a wybrzydzają...same sobie latajcie bez frędzli! Kobieta się stara, wypłosza ciągnie na narożnik, ścianę ma obsikaną, listwa jej gnije, a tu żadnego wsparcia, tylko zrzędzenie o frędzlach. :)

Posted

Florentynka napisał(a):
No bo nie widziały, a wybrzydzają...same sobie latajcie bez frędzli! Kobieta się stara, wypłosza ciągnie na narożnik, ścianę ma obsikaną, listwa jej gnije, a tu żadnego wsparcia, tylko zrzędzenie o frędzlach. :)

O!

Święte słowa!:)