Agnieszka Co. Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No suuuper, że mogłam go znowu zobaczyć! Ogromna zmiana w porównaniu do zdjęć z okresu świąt (str 10 tego tematu). Jest taki zadowolony:). Kawał dobrej roboty. Quote
Anashar Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Zdjęcia i tak nie oddają jego szczęścia :) Quote
Asior Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Jagienka napisał(a):wyjątkowo, musze przyznać racje Asior :eviltong: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: noo wieeeeszzz..jestem OBURZONA!!!!! wyjątkowo???? a czyż ja nie mam ZAWSZE racji???? Quote
kiwi Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Anashar, przyprowadz prosze cie pompona na 21 30 na pilsudskiego dobra? :) ja tam przyjde bezposrednio z telewizji Quote
Anashar Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Będziemy nawet wcześniej, jeśli wszystko dobrze pójdzie :) Quote
kiwi Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Anashar, pzrepraszam cie, dziekiz a pomoc,a le okazalo sie ze p Romie nei za bardzo pasuje taka godzina i p Zosia wczesniej zaprowadzi Pompona i odwiezie z powrotem, wiec Twoja pomoc nie bedzie potrzebna :) za to w sobote sie przyda Quote
Anashar Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ok, nie ma sprawy. Ale mi dzisiaj cały dzień pasował, więc wcześniej też bym mógł ;) Quote
Agnieszka Co. Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pompon na Waszą cześć zmieni imię na KRAKERS! Quote
AniaB Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 o jak miło!! chociaż pompon tez fajnie - bo on taki właśnie pomponowaty:lol: Quote
Jola_K Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agnieszka Co. napisał(a):Pompon na Waszą cześć zmieni imię na KRAKERS! fajnie :loveu: jak bylam u was z wizyta to juz wtedy Asia i Filip, zastanawiali sie nad nowym imieniem, cieszyli sie bardzo, ze piesek z wami zamieszka nowy piesek - nowe imie :p Quote
Agnieszka Co. Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Jola - szczęśliwej podróży! Po powrocie zapraszamy na herbatkę. Quote
Jola_K Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agnieszka Co. napisał(a):Jola - szczęśliwej podróży! Po powrocie zapraszamy na herbatkę. dzieki Aga :loveu: do zobaczenia pozdrawiam wiadomosc dla Pompona/Krakersa: wracaj do zdrowia kochany! Quote
kiwi Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 wiesci po wizycie sa zaskakujaco dobre! pompon/ krakers :) zaczyna uzywac łapy!! przeciagajac sie wyprostowywuje ja, siada na prosto, zgina, probuje chodzic! Pan doktor jest dobrej mysli :sweetCyb: Wogole nie widział wskazan do amputacji i jak widac wyglada na to ze zupelnie słusznie :) 10 dni od zabiegu trzeba wyjac szwy, choc pompon rozrabiak juz sobie jeden wyjal sam ;) Agnieszka,ale bedzeicie miec super psiaka :loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cieszę się bardzo, że tak dobrze to wygląda. Nie możemy się już na niego doczekać. Dzieciaki codziennie odliczają do soboty. Quote
Anashar Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 No to sobota już jutro :) kiwi - dzięki za dobre nowiny, oby takich więcej :) Quote
Jagienka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Sobota już jutro, ale jak sie będą godziny dłużyć... o ho ho... :eviltong: super wieści!!! :loveu: Quote
kiwi Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 jutro Pompona zawozi AniaB i Anashar, dziekuje Wam za pomoc,bo ja nie dam rady jechac.. przyjade rano was wyprawic w droge :) Quote
AniaB Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 a pani roma juz powiadomiona o nalocie? bo to jakos tak super rano miało być co prawda anashar troche mi tu marudzi:diabloti: ale tylko troche dla sprawy da sie pokroic:lol: kiwi daj znak jak juz bedą konkrety chyba ze konkrety to to co ustaliłyśmy dziś telefonicznie - czyli 7.30? i gdzie, bo ja nawet nie wiem jak na tego biernackiego dojechac i który to jest numer.. Quote
Anashar Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Aniu jak dojedziesz pod Radio Kraków to na Biernackiego już Ci wytłumacze jak trafić :) Oj ja biedny, nigdy się chyba nie wyśpie :lol: Quote
Agnieszka Co. Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Anashar napisał(a):Oj ja biedny, nigdy się chyba nie wyśpie :lol: Będzie Ci to zapisane w ^ :lol: Czyli mam się Was spodziewać ok 10? Quote
black sheep Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Jak super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kiwi Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 napisze jeszcze dokladnie kiedy mozna sie spodziewac, Agnieszko gdybys mogla napisac mi na pw adres, a ja dam Wasz nr telefonu Ani coby sie mogla kontaktowac w razie zgubienia sie :) Anashar, zaopatrz sie w aparat bo moim marzeniem bylo zawiezienie Pompona do domu ale mi padlo ze nie moge jechac, wiec bede chciec mase fotek :loveu: a! i pamietaj o naładowanych bateriach :) No i troche mniej fajna rzecz i trudna do zniesienia zwlaszcza dla mnie - po zakonczeniu misji Pompon i Cypisek, biore przymusowy, urlop do marca :cry: Quote
AniaB Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 kiwi, telefon od agnieszki juz otrzymałam.. moze sie nie zgubimy - mam mape i jedziemy w dzien - a to juz połowa sukcesu:evil_lol: anashar - ja wiem, gdzie jest radio kraków, ale czy ja mam skrecić w Kazimierza wielkiego? umówimy sie jeszcze jak kiwi powie co i jak ma być jutro Quote
kiwi Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 masz skrecic w kazimierza wielkiego :) aktualna pora tak jak sie umawialismy, 7 30, ja tez bede wyprawic was w droge:) Quote
Recommended Posts