Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje Jolu i witam serdecznie Pani Agnieszko :)
to ja jestem Dominika, od początku wiedziałam ze Wasz dom to Ten Dom :)
juz sie nie moge doczekac, kiedy Pompon bedzie mogł jechac do swojego domu:)
A pozdrowienia dla Pani Romy rzecz jasne przeslę :)

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Agnieszko wszyscy wolontariusze ,którzy znaja Pompona i jego los nie był i nie jest objetny bardzo Pani dziękujemy za domek i ciepełko ,które juz w tej chwili mu oferujecie.Każda tak cudowna osoba ,która mimo kalectwa zwierzaka oferuje mu domek i opiekę pomaga też nam bo dzięki temu mobilizuje nas do dalszego działania wiedząc ,że ten świat jednak nie jest tak okrutny .

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Pani Agnieszko wszyscy wolontariusze ,którzy znaja Pompona i jego los nie był i nie jest objetny bardzo Pani dziękujemy za domek i ciepełko ,które juz w tej chwili mu oferujecie.Każda tak cudowna osoba ,która mimo kalectwa zwierzaka oferuje mu domek i opiekę pomaga też nam bo dzięki temu mobilizuje nas do dalszego działania wiedząc ,że ten świat jednak nie jest tak okrutny .

Jestem wzruszona, że mój schroniskowy podopieczny będzie miał TEN dom, ten najlepszy :loveu: Pani Agnieszko nie wątpie, że zajmie się Pani nim najlepiej i wynagrodzi te chwile poniewierki. :Rose:

Posted

Anashnar, Paulus czy nadal mozecie odebrac Pompona? dam wam znac dokladnie o ktorej,ale zapewne ok 13,
.Ania. ma bardzo chora pigwe i nie da rady...

Posted

Dziękuję bardzo za powitanie na forum i dobre zaopiniowanie przez Jolę.
Mam nadzieję, że nie zawiodę ani Was, ani Pompona.

Ciągle myślę o jutrzejszym dniu i żałuję, że z powodu odległości nie mogę się włączyć "do akcji".

Posted

Pompon bedzie operowany przez doskonałego doktora, a z akcja jako wspolnymi siłami sobie poradzimy :)
Anashar, moze byc 14, ja zawiadomie doktora ze tak bedzie odbior.
jak Paulus nie da rady cie podwiezc to zadzwon po taksi, popros o takie ktore zgodzi sie wiezc psa, najlepiej zebys mial jakies przescieradlo, bo wtedy chetniej zabieraja. i koniecznie wez paragonik
no i z reguly na takie taksi sie czeka kilkanasie minut.w razie problemow zadzwon do mnie 0 504 783 417, moj telefon juz ze mna

Posted

agnieszko, nie martw sie o uczestnictwo w akcji

tutaj tyle osób chciało pomagać pomponowi, ze o mało wszyscy sie nie zadeptaliśmy,tak sie pchaliśmy:lol: :evil_lol:

ty tam juz szykuj pysznosci jedzeniowe, gotuj kurczaczka z marchewką, ściel mieciutki kocyk i nic sie nie martw:loveu:

Posted

tzreba ale ja ppowinnam dac rade podskoczyc jak anashhnar bedzie, tylko nie wiem o ktorej dokladnie pompon wyjdzie a musze wracac na 14 40, wiec powiem wszystko doktorowi. tam sa dane afn juz w komputerze wiec nie ma problemu :)

Posted

tak tak na stare dane nie mozna bylo brac faktury bo nie bylo fundacji, wszytskie brane przez nas faktury byly na dane fundacji, i sa w komputerze - to tak na przyszłosc
Pan Doktor zawsze mowi ze ktos miał natchnienie wymyslajac nazwe dla tej fundacji ;)

Posted

Mam przyjemność poinformować Was, że Pomponik przeszedł pomyślnie operacje, i przy pomocy właścicieli może zacząć chodzić na tą nóżkę! :)Potrzebuje poprostu rehabilitacji. Nóżka pod względem fizycznym niczym nie różni się od tej drugiej :)

Co prawda pokazał dzisiaj wszystkim ząbki i próbował gryźć. Przed zabiegiem, po nim, i nawet jak wyciągaliśmy go z auta do domku tymczasowego ;) Jest jeszcze słabiutki i wystraszony ale jak tylko ktoś przestawał go głaskać podczołgiwał się i trącał łapką chcąc jeszcze :)

Zdjęcia ma Paulus, mam nadzieję, że niebawem wrzuci :)

Posted

A żebyście widzieli jaką Pomponik ma teraz sierść. Mięciutka i błyszcząca :) Przeciwieństwo tego co było w schronisku. Naprawdę jest pięknym i kochanym pieskiem :) Dobrze, że trafi do tak wspaniałego domu :)