Agnieszka Co. Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 wtatara napisał(a):Dziękuję za dom podarowany pieskowi Cała przyjemność po mojej stronie :lol: Quote
kiwi Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Agnieszka, jak ci idzie lektura metamorfoz? :D Quote
Agnieszka Co. Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 kiwi napisał(a):Agnieszka, jak ci idzie lektura metamorfoz? :D Jest super. Dozuję sobie tę przyjemność po kilka stron dziennie, żeby za szybko nie skończyć. Nie potrzebuję chusteczek jak niektórzy, raczej cieszę się widokiem "po". Spróbuję Krakersem się też pochwalić, nie wiem tylko czy technicznie dam radę. Teraz trochę o Krakersie. Już poczuł się jak u siebie i nie jest już z niego takie "ciacho" tylko prawdziwy Krakers - zaczyna bronić swojej miski przed Dyziem. Już kilka razy Dyzio usłyszał warczenie Krakersa i uszanował jego prawo własności (albo prawo większego :evil_lol: ). Więc ich pozycje w naszym stadzie są jakby wyrównane - nie wiem tylko czy coś takiego jak równe pozycje między psami istnieje? Albo - jak długo będzie istniało? :lol: Śnieg działa na moje psy rozweselająco. Biegają radośnie po ogrodzie, poszczekują na (do) siebie. Z ogrodu wracaja nieraz białe jak bałwany. Zastanawiam się czy mogłabym jutro wykąpać Krakersa? Co o tym myślicie? Quote
kiwi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 mysle ze spokojnie mozesz ale raczej na noc i sprobuj go wysuszyc suszarka :) on ma geste futro a ono jak sie zostawi mokre potrafi spowodowac odparzenia:) i bedziemy czekac na zdjecia wykapanego czysciutkiego i pachnacego Krakersa :loveu: Quote
Anashar Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Czekamy na zdjęcia pysia w pierwszej kolejności :loveu: Quote
AniaB Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 biedny dyzio.... nawet juz z cudzej miski nie moze sie poczęstować..:lol: kąpanie krakersa faktycznie byłoby wskazane raczej na noc - szczególnie, ze teraz pogoda taka mało kąpielowa;) a jak rehabilitacja nogi? czy kończy sie na myzianiu..?:evil_lol: Quote
Asior Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 kiwi napisał(a):mysle ze spokojnie mozesz ale raczej na noc i sprobuj go wysuszyc suszarka :) hi hi ja tez próbowałam Toska suszarka wysuszyć, ale skończyło się na tym że warczał ze strachu i spierniczał po mieszkaniu :evil_lol: Quote
kiwi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no wlasnie, Agnieszka, powiec Krakersowi ze jak ciocia kiwi przyjedzie w odwiedziny to chce widziec jak bryka na 4 nogach :loveu: ja moze wstawie Krakersa do metamorfoz, jak tylko przyjda nowe zdjecia, bedzie jeszcze lepsza metamorfoza :) Quote
AniaB Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 tak, tak , krakers bedzie błyszczał w metamorfozach...:loveu: krakers, krakers:loveu: :loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kąpiel jeszcze odłożona na jutro lub pojutrze. Mąż będzie miał drugie zmiany, więc się nie będzie "wtrącał" :lol: . A teraz obiecane zdjęcia śpiącego Krakersa:sleep2: No, ale chyba nie mam jak... Co ja mam zrobić, żeby móc wklejać zdjęcia? Komu mogę przesłać, żeby od razu wkleił? Quote
Patia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 1 Zmniejszasz swoje zdjęcia ( 500 x 500) takie "toleruje" to forum 2 wchodzisz na stronę : http://www.imageshack.us/ 3 Klikasz w ikonkę przeglądaj i wybierasz zdjęcie , które chcesz wstawić 4 Po wybraniu zdjęcia klikasz w ikonkę host it 5 wyświetla Ci się strona z linkami do Twojego zdjęcia 6 kopiujesz link "hotlink for forums 1" ( piąty od góry) 7 wklejasz w swoim poście powodzenia Quote
Agnieszka Co. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 http://img464.imageshack.us/img464/1843/pysioza9.jpg Dzięki Patia! Quote
kiwi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 piekne!! :) ech, jak ja sie ciesze ze on do Was trafił Kochani :loveu: i ze Wy na dogomanie trafiliscie :loveu: dzieki temu mamy na bieząco takie miłe informacje :) Quote
Patia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jakie ma piękne futerko :crazyeye: I te kropeczki na łapkach , cudne:loveu: Quote
Patia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja jeszcze poproszę trochę Dyzia , bo mordkę ma niesamowitą:loveu: Quote
Jagienka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 kiwi dziekuje za tę aukcję na allegro, bez tego to... :shake: Krakers jest boskiii!!!!!:loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 kiwi napisał(a):Agnieszka a jak idzie z nozka? :) Z nogą bez większych zmian. Troszkę zakres ruchu łapką podczas ćwiczeń się nam zwiększył, ale nie wiem czy to efekt rehabilitacji, czy ja z mniejszą obawą naciskam :lol: . Czasem też coś mu strzela w stawie, ale nie wywołuje to u Krakersa żadnej reakcji, więc go to nie boli - to chyba przez zastanie stawów. Nawet jeśliby nie udało się mu przywrócić pełnej sprawności to i tak operacja, którą zorganizowaliście umożliwia mu życie bez bólu. Krakers jest teraz ruchliwym i zadowolonym pieskiem, wstawanie i siadanie nie sprawia mu klopotu. Quote
Agnieszka Co. Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 I jeszcze Dyzio w całej okazałości: Quote
Recommended Posts