Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiwi napisał(a):
Agnieszka, jak ci idzie lektura metamorfoz?
:D

Jest super.
Dozuję sobie tę przyjemność po kilka stron dziennie, żeby za szybko nie skończyć. Nie potrzebuję chusteczek jak niektórzy, raczej cieszę się widokiem "po".
Spróbuję Krakersem się też pochwalić, nie wiem tylko czy technicznie dam radę.

Teraz trochę o Krakersie.
Już poczuł się jak u siebie i nie jest już z niego takie "ciacho" tylko prawdziwy Krakers - zaczyna bronić swojej miski przed Dyziem. Już kilka razy Dyzio usłyszał warczenie Krakersa i uszanował jego prawo własności (albo prawo większego :evil_lol: ). Więc ich pozycje w naszym stadzie są jakby wyrównane - nie wiem tylko czy coś takiego jak równe pozycje między psami istnieje? Albo - jak długo będzie istniało? :lol:

Śnieg działa na moje psy rozweselająco. Biegają radośnie po ogrodzie, poszczekują na (do) siebie. Z ogrodu wracaja nieraz białe jak bałwany.

Zastanawiam się czy mogłabym jutro wykąpać Krakersa? Co o tym myślicie?

Posted

mysle ze spokojnie mozesz ale raczej na noc i sprobuj go wysuszyc suszarka :)
on ma geste futro a ono jak sie zostawi mokre potrafi spowodowac odparzenia:)
i bedziemy czekac na zdjecia wykapanego czysciutkiego i pachnacego Krakersa :loveu:

Posted

biedny dyzio....
nawet juz z cudzej miski nie moze sie poczęstować..:lol:

kąpanie krakersa faktycznie byłoby wskazane raczej na noc - szczególnie, ze teraz pogoda taka mało kąpielowa;)

a jak rehabilitacja nogi?
czy kończy sie na myzianiu..?:evil_lol:

Posted

kiwi napisał(a):
mysle ze spokojnie mozesz ale raczej na noc i sprobuj go wysuszyc suszarka :)

hi hi ja tez próbowałam Toska suszarka wysuszyć, ale skończyło się na tym że warczał ze strachu i spierniczał po mieszkaniu :evil_lol:

Posted

no wlasnie, Agnieszka, powiec Krakersowi ze jak ciocia kiwi przyjedzie w odwiedziny to chce widziec jak bryka na 4 nogach :loveu:
ja moze wstawie Krakersa do metamorfoz, jak tylko przyjda nowe zdjecia, bedzie jeszcze lepsza metamorfoza :)

Posted

Kąpiel jeszcze odłożona na jutro lub pojutrze. Mąż będzie miał drugie zmiany, więc się nie będzie "wtrącał" :lol: .

A teraz obiecane zdjęcia śpiącego Krakersa:sleep2:

No, ale chyba nie mam jak...

Co ja mam zrobić, żeby móc wklejać zdjęcia?
Komu mogę przesłać, żeby od razu wkleił?

Posted

1 Zmniejszasz swoje zdjęcia ( 500 x 500) takie "toleruje" to forum
2 wchodzisz na stronę :
http://www.imageshack.us/
3 Klikasz w ikonkę przeglądaj i wybierasz zdjęcie , które chcesz wstawić
4 Po wybraniu zdjęcia klikasz w ikonkę host it
5 wyświetla Ci się strona z linkami do Twojego zdjęcia
6 kopiujesz link "hotlink for forums 1" ( piąty od góry)
7 wklejasz w swoim poście
powodzenia

Posted

piekne!! :)
ech, jak ja sie ciesze ze on do Was trafił Kochani :loveu:
i ze Wy na dogomanie trafiliscie :loveu:
dzieki temu mamy na bieząco takie miłe informacje :)

Posted

kiwi napisał(a):
Agnieszka a jak idzie z nozka? :)

Z nogą bez większych zmian. Troszkę zakres ruchu łapką podczas ćwiczeń się nam zwiększył, ale nie wiem czy to efekt rehabilitacji, czy ja z mniejszą obawą naciskam :lol: . Czasem też coś mu strzela w stawie, ale nie wywołuje to u Krakersa żadnej reakcji, więc go to nie boli - to chyba przez zastanie stawów. Nawet jeśliby nie udało się mu przywrócić pełnej sprawności to i tak operacja, którą zorganizowaliście umożliwia mu życie bez bólu. Krakers jest teraz ruchliwym i zadowolonym pieskiem, wstawanie i siadanie nie sprawia mu klopotu.